Dönüşüm muhteşem olacak

Son güncelleme: 30.04.2009 20:13
  • İki haftadır formasından uzak kalan Batuhan Karadeniz'e bu hafta büyük iş düşecek. Youla'nın kart cezalı olması nedeniyle forvet bölgesinde Anderson ile oynayacak olan Batuhan idmanlardaki hırsıyla dikkati çekiyor. Kiralık olarak Beşiktaş ekibinden gelen ve Fenerbahçe maçı öncesi ve sonrasında saha dışındaki yaşantısıyla tepki toplayan yetenekli futbolcu bir süre kadro dışı kalmıştı.

    Eskişehirspor cephesinde hedef Denizli deplasmanından şen dönmek. Takımda İvesa, Koray ve Lovrek'in sportif sakatlıkları sürüyor.
    Son iki haftada iki yenilgi alan Eskişehirspor cephesinde hedef Denizli maçından puan veya puanlarla dönmek.

    Pazar günü deplasmanda Denizlispor ile mücadele edecek olan Eskişehirspor çalışmalarını tesislerde sessiz sedasız sürdürüyor. Kritik maç için Cuma günü Denizli'ye gitmeyi planlayan futbol takımında kaleci İvesa ve futbolculardan Koray ve Lovrek'in sportif sakatlıkları sürüyor.

    Cezası sona eren El Saka ise kadroda yer alacak. Denizli deplasmanının masraflarının bir bölümünü üstlenen Eskişehir'de faaliyet gösteren sürücü kurslarının yöneticilerine Eskişehirspor yönetimi teşekkür etti.

#30.04.2009 20:13 0 0 0