Kocaeli İsmet Paşa Stadında Çatı Şov

Son güncelleme: 01.06.2009 23:15
  • noimage
    Kocaeli stadında ÇATI ŞOV
    10 Mayıs 2009

    Dün akşam Kocaeli'nde oynanan Kocaelispor-Trabzonspor karşılaşmasının 2. yarısı ilginç görüntülere sahne oldu.

    Kocaelispor taraftarının, Trabzonspor taraftarına yönelik ve daha karşılaşma başlamadan çok önce göstermeye başladığı anlaşılmaz tepki gerginlik yarattı.
    Kocaelispor kulübü'nün Trabzonsporlu taraftarlara kapalı Tribünde Kocaelispor taraftarları ile yan yana bilet vermesi gerginliği arttıran en önemli nedenlerin başında geldi.
    Kapalı Tribünde Kocaelispor taraftarlarının az sayıdaki Trabzonspor taraftarına karşı gösterdiği sözlü ve sataşmalı tahrikler karşısında sessiz kalan ve sağduyusunu kaybetmeyen Trabzonspor taraftarları güvenlik güçlerinden yerlerini değiştirilmesi talebinde bulundu.
    Talepleri olumlu karşılanan ve Trabzonspor kafilesi ile Kocaeli'ne gelen az sayıdaki taraftar, kale arkasında bulunan Trabzonspor taraftarlarının bulunduğu bölgeye saha içerisinden güvenlik güçlerinin eşliğinde nakledildi.
    Tahrikler taraftarı Çatı'ya çıkardı:
    Kocaelispor taraftarlarının tahrikleri karşılaşmanın 2. yarısında bir Trabzonspor taraftarını isyan ettirerek kapalı tribün çatısına çıkarttı.


    noimage


    Kocaelispor taraftarlarının, pet şişe ve küfürlü saldırılarına karşı dayanamayan bir Trabzonspor taraftarı elinde bordomavi Trabzonspor bayrağı ve meşale ile kapalı tribün çatısına çıktı.
    Kapalı Tribün çatısında elindeki Trabzonspor bayrağı ile koşan Trabzonspor taraftarının çatı üzerinde bir baştan başa elindeki bayrağı sallayarak koşması zaten saldırgan olan Kocaelispor taraftarının dahada saldırgan olmasına neden oldu.
    noimage

    Uzunca bir süre çatıda dolaşan Trabzonspor taraftarı tam çatıdan inmek üzereydiki çatıda kendisine karşı koşan 3 Kocaelispor taraftarı göründü.
    Kocaelispor taraftarları tribün çatısında Trabzonsporlu taraftarın bulunduğu bölgeye doğru koşarken, taraftar çoktan Çatıdan tribünlere inmişti bile.

    noimage

    Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya akın eden Kocaelispor taraftarları, Trabzonsporlu futbolculara doğru koşarken Bordo-Mavili futbolcular koşarak çıkış tünelinin yolunu tuttular.
    Kısaca Kocaeli'nde, Kocaelispor taraftarının Trabzonspor'a karşı gösterdiği anlamsız ve çirkin bir tepki vardı.


    Kaynak: noimage
#10.05.2009 12:09 0 0 0
  • Dün gece Kocaelinde değilde Sanki Diyarbakırdaydık o kadar ortam gerilmişti.Aslında Kocaelispor haftalar önce Kümeye düşmüştü Son darbeyide biz vurduk
    Kocaeliyi Kümeye Gönderdik
    Bank Asya Liginde kendilerine başarılar dileriz
#10.05.2009 12:12 0 0 0
  • o koşanlar paşalıydı sizin ne mal olduğunuzu biliyoz kocaeli ebene kaysın düşsün adam gibi koşnuş laf ettirmem
#01.06.2009 22:55 0 0 0
  • siz kime darbe vuruyonuz amk fener size vurdu darbeyi aq
#01.06.2009 22:56 0 0 0
  • bidaha ki sene görcez biz çıkalım sende gelcen maça görüşcez; msn yaz konuşalım senle; seni bi bulam darbeyi vurucam sana ;bank asya ya indircem seni bittinnnnnn erkek sen msn bırak bn yazıyom sende yaz
    paşalı_jojuk41@hotmail.com
#01.06.2009 23:01 0 0 0
  • adam gibi yazı yazın körfeze kötü laf edenin .................................. koyam
#01.06.2009 23:15 0 0 0