BARIŞ FOTOĞRAFI!

Son güncelleme: 07.04.2005 16:00
  • TFF Başkanı Levent Bıçakçı "Lütfen" dedi, 4 büyükler arasındaki söz düellosu bitti.. Bıçakcı önderliğinde toplanan yöneticiler, başkana gerginliği arttırmama sözü verirken, buluşmadan arkaya hiç silinmemesi dilenen barış fotoğrafı kaldı..

    Kulüp başkanları zirvesi İstanbul'da yapıldı. Futbol Federasyonu'nun davetine Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Atay Aktuğ katılırken, yurt dışında olduğu açıklanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım toplantıda yer almadı.

    Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı, başkanvekilleri Şekip Mosturoğlu ve Hasan Doğan, üç büyük kulübün başkanı ve Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir ile Mövenpick Otel'de öğlen yemeğinde buluştu.

    Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından yemeğe katılan başkan ve yöneticiler yakasında federasyonun kampanyası ''lütfen'' rozetleriyle medyanın karşısına geçti ve birlikte dostluk pozu verdiler.

    Federasyon Başkanı Bıçakcı, yaptığı açıklamada, son günlerde artan futbolla ilgili spekülasyonları karşılıklı konuşmak için kulüp başkanlarına bir davette bulunduklarını belirterek, ''Hep birlikte görüş birliğine vardık. Bundan sonra herkes kendi kulübüyle ilgili açıklamalarda bulunacak'' dedi.

    Bıçakcı, toplantıda bu konunun dışında lig ve Türk futbolunun kalitesinin artması ve değerlerinin yükselmesi için de görüş alışverişinde bulunduklarını vurgulayarak, ''Önümüzdeki sezon bu çalışmalarımızı federasyon olarak büyük oranda yürürlüğe koyacağız'' dedi.
#04.04.2005 19:11 0 0 0
  • Tesekkürler Arkadasim ellerin dert görmesin.
#04.04.2005 20:30 0 0 0
  • "LÜTFEN" lafda kalmasın.
#04.04.2005 22:02 0 0 0
  • dogrular konusulsun. herseferinde birsey ortaya cikacakken üstüne ölü topragi atilmasin. centilmenlik kilifi altinda haksizliklar örtbas edilmesin. artik futbolumuzu temizleyelim LÜTFEN

    SUSMAYALIM
#04.04.2005 22:18 0 0 0
  • Malesef lafta kaldı, Fenerin başkanı barış yemeğine gelmedi. Mazereti Avrupadaymış yalan arkadaş o saatlerde Türkiyede olduğu sabah haberinlerinde çıktı.
    Arkadaş fazla lafa gerek yok şu Türkiyede Fenerin Tek iyi yapabildiği şey ortamı germek başka hiç birşey yapamaz bunlar....
#05.04.2005 08:15 0 0 0
  • ' Dün "LÜTFEN" lafda kalmasın' demiştim ama üzülerek gördümki lafda kaldı, herşeyi altına eline sokan parasıyla herşeyi yapacanı zanneden türk futboluna bir çivi dahi çakmayan ve sadece kendi egolarını tahmin etmek için atıp tutan, Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı'nın 'Barış' yemeği davetine Napoli'deyim deyip gelmeyen ama o sıra istanbulda olan Aziz Yıldırım kirli yüzünü gösterdi zaten onada o yakışır. Bizler dürüst, şerefli, alınteriyle kazanan insanlar istiyoruz.
#05.04.2005 20:04 0 0 0
  • fb'nin oldugu yerde baris olmaz
#06.04.2005 20:39 0 0 0
  • Dün bir, bugün iki!

    noimage

    Levent Bıçakcı'nın davetinde birbirleri hakkında konuşmayacaklarını belirtenler, bir gün sonra yine aynı söylemlerle taraftarının karşısına çıktı


    Canaydın (Fener'e)
    Bir kulübümüzün 100 milyon dolar borcu var. Allah yardımcıları olsun.

    Gürsoy (Federasyona)
    Levent Bıçakcı iyi bir insan. Ancak federasyon yönetiminde birkaç militan Fenerli var.

    Güneş (Hagi'ye)
    Emeği çalınanlar ağzını açmazken, bir telefonu için bağırmasın.

    Demirören (Yıldırım'a)
    Toplantıya katılmasaydım Türk futbolunda hizipçi başkan olarak değerlendirilirdim.

    Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı'nın önderliğinde bir araya gelen 4 büyükler, aralarında sulh ilan etti, bundan böyle birbirleri hakkında konuşmayacaklarını açıkladı. Ancak kimse, bu konuda söz vermedi. Vermediği gibi, "Yönetim ve camialarımız çok geniş. Onları kontrolde zorlanabiliriz" diyerek bu işin kolay olamayacağını söyledi.
    Ancak suskunluğun bu kadar kısa süreceğini kimse beklemiyordu. En azından bir süre sessiz kalınacağı tahmin edilmişti.
    İlk bomba, toplantıdan saatler sonra Işık Sigorta'nın jürisine katılan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten geldi. Hagi'nin telefon olayına yorum yapan Güneş, şu ifadeleri kullanmıştı:
    "Biz emeği çalınan insanlar ağzımızı açmazken, o bir telefonu çalındı diye bu kadar bağırmasın."
    İşin ilginci, her zaman centilmenliği ile tanınan, Fair Play ödüllü Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, İTÜ öğrencilerinin karşısında kendi borcunu savunmak için, isim vermeden Fenerbahçe'ye değindi, "Bir büyük kulübümüzün 100 milyon dolar borcu var ve gitgide büyüyor. Allah yardımcıları olsun" dedi.
    TBMM Araştırma Komisyonu'na bilgi veren Cim - Bom'un İkinci Başkanı da, hem federasyon, hem de Fenerbahçeli federasyon üyelerine gönderme yaptı. Gürsoy, "Levent Bıçakcı iyi insan. Ancak federasyon yönetiminde birkaç militan Fenerbahçeli var" diye konuştu.
    Bir gazeteyi ziyaret eden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ise biraz daha temkinli davranmış, yine de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a dolaylı yoldan mesajını iletmişti: "Aziz Yıldırım'ın toplantıya gelmemesi davet sahibine, yani Bıçakcı'ya karşı saygısızlıktır. Toplantıya katılmasaydım Türk futbolunda huzuru bozan, hizipçi başkan olarak değerlendirilirdim."
#07.04.2005 14:23 0 0 0
  • yanlisliklar susarak düzeltilmez
#07.04.2005 16:00 0 0 0