Roller Coaster Tycoon 3

Son güncelleme: 21.03.2009 05:25
  • noimage



    Sistem Gereksinimleri;

    Minimum
    OS: Windows 98/ME/2000/XP
    Processor: Pentium 3 @ 733 MHz
    Memory: 128 MB (256 MB for XP)
    Hard Drive: 600 MB Free
    Video Memory: 32 MB (GeForce 2)
    Sound Card: DirectX Compatible
    DirectX: 9.0
    Keyboard & Mouse
    CD/DVD Rom Drive


    Recommended System Requirements
    OS: Windows 98/ME/2000/XP
    Processor: Pentium 4 @ 1.3 GHz
    Memory: 256 MB (384 MB for XP)
    Hard Drive: 600 MB Free
    Video Memory: 64 MB
    Sound Card: DirectX Compatible
    DirectX: 9.0
    Keyboard & Mouse
    CD/DVD Rom Drive



    Oyun İçi Görüntüler;



    noimage

    .noimage
    noimage


    noimage


    noimage


    noimage


    noimage





    Oyun Bilgileri

    Roller Coaster Tycoon, büyük bir lunapark kurma ve onu yönetme oyunudur. Her tycoon serisi gibi bu lunapark serisinde de amacımız çok çeşitli alanlarda bir lunapark dizayn etmek; mümkün olan en fazla ziyaretçinin gelmesini sağlamak ve ziyaretçilerin hoşça vakit geçirip bize daha fazla para kazandırmalarını sağlamak.

    Eğer Oyunun 1. ve 2. sürümünü oynadıysanız sizi şaşırtacak kadar yenilikçi bir sürüm ile karşı karşıya olduğumuzu söyleyebilirim. Bu sürümde özellikle grafikler ve animasyonlar serinin eski sürümlerine göre adeta çağ atlamış. Atlı karınca, dönme dolap, çarpışan arabalar ve oyuna adını veren coasterler yani çok çeşitli dizaynlardaki radar ve enler oluşturabileceğimiz gibi, gelen her ziyaretçinin kendi gözlerinden görebileceğimiz bir çok kamera seçeneği de oyuna eklenmiş. Hatta grafikler o kadar gerçekçi ki bir atlı karınca ya da coasterde giderken kendinizi kaptırıp hafif çapta bir baş dönmesi bile geçirebilirsiniz. Özellikle ziyaretçilerin gözlerinden baktığınızda midelerinin bulandığını görüp, çığlıklarını duyabiliyor; inanılmaz grafikler ile de yaratacağınız devasa oyun parklarının size asla gerçeklerini aratmayacağı hissini yakalayabiliyorsunuz. Hele bir de geceleyin kuracağınız havai fişek gösterileri var ki gerçekten izlenmeye değer...

    Arabirim oldukça yenilikçi. Artık standartlaşmaya başlayan The Sims tarzı bir konol çubuğu ile oynayabiliyorsunuz. Buradan parkınızda çalışacak görevlileri kiralamaktan tutun, yeni park araçları yaratmaya ve hamburgerci gibi satış merkezleri kurmaya kadar her özelliğe kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.
#21.03.2009 05:25 0 0 0