Rapidshare Manager

Son güncelleme: 18.04.2009 13:50
  • rapidshare download manager
    The RapidShare Manager (RSM) yüklemeyi kolaylaştırır ve size çoklu download imkanı sunar. Premium kullanıcılar durdurulan veya kapatılan downloadları ve uploadları kaldığı yerden devam ettirebilirler.Rapidshare de 2,000 megabyte a kadar depolama yapabilirsiniz.

    200 megabyte dan daha büyük dosyaları sadece Premium kullanıcılar indirebilir. Tabi download dosyasının ücretini ödememişse.

    noimage RapidShare Manager Installer (20 Kb)
    Windows Vista
    (.NET 2.0 Framework gerekli)


    Fonksiyonların Tanımlamaları

    Premium Hesap

    Premium Hesabına kullanıcı numaran ve şifrenle giriş yap. Bütün ayarların saklanır öyleki bunden sonraki yüklemelerinde senin giriş bilgilerin kullanılır. Programı Free kullanıcılar da kullanabilir. .


    çalışan rapidshare manager - rapid manager download - rapidsahre - rapidshare download - rapidshare download manager - rapidshare link checker - rapidshare manager - rapidshare manager alternative - rapidshare manager ayarları - rapidshare manager hata - rapidshare manager nedir - rapidshare manegar - rapidshare premium - rapidshare premium hesapla giriş yapma

    Yükleme

    RSM ile yükleme yapmak cok basittir.Hesabını aç ve listede yüklemeyi istediğin bütün dosyaları sürükle ve bırak. Alternatif olarak dosyaları seçmek için menude ki mavi renkli "Add" butonuna tıklayabilirsin.Sana uygun olan hesaplardan birisini seç.(Premium, Collector or Free).Eğer Collector ün hesabıyla yükleme yapacaksan uygun bilgileri gir ve "Upload" butonuna tıkla.
    Aynı zamanda ne kadar yükleme yapacağına da karar ver. Kuyrukta ki yüklemeler kendinden önceki yükleme tamamlandıktan sonra otomatik olarak başlar. Download linkini almak için sağa tıklayın ve "Copy download link" i seçin.



    RSM Link

    Bir RSM-link oluşturup diğer kullanıcılara bazı linkleri tavsiye edebilirsin. Uploadlar arasından sectiğin girdileri RSM-link te birleştirebilirsin. Dikkat çekici girdiler gölgeli mavi olacaktır. Daha sonra menü barın üstündeki "Create RSM link" e tıklayın.
    Şimdi yeni bir pencere açılacak. Üstte seçeceğiniz linkler göreceksiniz.Kombinasyonda değişiklik yapabilirsiniz, ilave link ekleyebilir veya metin içerisinden sectiğiniz rapidshare linkini kopyalayabilirsiniz. Eğer seçimlerinizi silmek isterseniz "Clear text" e tıklayın.
    Ayrıca diğer kullanıcılara kolaylık olması için downloadlara açıklama da yazabilirsiniz. "Generate RSM"butonuyla oluşturulan linke gitmek için "Copy Url " ye tıklayın ve kopyaladığınız bu linki e-mailinize yapıştırın.
    Download

    Download sayfasını açın ve mavi renkli "Add" butonuna tıklayın.İstediğin bir RapidShare download linkini listeye ekleyebilir veya bir metinden linkleri yapıştırabilirsin. "Transfer links" butonuna tıklayarak metindeki linkleri çekip çıkarabilirsiniz. Mesajda linklerin kullanılabilir olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Eğer linklerin hepsini indirmek istemiyorsanız , o linkin onayını kaldırın. Ardından "Download" butonuna tıklayın.
    Sahip olduğunuz ayarlar sayfası ile, downloadları kaydedeceğiniz dosyayı değiştirebilir ve downloadlar hakkında açıklama girebilirsiniz. Ssağa tıklayıp "Show comment" i seçerek bu açıklamaları görebilirsiniz.
    Aynı anda kaç dosya indireceğinizi kendiniz ayarlayabilirsiniz. Devam eden download bittikten sonra diğer downloadlar devereye girer. Download işlemi sonuçlanan dosyaya çift tıklayarak açabilirsiniz.
    Hesap/Ayarlar

    RSM nin bazı ayarları vardır ve bunları kullanıcı kendi istediğine göre değiştirebilir. Mesela proxy,dil,duyuru veya diğer ayarları zevkinize göre değiştirebilirsiniz.
#18.04.2009 13:50 0 0 0