Swissôtel Grand Efes İzmir

Son güncelleme: 16.09.2009 07:57
  • Swissôtel Grand Efes İzmir - 5 Yıldızlı Tatil


    noimage



    KONUM


    Dünyanın Lider Otelleri (The Leading Hotels of the World) arasına giren Swissôtel Grand Efes, İzmir şehir merkezinde konumlandı. Arkeoloji Müzesi, iş ve ticaret merkezleri ve İzmir'in en büyük fuar alanının içinde bulunduğu Kültür Park'a yürüme mesafesinde olan otel, deniz manzarasına sahip.


    Otel, uluslararası İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na 15 kilometre uzaklıkta ve şehrin her noktasına ulaşım sağlayan metro ve belediye otobüsü hatlarına yürüme mesafesinde yer alıyor.



    ODALAR

    noimage


    Son teknoloji kullanılarak dizayn edilmiş oda ve süitler, turistlerin ve iş seyahatinde olanların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte özel hizmet ve ekipmanlarla donatılmış. Toplam 402 oda sayısıyla hizmet verecek olan otelde, ekstra konfor ve lüksün sunulduğu Executive katlar da bulunuyor. Otelde ayrıca sigara içilmeyen katlar ve engelliler için özel odalar da mevcut.


    Otelde yer alan Swiss Advantage kategorisindeki odalar en son teknolojiyle donatılmış ekipmanı ve modern dizaynıyla özellikle iş seyahati için şehirde bulunan misafirlere her türlü konforu sağlıyor.

    Swiss Business Executive odalar ise en yüksek katlarda konumlandırılmış olup Swiss Advantage odalarda bulunan tüm özelliklere sahip. Bunlara ek olarak, Swiss Executive Club Lounge'a giriş ve çok özel başka servisler de bu odalarda konaklayan misafirlere sunuluyor.


    Business Süitleri, Executive Süitler ve Kral Dairesi'ndan oluşan süitlerde misafirlere, geniş yaşama alanları ve en lüks servisler sunuluyor. Kablosuz telefondan, espresso kahve makinesine ve hem televizyon hem de CD çalarla bağlantılı Hi-Fi ses sistemine kadar her türlü lüks, bu odalarda mevcut. Doğal kumaşlar ve materyallerin kullanıldığı süitlere sofistike dizayn ve şehir şıklığı hakim.



    SWISS EXECUTIVE CLUB LOUNGE


    Swiss Executive Club Lounge nezih ve son derece konforlu atmosferiyle, süitlerde ve Swiss Business Executive odalarda konaklayan misafirlere servis veriyor.



    KONFERANSLAR, SERGİLER, TOPLANTILAR VE ÖZEL KUTLAMALAR



    Kongre Merkezi, bölünebilir 19 toplantı odası, konferans salonu, sergi alanı ve balo salonu ile birlikte toplamda 7.299 metrekarelik alana ve en az 10, en fazla 1.000 kişi olmak üzere farklı oturma düzenlerinde farklı kapasitelere sahip.


    Kongre merkezinde 3 toplantı odası, ikiye bölünebilen bir büyük balo salonu ve çok amaçlı koridor - fuaye alanı ile 1.457 metrekare sergi alanı bulunuyor.


    Swissôtel Grand Efes, palmiye ağaçlarıyla kaplı cennet bahçesinde düğün organizasyonları ve özel kutlamalar için dış mekân alternatifine de sahip.



    RESTORANLAR VE BARLAR


    Café Swiss, Türk mutfağı ve İsviçre'nin İtalyan, Fransız ve Alman kültürleriyle beslenen mutfağından oluşan menüsü ve açık mutfak stilindeki büfe konseptiyle sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinde hizmet veriyor. Otelin ana restoranı olan Café Swiss, Pazar günleri brunch alternatifi de sunuyor.


    Otelin eğlence katı olarak adlandırılan 9. katta yer alan Equinox, çağdaş bir stille hazırlanmış et ve balık alternatiflerini, şık ve modern bir atmosferde sunuluyor.

    Equinox'un yanında bulunan Sky Bar, etkileyici sunumlarla, şehrin en zengin kokteyl menüsüne sahip. Buradaki müzik programı ise Türkiye'nin en ünlü DJ'lerinden biri olan Suat Ateşdağlı tarafından hazırlanıyor.


    Lobi katında yer alan Swiss Gourmet'de nefis ev yapımı çikolata ve pastalar, şefin spesiyali lezzetli sandviç çeşitleri, kurabiye ve kekler satılıyor.


    Aquarium seçkin ızgara seçeneklerinden oluşan menüsü ve farklı bira türleriyle, hem iç mekânda hem de bahçe alanında rahat bir ortam hazırlıyor.


    Lobby Lounge'da lezzetli klüp sandviçler ve salataların yanısıra, zengin kahve ve çay seçenekleri, alkollü ve alkolsüz içecekler ile taze sıkılmış meyve suyu alternatifleri, günün her saati sunuluyor.





    ÖZEL YEMEK SALONLARI


    Equinox Restoran'ın 12 kişi kapasiteli iki özel yemek salonu, istek üzerine birleştirilip maksimum 22 kişiye hizmet verecek şekilde düzenlenebiliyor.



    SWISSÔFFICE - İŞ MERKEZİ


    Swissôffice, Grand Efes Convention Center'da hizmet veriyor. Burada, faks, yazıcı, fotokopi makinesi, 5 çalışma istasyonu ve diz üstü bilgisayarlar için 3 bağlantı noktası bulunuyor.



    AMRİTA SPA & WELLNESS


    Türkiye'de dünyanın lider Spa'ları (Leading Spas of the World) arasına giren ilk Spa olması özelliğiyle Amrita Spa & Wellness, üye ve misafirlerine keyif içinde rahatlama olanağını sunuyor.

    Batı teknolojileriyle Asya terapilerini buluşturan Amrita Spa & Wellness'ta aynı zamanda açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness hizmeti, özel fitness eğitimleri, tenis kortu, geleneksel Türk hamamı, sauna ve buhar banyoları mevcut.



    DİĞER MİSAFİR HİZMETLERİ


    Otelde, 250 araç kapasiteli kapalı otopark, vale parking, çamaşırhane hizmeti, ekspres giriş ve çıkış, araba / limuzin kiralama hizmeti, çocuk bakıcısı hizmeti, sekreterlik hizmeti, alışveriş pasajı yer alıyor.

    Gaziosmanpaşa Bulvarı No: 1 35210 Alsancak, İzmir

    Tel: +90 (232) 414 00 00
    Fax: +90 (232) 414 10 10
    www.swissotel.com/izmir

    [email]izmir@swissotel.com[/email]
#22.04.2009 09:30 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • Süper bir otel, helede odaniz deniz tarafindaysa. Odalarin dizayni, manzara ve havuzlar çok güzel. Yemekleri ve içecekleri çok lezzetli ve kaliteli.

    Kesinlikle tavsiye ederim
#12.09.2009 19:25 0 0 0
  • Arkadaşlara katılıyorum. Ben kendim Swiss Otel'in Üyelik kartlarını satan bir firmada müdür yardımcısıyım.1 yıl boyunca yemeklerde % 50 indirim hakkına sahip olacağınız gibi , bir gece iki kişilik ücretsiz konaklama hakkınızda bu paket içerisinde yer almaktadır.Bunun haricinde bu üyelik paketi ile birlikte yine Swiss Otel İstanbul ve Çeşme Sheraton'da konaklamalarda %10 yemek indirimlerinde %50 , içecek indirimlerinde %20 indirim hakkına sahip oluyorsunuz.

    Bunun dışında size sunulan ek sertifikalar ile , bir şişe yerli şarap , Swiss Gurme pastanesinden 4-6 kişilik bir pastanızı size hediye olarak veriyoruz.Ve daha sayamadığım 3-5 sertifika dahil.

    Diyeceksiniz ki bu kadar mı :)

    Tabiki hayır .Eğer yurt dışına çıkıyorsanız bu üyelik paketi ile size birde Club Hotel kartı hediye ediyoruz.Club Hotel kartı ne işe yarıyor diyeceksiniz.Club Hotel kartı ile 50 ülkede 100'den fazla katılımcı otellerimizde konaklamalarda ve yemeklerde %30'a varan indirimler kazanıyorsunuz.

    Yine bitmedi :) Sık sık yurt dışına seyhatiniz oluyorsa İngiltere , İspanya , Fransa ve İtalya'da katılımcı otellerimizin herhangi birinde yine 1 gece 2 kişilik konaklama sertifikasının sahibi oluyorsunuz.

    Ve bu üyeğilin yıllık ücreti sadece ama sadece 435 lira arkadaşlar.

    Bu üyeliğe dahil olmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçsinler yada yukarıda verilen numaralardan Restourant Rezervasyondan Nilüfer Hanım'a danışsınlar kendisi zaten bize aktaracaktır.

    Pişman olmayacaksınız ;)
#15.09.2009 18:25 0 0 0
  • @ChRoMe

    sitemize hoşgeldiniz.oteliniz hakkında verdiğin bilgi için teşekkürler
#16.09.2009 07:57 0 0 0