Kitchenette Şarap Festivali Başlıyor

Son güncelleme: 01.05.2009 15:28
  • noimage
    Kitchenette Şarap Festivali Başlıyor noimage Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak
    Yer: İstanbul
    Ücret: TL TL
    Kredi Kartı: Visa-Master
    Park: VAR
    Web: www.kitchenette.com.tr

    noimage
    Kitchenette Şarap Festivali Başlıyor
    "Chinchin at Kitchenette"
    Bir ay boyunca devam edecek Kitchenette Şarap Festivali, 1 Mayıs'ta Kitchenette'lerde başlıyor İstanbul Doors Group'un ödüllü markası Kitchenette ve Türkiye'nin seçkin şarap üreticisi Doluca işbirliği ile Kitchenette'lerde başlayacak olan festival Mayıs ayı boyunca sürecek.
    "Chinchin at Kitchenette" şarap festivalinde, Kitchenette misafirleri menüde yer alan tüm Doluca şaraplarını yüzde 30, "Haftanın Şarabı" olarak seçilen Doluca şaraplarını da yüzde 50 indirimle tadabilecekler.
    Şarap kültürünü geniş kitlelere yaymayı amaçlayan festivalde, her Kitchenette misafirinin damak zevkine uygun çeşitlilikte Doluca şarabı bulabileceği zengin bir şarap menüsü sunulacak.
    'Wine, Mine, Fine, Dine' sloganı ile Kitchenette'lerde düzenlenecek olan Şarap Festivali'nde, şarap severler Kitchenette yemek menüsünde yer alan zengin lezzetlerine eşlik edecek Doluca şaraplarını %30, "Haftanın Şarabı" olarak seçilen Doluca şaraplarını da % 50 indirimle içme şansına sahip olacaklar.
    Kitchenette; menüsü, yiyeceklerin lezzeti kadar sunum tarzı ile de göze hitap eden, kendine özgü, modern ve sıcak dekorasyon anlayışı ile tasarlanan ve kullanılan tüm aksesuarlarıyla farklılığını yansıtan Kitchenette müdavimlerine "ev" rahatlığını yaşatıyor.
    Doluca, 1926`dan itibaren üç kuşaktır devam eden şarapçılık deneyimi, "Türk şarapseverlerine hep daha kaliteli ürünler sunmak" misyonu, sürekli yenilikçi ve mükemmeliyetçi yapısı ile Türkiye`de kaliteli şarabın öncüsü olmuştur.
#01.05.2009 15:28 0 0 0