Yemekteyiz Rize'nin Otantik Necla'sı

Son güncelleme: 23.05.2009 00:38
  • Yemekteyiz programı Rize'de karşımıza Necla'yı çıkardı, diğer yarışmacılarının tozunu attıran üniversite mezunu "Otantik Necla" Türkiye'nin yeni fenomeni olur mu dersiniz?


    Yemekteyiz programının bu haftaki Rize ayağı Türkiye'nin yeni Semra hanımı Necla'yı ortaya çıkardı. Ters ve diğer yarışmacılarla uyumsuz davranışlarıyla bu haftaki yemekteyiz programı yarışmacılarının tozunu attıran üniversite mezunu Otantik Necla Türkiye'nin yeni fenomeni olur mu dersiniz?

    "Yemekteyiz" Show TV ekranlarında fırtına gibi esiyor.

    Daha önce yolları hiç kesişmemiş 5 yabancı mutfaktaki maharetleriyle birbirini etkilemeye çalışıyor.

    Değişik yaş gruplarından, farklı mesleklerden, farklı kültürlerden oluşan yarışmacıların en büyük iddiası güzel yemek pişirmek ve misafir ağırlamak...

    Her akşam bir yarışmacının diğer 4 yarışmacıyı ağırladığı yarışmada bu hafta Rize'deyiz.

    İlk yarışmacı olan Necla hanım konuklarını otantik bir köy evinde karşıladı. Biraz ters ve kendi kurallarından başkasını tanımayan Necla hanım önce, kendini kimselerle paylaşamayacak kadar değerli ve güzel bulduğundan yöresine göre evde kalmış sayıldığını söyleyen kuaför Havva hanım'a 'köy evine ayakkabıyla girilir mi?' diye başladığı yarışmada Türkiye'nin yeni fenomeni olacak gibi gözüküyor.


    İŞTE "OTANTİK NECLA" NIN İKİ HALİ

    noimage

    noimage
#21.05.2009 12:30 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • Bana bu kadin dogal gelmiyor, oynuyor gibime geliyor. Gerçi Havva isimli bayanda hiç dogal degil, mübarek sanki Paris jet sosyetesinden
#23.05.2009 00:38 0 0 0