Trabzonspor Taraftarını Sivassporlular Karşıladı

Son güncelleme: 25.04.2009 17:01
  • TRABZONSPOR TARAFTARINI SİVASSPORLULAR KARŞILADI

    Sivasspor-Trabzon karşılaşması için Sivas'a gelen Trabzonspor taraftar grubunu Sivas Yiğido Gençlik taraftarlar grubu Sivas-Erzincan karayolu üzerinde karşıladı. Sivasspor ve Trabzonspor taraftarları buluşmalarında dostluk ve kardeşlik mesajları verdi.

    Turkcell Süper Liginde bugün oynanacak Sivasspor-Trabzonspor karşılaşması için Trabzon'dan 500 kişilik bir taraftar grubu Sivas'a geldi. Trabzon'dan gelen taraftar grubunu Yiğido Gençlik taraftarlar grubu Sivas-Erzincan karayolu üzerinde karşıladı. Sivasspor ve Trabzonspor taraftar kafilesi karayolu üzerinde birlikte fotoğraf çekinerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Sivasspor ve Trabzonspor taraftarından oluşan 25 kişilik kafile daha sonra BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun abisi Yusuf Yazıcıoğlu'nu evinde ziyaret etti. Taraftar grubu Yusuf Yazıcıoğlu'na baş sağlığı diledi ve dua etti. Grup daha sonra Sivas Yiğido Gençlik Derneği'nde öğle yemeğinde bir araya geldi. Dostluk ve kardeşlik içerisinde geçen buluşmada "Bu sene şampiyon Anadolu'dan" sloganları atıldı. Trabzon Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, "Yiğido gençlik bizi Sivas'a girişinde karşıladı. Sporun dostluk kardeşlik olduğunu hepimiz biliyoruz. Sivassporlu taraftarlarda Trabzon'a geldiği zaman biz de en iyi şekilde karşılamıştık. Yiğido Gençliğin bizi burada karşıladığını görmek bizi çok mutlu etti."dedi.

    Yiğido Gençlik Taraftarlar Grubu Başkanı Mesut Daştan ise, " Bizim buradaki karşılama amacımız Trabzon ve Sivas insanın gerçekten birlik beraberlik ve dostluk içinde olduğunu göstermektir. Kimseyi fırsat vermeyeceğiz. Bizde aynı şekilde Trabzon'da karşılanmıştık. Spor dostluk ve kardeşliktir."diye konuştu.
#25.04.2009 17:01 0 0 0