kolay profiterol

Son güncelleme: 02.02.2009 23:04
  • noimage


    Malzemeler :
    8 su b.süt
    1.5 su b.un
    2 su b.toz şeker
    1p.vanilya
    1 paket şanti
    1.5 paket kızarmış ekmek
    Üzeri için:

    antep fıstığı
    çikolata sosu

    Hazırlanışı :
    7 su b. süt, un, toz şeker ve vanilya tencereye alınarak karıştırılarak pişirilir. Diğer taraftan krem şanti ve 1 su b. süt çırpılır. Pişen krema iyice soğutulduktan sonra içerisine krem şanti karıştırılarak iyice çırpılır. Daha sonra krema karıştırma kabına alınır. İçerisine kızramış ekmekler kırılarak konur ve karıştırılır. Üzerine antep fıstığı ve çikolata sos serpilerek servis yapılır. Yapılışı çok kolay ve çok lezzetli bir profiterol.
#07.11.2008 00:24 0 0 0
Han Han foto
  • Hakkatende kolaymis. Bir de yapacak birini bulabilsek :)
#07.11.2008 07:59 0 0 0
  • ellerine saglık canım cok hoş görünüyor
#07.11.2008 09:06 0 0 0
  • Mutlaka deniyecem.
#01.12.2008 19:26 0 0 0
  • Kızarmış ekmekten profiterolü hiç denememiştim teşekkürler.
#03.12.2008 23:10 0 0 0
  • rica
#06.01.2009 12:42 0 0 0
  • çok teşekkürler
#14.01.2009 15:53 0 0 0
  • tarifin için teşekürler
#02.02.2009 23:04 0 0 0