İşte Havuçlara Ulaşmak İçin Engel Aşan Tavşanlar

Son güncelleme: 12.05.2009 08:40
  • Tavşan besleyen ikizler bunu daha eğlenceli hale getirmek istediler ve sonuçta harika bir gösteriye imza attılar... İşte engelli koşan tavşanlar...

    Evcil bir tavşan için bütün gün havuç peşinde koşmak ve gördüğü havucu insanların elinden kaparak mideye indirmekten daha eğlenceli bir macera yoktur.

    Ancak ikiz kardeşler Thomas ve Mathew'in 6 tane tavşanı için durum biraz farklı. Onlar her gün kendi boyutlarına göre hazırlanmış engelleri aşarak atlama çalışması yapıyorlar. Atlayışın sonunda ise hak ettikleri havuç ile besleniyor.



    İngiltere Doncaster'de yaşayan afacan ikizler dokuz yıldır tavşan besliyormuş. Tavşanlarını çok seven 15 yaşındaki ikizler onları zıplatma işlemine You Tube'da gördükleri bir video'dan sonra karar vermişler. Thomas ve Mathew bahçelerine tavşanların zıplayacağı büyüklükte engeller yapmış ve ardından da hayvanlarını engeli aşmaları için yüreklendirmiş.

    46 yaşındaki anneleri Brenda ise oğullarım tavşanlarını çok seviyor o yüzden yıllardır tavşan besliyoruz onlardan ayrılmayı hiç istemiyorlar. Ancak işin açıkçası bu son düşündükleri şey gerçekten çok zekice." diyor.



    noimage
    noimage



    noimage

    noimage
#12.05.2009 08:40 0 0 0