Marx gündemde

Son güncelleme: 24.04.2009 08:20
  • noimage

    Marx gündemde

    Beşiktaşımızın Almanya 1. Ligi ekiplerinden Arminia Bielefeld'te top koşturan Thorben Marx'a talip olduğu bildirildi.

    Eintracht Frankfurt'lu Michael Fink'le prensipte anlaşan Beşiktaşımızın hedefindeki diğer yabancının Almanya 1. Ligi ekiplerinden Arminia Bielefeld'te top koşturan Thorben Marx olduğu bildirildi.

    Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli ile görüşerek bir liste yapan Başkanımız Yıldırım Demirören geçtiğimiz günlerde Almanya'ya giderek bazı isimler için nabız yoklamıştı.

    Demirören'in, Denizli ile birlikte hazırladığı listede, 27 yaşındaki Alman sağ kanat oyuncusu Marx'ın yanı sıra Wolfsburg'tan Alexander Madlung'un da yer aldığı ortaya çıktı.

    Siyah-beyazlıların öncelikle Marx'ın işini bitirmek istedikleri, orta sahada görev yapan Alman Madlung'un ise yedekte tutulduğu kaydedildi. Yönetimimizin Fink gibi, kulüpleriyle sözleşmelerinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle Marx ve Madlung'un transferine sıcak baktığı ifade edildi.

    Sezon sonunda Cisse ile yollarını ayıracak olan Beşiktaşımızın ikinci lejyoneri transfer etmek için öncelikli olarak Duisburg'da kiralık oynayan Gordon'u bonservisiyle birlikte göndermek istediği vurgulandı.
#24.04.2009 08:20 0 0 0