EFES PİLSEN DEN HESAP GÜNÜ....

Son güncelleme: 09.04.2005 19:59
  • noimage

    Efes Pilsen bugün Abdi İpekçi'de Panathinaikos karşısına çıkıyor Basketbolcularımız, Yunan zulmüne cevaplarını sahada verecek.

    Zarar vermeden destek
    Önceki gün Atina'da oynanan Panathinaikos-Efes Pilsen maçında Yunan taraftarların takımımız oyuncularına yaptıklarını unutmadık. Basketbolcularımıza tükürdüler, taciz ettiler, hakemleri etki altına alıp maçı kazandılar. Bugün ıslıklarla, tezahüratlarla, ama asla takımımıza ve Türkiye'ye zarar verecek hareketler yapmadan yapılan çirkinliklere cevap vereceğimiz gün.

    Efes Pilsen için maça
    Saat 20:10'da başlayacak olan maç Efes için çok önemli. ULEB Ligi'nde Final Four için mücadele eden ekibimizin bu maçı kazanması şart. Biz, Efes'in Panathinaikos'u bileğinin hakkıyla yeneceğine inanıyoruz. Takımımız rakibine sahada basketbol dersi verecek. Taraftarımız ise tek bir olay çıkarmadan, sahaya tek bir şey atmadan nasıl takım desteklenir, öğretecek.

    Tahrik
    Kıbrıs'ın tümünü Rum gösteren harita açtılar.

    Tükürük
    Oyuncularımız havluyla tükürüklerden sakındı.

    Taciz
    Fanatikleri İbrahim sakinleştirmeye çalıştı.

    Saldırı
    Sahaya giren fanatik taraftar bençimizi hedef aldı

    Yayını kestiler
    Yunanlıların, uzatma dakikalarında saldırıya geçmesi sanki planlanmıştı. Çünkü Domercant'ın son saniyede maçı uzatmaya götüren basketinden sonra Yunan televizyonu yayını kesti. Türkiye'de mücadeleyi yayınlayan Sky Türk de reklama girdi. Daha sonra skoru ekrana yansıtan Sky Türk, spikere cep telefonuyla bağlanarak ekran başındakilerin olaylara gözüyle değil ama kulağıyla şahit olmasını sağladı.

    Islıkla boğun
    Efes, Panathinaikos ile bugün rövanşa çıkıyor. Yunanlılar Atina'da çirkefleşip tükürük yağdırdı. Bize aynı şeyleri yapmak yakışmaz. Islığımızla onlara İpekçi'yi dar edelim!.
    ULEB Avrupa Ligi çeyrek final ikinci maçında Efes Pilsen, bugün Yunanistan'ın Panathinaikos takımıyla karşılaşacak. İlk maçta tükürük yağmuruyla Atina'da 102-96 mağlup olan ve seride 1-0 geriye düşen temsilcimiz mutlak kazanmak zorunda. Abdi İpekçi'de saat 20.10'da başlayacak mücadele Sky Türk'ten naklen yayınlanacak. Taraftarlar maçı ücretsiz izleyebilecek. Efesli yöneticiler taraftarlara çağrıda bulunarak, "Onların yaptıklarını yapmayalım ama ıslıkla, büyük bir gürültüyle baskı kuralarım" ifadesini kullandılar.

    İntikam maçı değil
    Efes Koçu Oktay Mahmuti, rövanş mücadelesini bir intikam maçı olarak görmemek gerektiğini söyledi. Başarılı çalıştırıcı, "Hakemler hakkında konuşması gereken kişi ben değilim. AEK maçı sonrası ilk kez konuşmuştum, bir daha da konuşmuyorum. Söyleyecek bir şeylerim olsa bile bunu yapmak istemiyorum. Bütün bir maç boyunca tükürük içinde kaldık. Bugün elbisemi bile giyemiyorum. Bunun basketbol veya sporla hiçbir ilgisi yok. Biz sonuna kadar mücadelemizi sürdürüp kazanmak istiyoruz" dedi.

    Bileği bükülmüyor
    Oyuncu Kaya Peker ise, "Zor şartlar altında mücadele ettik. Rövanşı savaş olarak görmemek lazım. Seyircimizin desteğiyle seriyi üçüncü maça taşımak istiyoruz" ifadesini kullandı. Lacivert-beyazlılar, Avrupa kupalarında kendi sahasında yaptığı son 18 maçı da kazanarak, rakiplerine büyük üstünlük kurdu. Efes, Avrupa arenasında en son geçen sezon 19 Kasım 2003 tarihinde Benetton Treviso'ya 89-78'lik skorla yenilmişti.
#08.04.2005 11:16 0 0 0
  • haydi efes göster su kendini bilmezlere haddini
#08.04.2005 12:21 0 0 0
  • Haydi Efes kendini göster şu pisliklere kalbimiz seninle......
#08.04.2005 12:28 0 0 0
  • Yunan gazetesi: Efes'i evinde yenmek, kaşıkçı elması'nı çalmak kadar zor

    Yunan basını, ULEB Erkekler Avrupa Ligi'nde Yunanistan'ın Panathinaikos takımına karşı mücadele veren Efes Pilsen'i, sahasında yenmenin zor olduğu yorumunu yaptı.
    Atina'da yayımlanan To Vima gazetesi, geçtiğimiz çarşamba günü Atina'da oynanan Panathinaikos-Efes Pilsen karşılaşmasından yenik ayrılan Türk takımının, İstanbul'da yapılacak maçta yenilmesinin ''Topkapı Sarayı'na girip Kaşıkçı Elması'nı çalmak kadar güç'' olduğu değerlendirmesinde bulundu.
    Efes Pilsen'in yüksek performansını çok kez gözler önüne serdiğini vurgulayan gazete, Türk takımının karşılaşmanın oynanacağı Abdi İpekçi Spor Salonu'nu Panathinakos'a 'zindan' edeceğini, yeşil-yoncalara 'kalkan' olacak tek ismin ise İbrahim Kutluay olduğunu yazdı.
    To Vima, Türk ekibinin 9 bini aşan taraftarının Atina'daki karşılaşmada çıkan olayların öcünü almak için beklediklerini de iddia etti.
    Atina'daki maçta çıkan olaylarda, bir grup Yunan taraftarın salonu bozuk para yağmuruna tutması ve Türk oyuncuların üzerine yürümesi üzerine maç 3 dakika boyunca kesintiye uğramıştı.
#08.04.2005 13:09 0 0 0
  • ŞU İYİ NİYET OLAYINI BIRAKALIM AĞIZ BURUN DALALIM SU ADAMLARA İYİ BENDE HEPİNİZİ TAHRİK EDİM SİZDE BENİ ANLAYIŞLA SABIRLA KARSILAYIN OLURMU YA SAVAŞCI DUYGULARIMIZ KÖRELİYOR. HADİ OLUM EFES HARCAYIN ŞUNLARI.
#08.04.2005 19:39 0 0 0
  • İşte Bu kadar Hesap Görüldü
#09.04.2005 09:49 0 0 0
  • Tesekkürler Arkadasim ellerine saglik
#09.04.2005 19:59 0 0 0