* 6 adet yumurta (Oda sıcaklığında)
* 5 çay bardağı toz şeker (Silme)
* 1/2 çay bardağı su
* 6 çay bardağı un (Silme, Küçük çay bardağıyla)
* 1 paket kabartma tozu
Ara Kreması İçin:
* 3 su bardağı süt
* 4 yemek kaşığı toz şeker
* 3 yemek kaşığı un
* 1 adet yumurta
* 2 paket vanilya
* 200 gr labne peyniri
* 1 çay bardağı damla çikolata
Üzeri İçin:
* 1 paket krem şanti
* 1 su bardağı süt (Soğuk)
Yapılışı:
* Bir kaseye 6 adet yumurtayı, 5 çay bardağı toz şekeri 15 dakika mikserle çırpıyoruz.
* Yarım çay bardağı sıcak suyu ilave ediyoruz.
* 1-2 dakika daha çırpıyoruz.
* Yavaş yavaş elenmiş unu, kabartma tozunu ilave edip düşük ayarda karıştırıyoruz.
* Diğer tarafta tepsiyi yağlayıp 1 yemek kaşığı un eleyip tepsinin her tarafına gezdiriyoruz.
* 170 derecelik sıcak fırında 40-45 dakika pişiriyoruz.
* Piştiğini anlamak için kürdan batırıyoruz. Kek pişerken fırının kapağını hiç açmıyoruz.
* Kek pişerken ara kremasını hazırlıyoruz.
* Tencereye süt, toz şeker, un, yumurtayı koyup mikser veya blendırda iyice çırpıyoruz.
* Ocağa koyup karıştırarak pişiriyoruz.
* Piştikten sonra bir kutu labne peynirini, vanilyayı katıp mikserle çırpıyoruz.
* Kek soğuduktan sonra enine ortasından kesiyoruz. İkiye ayırıyoruz.
* Kekin üzerine yemek kaşığı ile şekersiz süt gezdiriyoruz.
* Tabana koyduğumuz kekin üzerine kremayı sürüyoruz.
* Üzerine damla çikolata serpiyoruz.
* Diğer keki üzerine kapatıyoruz.
* Krem şantiyi 1 su bardağı süt ile çırpıyoruz.
* Pastanın her tarafına krem şantiyi sürüyoruz.
* Artan krem şantiyi pasta enjektörüne koyup üzerine sıkarak süslüyoruz.
* Doğum günü kime yapılıyor ise onun ismini yazıyoruz.
* Etrafına çikolata rendeleyip serpiyoruz.
* Bir gün önceden yapılırsa daha güzel oluyor.