Goosebumps Attack of the Mutant Hileleri

Son güncelleme: 22.03.2009 16:19
  • Goosebumps Attack of the Mutant Oyun Hileleri - Goosebumps Attack of the Mutant Oyun Hilesi

    Hile Uygulama Kodu ve Yöntemleri:

    Maskeli Mutantı yenmek
    Son level'a geldiğinizde, elektrik topları atan gitarı elinize alın. Başladığınız konumdan sağa doğru döndüğünüzde maskeli mutant ile birlikte fazla sayıda kahverengi canavar önünüze çıkacak. itarınızı kulanarak küçük olan canavarları öldürün.
    Mutant, canavarlara sizi yakalamaları emrini verip kaçmaya başlayacaktır. Onun sıçradığı yerden siz de zıplayın. Önünüze iki tane Dyna çıkacaktır. (bunlardan bir tanesi The League of Good Guys üyesi). Bir tanesi "use these to work in your paintball blaster" diyerek önünüze bir pembe bomba fırlatacak, diğeri ise kırmızı bir bomba fırlatacaktır. Kırmızı olanı alın. (Pembe olanı alırsanız, patlıyacaktır ve yalancı Dyna gülmeye başlayacaktır). Yalancı olan Dyna Maskeli mutant'a dönüşecek ve gülmeye başlayacak, silahına doğru koşmaya başlayacaktır. Bu arada bir başka canavar ortaya çıkacaktır. Onu paintball blaster'ınız ile öldürün (silahınız, artık paintball mermilerinin yerine tek seferde öldürebilen kırmızı bombalar atacaktır) ve platformun üstüne zıplayın. Mutanta erişene kadar sıçramaya devam edin. Bundan sonra blaster'ınız üzerine dürbün koyduğunuz bir sahne ekrana gelecektir. Ardından topun içinde mutantı farkedeceksiniz. Hedefe yakalanmadan zıplayın ve birkaç adet bombayı hızlıca fırlatın. Mutant üzerinize laser ile ateş etmeye başlayacaktır. Üstlerinden zıplayarak kaçın. Hedefi vurmaya devam edin. Hedef patlayınca dünyanın yeşil ışından kurtulduğu bir sahne ekrana gelecektir.

    Oyunu tam olarak bitirmek için kostüm parçalarını da bulmanız gerekmektedir. Kostüm parçaları:

    Logo - Yeşil evdeyken Rootwat ile dövüşmeye başladığınız yerde, labirentin içinde saklı.
    Eldivenler - Bodrum katında, basım odasındaki anahtarı bulursanız, bodrum katın kilidini açabilirsiniz. Arkalarda olan labirentin içinde saklı.
    Kemer- Robot bölümünde, robotları öldürmek için bir silah bulacaksınız. İkinci kapıya gidin ve platformdan platforma zıplayın.
    Çizme - Ice World bölümünde, Chinchilla size ateş etmeye başladığında, kayalıkların orada sol tarafta çizmelerin asılmış olduğu gizli bir kapı göreceksiniz.
    Maske - Bataklıkta bir sürü kurbağanın olduğu bölümde bulunmaktadır. Buraya gelmek için buradaki boss'u yenmeniz gerekmektedir.
    Pelerin - Yangın hortumu ile Pinky'i öldürdükten sonra, sağdaki asansöre binin. Yeşil labirentin oraya geldikten sonra holün içinde bir kapı bulunmaktadır. İçeride bir hücre kapısı bulunmaktadır. Sol duvardaki lahidi açın ve hemen hücreye girip pelerini alın.

    Game Tags: Goosebumps Attack of the Mutant cheats game cheats cheat codes cheatcodes gamecheats
    Spiele Stichwort: Goosebumps Attack of the Mutant spiele tipps tricks lösungen

#22.03.2009 16:19 0 0 0