HD ten Veri Kurtarma

Son güncelleme: 04.05.2010 00:18
  • ÖNEMLİ) HD ten Veri Kurtarma
    Selam Arkadaşlar.Bu konu başıma geldi yanlışlıkla yedek sürücüm olan yerel disk(D) ye format attım.bu konuda beceriksizlerden aldı ım bilgiler do rultusunda araştırma yaptım ve adı EasyRecover
    adlı bir program ile tanıştım.Bu programın fiatı baya ı pahalı,yaklaşık 500 dolar.Ben programı bulup crack ledım ve tam sürüm yaptım.isteyen arkadaşlara msn ile yollarım yada Administrator arkadaşlar ile kontak kurup onlar boarda kalıcı bir şekilde upload etsinler.Programın kullanış şekli şöyle:

    1)sildi iniz dosyalarınızın veya formatladı ınız diskinize hiç bir şekilde başka bir veri koyalamayın.

    2) eger windowsun kurulu oldu u diskten silinmiş ise,başka bir hard disk takıp windowsu yeni hard diske kurun ve silinen diskinizi yedek sürücü olarak gösterin.

    3)programın açılışında (Data Recover) ile başlıyoruz

    4)buradaki 6 seçenek 1:advanced=ileri eleted=silinen 3:format
    4:Raw=çi 5:resume (bu önemli olan) 6:disket

    5)mesela ben format attı ım için ondan bahsedeyim,formata tıklıyoruz program sizin hard disklerinizi görüyor,siz hangi diskinizden veriyi kurtarmak istiyorsanız onu seçiyorsunuz.
    program sizin diskinizi dört buçuk saat tarıyor.

    6)eger olurya işiniz makine ile arama yaparken aramayı iptal edebilirsiniz,size soracak kaydetmek istiyor musunuz diye,yes deyip kaydediyoruz,kendi ismini veriyor (ersave) siz isim vermenize gerek yok.

    7)sonra tekrar programı açtı ımızda bu sefer resume seçeneginden başlıyoruz,sizin kaydetti iniz (ersave) dosyasını gösterip program kaldı ı yerden armaya başlıyor.

    8)arama bitti ve size LostFile dosyasının içinde hard dikte bulunan bütün verilerinizi gösteriyor,siz hangisini geri alacaksanız üstüne tıklayıp işaretliyorsunuz.

    9)ondan sonra (Use Filter) kutucu unu işaretleyip next diyoruz.

    10)karşımıza gelecek sayfadan Recover to Local Drive seçene inden Browse kutusunu işaretleyin geri kazanmak istedi iniz dosyalarınızın kaydelilece i yeri gösteriyorsunuz
    DİKKAT!!!!! gösterilen yer kurtarmaya çalışılan hard diskinden başka bir disk olacak,yani tekrar aynı diski göstermeyeceksiniz zaten program kabul etmez.

    11)kurtarılmaya çalışılan verilerin büyüklü ü total sizede gösterir
    sizin kaydedece iniz diskinizin bu kapasitede oldu una dikkat edin.

    12)isterseniz parça parçada kurtarabilirsiniz.programı kapatırken
    yine size soracak kaydetmek istiyor musunuz diye.bu kaydedec iniz (ersave) dosyası tekrar arama yapmadan direk olarak Lost File sayfasından başlayacak.

    herlade anlatmaya çalışmışımdır
    selamlar

    program çalışırken pc ile başka bir iş yapmayın makine kilitleme yapıyor

    direkt:

    http://file2.mydrivers.com/tools/drive/fo-erp6.zip



    bir arkadaştan mail aldım programı çekemiyorum diyor,oysa flasget veya Mass downloader programları ile sorunsuz download yaptım.lütfen bu gibi programlar ile download ediniz.
#04.03.2005 17:38 0 0 0
  • selam
#28.04.2008 00:01 0 0 0
  • benimde başıma gelmişti ve Power Data Recovery programıyla belgelerimikurtarmıştım.
#24.05.2008 21:21 0 0 0
  • Arkadaşım bana da bu program lazım. Bana iletebilirmisin? Emeğine sağlık...
#19.04.2010 17:58 0 0 0
  • Bana da iletebilir misin?Teşekkürler..
#04.05.2010 00:18 0 0 0