Alpha Rice

Son güncelleme: 22.04.2009 22:32
  • alpharice - is alpharice healthy - alpharice faydaları
    Alpha Rice, Siyam vadisinde yetişen ve nadide bulunan kahverengi, sarı pirinç taneleri ve bunlara ait çiçeklerden, tamamen doğal şartlarda üretilmiş olup hiçbir genetik değişme formatı içermez. Kimyasal katkı yoktur. Ek Beslenme amaçlı olup ilaç değildir. Tamamen doğal olduğundan herkes kullanabilir.

    Ürünün tavsiye edilen kullanım şekli; günde en az bir defa sabahları aç karnına (kahvaltıdan en az yarım saat önce) 1 Ölçek (5 GR) kullanılarak bir bardak (tercihe göre sıcak ya da ılık) suya, karıştırılarak eritilip içilir. Daha etkili sonuç alınabilmesi için günlük kullanım, günde 2 yada 3 defa aynı şekilde de düzenlenmesi tavsiye edilir.

    %100 doğal bir üründür, tespit edilmiş herhangi bir yan etki ile karşılaşılmamıştır, bir ilaç değildir, kullanılan diğer ilaçlarla ek destek olarak kullanılabilir.

    Basın ve yayın organlarında bir çoğumuz görmüşüzdür. Himalaya bölgesinde bulunan ve siyam diye bilinen vadide yaşayan insanların çok uzun ömürlü oldukları ve ortalama yaşın 90 ile 140 yıl olduğunu ve bu uzun yaşam boyunca bu insanların inanılmaz sağlıklı olarak yaşadıklarını bir çok kez belgesel ve araştırma amaçlı olarak basında yayınlamaktadır.

    Bu bölgede yaşayan insanlar yiyecek olarak Dünyada çok nadir olarak yetişen kahve rengi pirinç ile, sarı prinçleri yemekte ve bunlara ait çiçekleri de toplayarak çay olarak içmektedir. Kahve rengi pirinç içerik olarak doğal 10,000 yıllık spirulin içermekte ve içerisindeki Hücre için en dikkate değer gıda olan polisakaritpeptitler ile zenginleşmiş bir doğal yapıdan oluşmaktadır.

    Dünyanın sayılı beslenme uzmanı olan Amerikalı doktor EARL MINDELL'in ilaç yiyecekler isimli kitap'ta "Kahve rengi pirinç, Başta kanser olmak üzere, Kalp krizi geçirmeye meyli olan kişilerde kolesterolü ve felç risklerini azaltır. Bağırsak ve sindirim sistemini düzeltir demektedir. " Bu kitaptaki en iyi on gıda arasında yer almaktadır. Kahve rengi pirinçte bulunan POLİSAKARİTLER VE POLİPEPTİTLER bir çok hastalık için en ideal doğal takviyelerdir.

    Alpha-Rice(PSP) 'nin içerisindeki polisakaritpeptitlerin mevcut diger polisakaritpeptitlerden (örnegin mantarlar içerisindekiler) farki nedir?

    Alpha-Rice (PSP) içerisindeki polisakaritpeptitler sadece Alfa-Glikanlar olarak bilinmektedir, bu da vücut tarafindan yüzde 100 asimile edilebilecek kadar küçük yapilari oldugunu ve bundan dolayi da hücreler içerisine tamamen girebildiklerini göstermektedir. Diger polisakaritpeptitler ise beta glukanlardir, bunlar daha büyük moleküllerdir ve tamamen hücre içerisinde asimile olamazlar. Alfaglikanoloji, Alpha-Rice (PSP)'nin DNA ve RNA tarafindan taninmasi için gerekli fonksiyonel karakteristiklere sahip oldugunu temin etmektedir.

    Alpha-Rice (PSP) nasil çalisir?

    Alpha-Rice (PSP), pozitif bir sekilde anabolik (yapim) asamasi ile vücudu etkilemektedir ve bugün mevcut olan bütün dejeneratif saglik problemlerinin neredeyse hepsinden sorumlu olan metabolik bozukluklarin düzeltilmesi amaci ile vücuttaki katabolik (kirilma) asamasinda düsme yaratmaktadir. Metabolik bozukluklarin altinda yatan bazi semptomlar sunlardir: - Serbest radikal atak - Yüksek Insulinemia - Zehirli kolon - Hypoanabolik asama - Metabolik Oksidatif Stres - Anormal genler - Zayif detoksifikasyon - Hiperkatabolik asama - Sizintili Gut Sendromu - Hiperlipidemia Alpha-Rice (PSP) formülasyonlari, tamirin gerçeklesmesi için DNA' yi ve ATP üretilmesi için de mitokondriyayi tetikleyerek vücudun dogal iyilesme süreçlerini zenginlestirilmesi için tasarlanmistir.

    Alpha-Rice (PSP) , diger ürünlerin saglayamadigi neleri saglamaktadir ?

    En üst genlerin elde edilmesi için uyumlu bir tabanin olusturulmasi açisindan hücresel ortami gelistiren yüksek, biyoaktif formda hücresel fonksiyonun en iyi kaynagidir. Su kanitlanmistir ki Alpha-Rice (PSP), hem in-vitro hem de in-vivo seklinde çalisarak hücresel seviyedeki dejeneratif saglik problemlerini düzeltmektedir. In-vitro çalismalar göstermektedir ki beta-amyloid, glutamat ve peroksitler gibi nörotoksinlerden gelen nöronal hücrelerin zarar görmesinin önlenmesinde oldukça etkilidir. In-vivo çalismalar ise doksan gün içerisinde sabahlari alinan bir doz ile kardiyovasküler ve dejeneratif bozukluklardan sikayetçi olan bireylerin kan kimyasi profilini Alpha-Rice (PSP) tersine çevirebilmektedir. Bunlar içerisinde yüksek kolesterol, yüksek kan sekeri, yüksek trigliserit, yüksek SGOT/SGPT, düsük RBC, WBC ve platelet sayimlari.

    .Hamile veya emziren kadinlar için Alpha-Rice (PSP) güvenli midir?

    Alpha-Rice (PSP), bütün gida kompleksi formu oldugundan dolayi, pek çok kadin tarafindan gerekli olan temel besin maddelerini karsilamaktadir. Hamile veya emziren kadinlarda her ne kadar PSP hiçbir problem yaratmamis olsa da Alpha-Rice (PSP) almadan önce doktorlarina basvurmalarinda fayda bulunmaktadir.

    Diger ilaçlar ile birlikte Alpha-Rice (PSP) alinabilir mi ve birlikte alinmasi durumunda diger ilaçlarin etkinligini etkileyebilir mi?

    Diger ilaçlar ile birlikte Alpha-Rice (PSP)' yi kullandiran doktorlar tarafindan hiçbir ters etki rapor edilmemistir. Kemoterapi ve radyasyon dahil tedavi programlarinda Alpha-Rice (PSP) kullanan doktorlar hastalarinda daha hizli iyilesme sonuçlarina tanik olmustur. Bir süredir Alpha-Rice (PSP) kullanan hastalar doktorlarindan tedavilerini degistirmelerini istemis ve hatta dozlarini azaltma ve/veya biraktirma taleplerinde bile bulunmuslardir.

    Alpha-Rice (PSP) ' den en çok kimler faydalanabilir?

    Bu dogal gida ürününün günlük olarak alindigi çalismalar göstermektedir ki bu ürün beyin fonksiyonlari açisindan oldukça yararlidir. Alzheimer, Çoklu Sclerosis ve Parkinson gibi dejeneratif hastaliklardan sikayetçi olan hastalar bu üründen yararlanmaktadir. Kireçlenme, diyabet, yüksek tansiyon, yüksek kolesterol, felç, dikkat kaybi bozukluklari ve hiperaktivite ve Tourette sendromundan sikayetçi olan kisiler de Alpha-Rice (PSP)'den yararlanabilmektedir.

    "Iyilesme krizi" içine girecek miyim?

    Iyilesme krizi, vücudun dogal savunma sistemlerinin hastaligin kendisi ile savas haline girmesi ve hastaligi vücuttan atmaya çalismasi anlamina gelmektedir. Sistemleri oldukça zehirlenmis olan kisilerde iyilesme krizi gözlemlenebilir. Bu süre esnasinda semptomlar daha da kötüye gidebilir. Ancak bu iyilesme krizi normalde sadece bir veya iki gün sürmektedir ve bittiginde vücut çok hizli sekilde iyilesmeye baslayacaktir. Saglikta düzelmeler asiri derecede bellidir. Iyilesme nöbeti rahatsiz edici olabilir, ama geçtigi zaman insanlar ne kadar iyi hissettikleri konusunda sok olmaktadirlar. Bütün durumlarda Alpha-Rice (PSP), normal olarak dört-sekiz hafta ortalamayla, birkaç günden on iki haftaya kadar degisen zaman diliminde gözlemlenen pozitif sonuçlar üretmistir.

    Saglikli insanlar Alpha-Rice (PSP) alabilir mi?

    Alpha-Rice (PSP) özellikle olagandan fazla "asinma ve yipranmaya" tabi vücudu olan kisiler için degerlidir. Bu, düzenli olarak egzersiz yapanlari ve bugünün dünyasinda çevresel strese maruz kalanlari içerir. Modern yasam tarzlari bir çok insana sagliklarini yönetmek için çok az zaman vererek veya hiç vermeyerek, stres altinda yasamaya zorlar. Alpha-Rice (PSP) ile eksiklikleri gidermek, saglikli olduklarini düsünseler de, modern toplumumuz için önemlidir.

    Alpha-Rice (PSP) evcil hayvanlar için güvenli midir?
    Alpha-Rice (PSP) türe özel olmadigindan, herhangi bir sorun olmadan evcil hayvanlariniza verilebilir. Hayvanin büyüklügüne bagli olarak yemeklerine bir parça serpistirin ve bol miktarda su içmeye tesvik edin. Evcil hayvanlar da tam olarak insanlar gibi bundan yararlanacaktir.

    References

    1. Molecular Medicine Today, 1997; August: 331-334

    2. Fries, J: New England Journal of Medicine. 1980; 303: 130-135

    3. Science. 2002; 296:695-8

    4. Journal of the American Medicine Association (JAMA)

    5. David S. Jones, MD; Institute of Functional Medicine

    6. Ames BN, Toxicology Letters 1998; 102-103; 5-18

    7. American Journal of Clinical Nutrition, Oct. 1998

    8. Journal of the American Medical Association (JAMA), 1998: 280: 1866

    9. Ann Louise Gittleman, M.S., C.N.S., author of Super Nutrition for Women

    10. "Sugar Buster": Morrison C. Bethea, M.D., Sam S. Andrews, M.D., Luis A. Balart, M.D., and H Leighton Steward

    11. Dey, P.M. and G. Avigad. 1997. Carbohydrate metabolism: storage carbohydrate, pp. 177- 191. In P. M. Dey and J. B. Harborne, eds. Plant Biochemistry. Academic Press, New York.

    12. Fujino, Y. 1978. "Rice lipids" Cereal Chem. 55: 559-571.

    13. Martin, C. and A. M. Smith. 1995. Starch biosynthesis. Plant Cell. 7: 971-985.

    14. Morgan, W.A. and B.J. Clayshulte. Pecans lower low-density lipoprotein cholesterol in people with normal lipid levels. J. AM. Diet. Assoc. 2000:312-8

    15. Blass, J.P., Gibson, G.E., Shimada, M., Kihara, T., Watanabe, M., and Kurinioto, K. (1980) Brain carbohydrate metabolism and dementia, in Biochemistry of Dementia (Burman, D. and Pennock, C.A., eds.), Wiley, London, pp' 121-134

    16. Blass, J.P., Sheu, K.-F.R., and Cederbaum, J.M. (1988) Energy metabolism in disorders of the nervous system, Rev. Neurol. (Paris) 144, 543-563.

    17. Beal, M.F. (1992) Does impairment of energy metabolism result in excitotoxic neuronal death in neurodegenerative diseases? Ann. Neurol. 31, 119-123

    18. Blass, J.P., Sheu, K.-F.R., and Tanzi, R. (1996) a-Ketoglutarate dehydrogenase in Alzheimer's disease, in Energy Metabolism in Neurodegenerative Diseases (Fiskum, G., ed.), Plenum, New York, pp. 185-192.

    19. Laboratory report from Pacific Lab Services, Report No: /396-3971/LS/ 2001 Date: February 19th, 2001.

    20. Interview with Medical Doctors Testimonial No.007, 018, 058 and 068.

    21. Preuss, U., Mandelhow, E.M. Mitotic phosphorylation of tau protein in neuronal cell lines resembles phosphorylation in Alzheimer's disease. Eur J Cell Biol, 1998; 76 (3): 176-84.

    22. Mesco, ER, Timiras, PS. Tau-ubiquitin protein conjugates I a human cell line. Mech Ageing Dev 199; 61(1): 1-9.

    23. Davis PK , Johnson GV. Monoclonal antibody Alz-50 reacts with bovine and human ser albumin. J Neurosci, Res. 1994; 39(5): 589-94.

    24. Fabrizi, C., Businaro, R., Lauro, G.M., Starace, G., Fumagalli, L., Activated alpha2 macroglobulin increase beta-amyloid (25-35)- induced toxicity in LA-N-5 human neuroblastoma cells. Exp Neurol, 1999; 155(2): 252-9.

    25. Beal, M.F. (1995) Aging, energy, and oxidative stress in neurodegenative diseases, Ann. Neurol. 38, 357-366.
    26. Mattson, M.P. (1994) Mechanism of neuronal degeneration and preventive approaches: Quickening the pace of AD research, Neurobiol. Ageing 15(Suppl.2), S121-S125
#20.04.2009 23:00 0 0 0
  • tv de reklamini göre göre bikmistim burayadami geldi:D
#20.04.2009 23:04 0 0 0
  • Ya ŞEF hakikaten bu kadar anlatıldıgı gibi bünyeye iyi geliyormu eger geliyorsa neden türkiyede yetiştirilmiyor ÇOÜ bu konu hakkında neden bilgiye sahip degil ?
#22.04.2009 22:32 0 0 0