Galatasaray Genclerbirligi Maci hakkindaki Bilgiler

Son güncelleme: 16.05.2005 07:06
  • Gençlerbirliği Maçı Biletleri Satışta!
    noimage
    Galatasaray'ın Süper Lig'in 32. haftasında 15 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da Ali Sami Yen Stadı'nda oynayacağı Gençlerbirliği maçının biletleri Biletix bayilerinde ve internet sitesinde satışa çıktı.

    Galatasaray-Gençlerbirliği Bilet Fiyatları

    VIP 77 YTL (77.000.000 TL)
    Numaralı Üst 55 YTL (55.000.000 TL)
    Kapalı Üst 28 YTL (28.000.000 TL)
    Kapalı Alt 22.5 YTL (22.500.000 TL)
    Yeni Açık Üst-Alt 5.5 YTL (5.500.000 TL)

    Önemli Not: Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kupası Final mücadelesi için bilet satın alarak, Gençlerbirliği maçı biletlerinde %50 indirim hakkı kazanan taraftarlarımız; biletlerini sadece Biletix'in perakende satış noktalarından temin edebilirler.
    Taraftarlarımızın indirimden yararlanabilmek için Galatasaray-Fenerbahçe maç biletlerini ibraz etmeleri gerekmekte olup; Türkiye Kupası Final mücadelesi için;
    Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 100 YTL'lik biletin karşılığı Ali Sami Yen Stadı'nda VIP ve Numaralı Tribünü'nden;
    Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 75 YTL'lik biletin karşılığı Ali Sami Yen Stadı'nda Kapalı Üst ve Alt Tribünden Tribünü'nden;
    Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 40 YTL'lik biletin karşılığı Ali Sami Yen Stadı'nda Yeni Açık Üst ve Alt Tribünü'nden bilet alabilirler.
    Maç günü taraftarlarımız her zamanki gibi Ali Sami Yen Stadı'nın yanındaki gişeden bilet temin edebilirler.

    Maç günü Ali Sami Yen Stadı Gişesi Bilet Fiyatları

    VIP 70 YTL (70.000.000 TL)
    Numaralı Üst 50 YTL (50.000.000 TL)
    Kapalı Üst 25 YTL (25.000.000 TL)
    Kapalı Alt 20 YTL (20.000.000 TL)
    Yeni Açık Üst-Alt 5 YTL (5.000.000 TL)
#15.05.2005 13:57 0 0 0
  • Maça Doğru: Galatasaray-Gençlerbirliği
    noimage
    Süper Ligin 32. haftasında rakibimiz Gençlerbirliği. İki takım hakkında son bilgiler, cezalı ve sakat futbolcular, istatistikler...

    Maç: Süper Lig 32. Hafta
    Stat: Ali Sami Yen
    Tarih: 15 Mayıs Pazar 2005, Saat 19:00
    Hakem: Yunus Yıldırım
    Sakat:
    Cezalı: Sertan (Gençlerbirliği)

    Galatasaray
    Süper Ligde geçtiğimiz hafta, Ankaragücünü 2-1 mağlup eden Galatasaray puan tablosunda 2. sıradaki yerini koruyor. Oynadığı 31 maçta 23 galibiyet ve 4 beraberlik alan Galatasaray 4 kez de mağlup oldu. Bu maçlarda rakip filelere 58 gol gönderen Galatasaray kendi kalesinde ise 22 gol gördü. Galatasarayın en golcü oyuncusu bulduğu 18 golle Hakan Şükür.

    Süper Lig Son 5 Maç
    Galatasaray 0-2 Trabzonspor
    A.Sebatspor 1-3 Galatasaray
    Galatasaray 1-0 Diyarbakırspor
    Malatyaspor 0-1 Galatasaray
    Galatasaray 2-1 Ankaragücü

    Galatasaray Evinde Ne Yaptı?
    Oynadığı Maç Sayısı: 15
    Galip Geldiği Maç Sayısı: 13
    Beraberlik: 1
    Mağlup Olduğu Maç Sayısı: 1
    Attığı Gol: 35
    Yediği Gol: 12

    Gençlerbirliği
    Süper Ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan Gençlerbirliği puan tablosunda 6. sıraya kadar yükseldi. Oynadığı 31 karşılaşmada 13 galibiyet ve 8 beraberlik alan Gençlerbirliği, 10 kez de mağlup oldu. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 47 gol gönderen Başkent temsilcisi kendi kalesinde ise 38 gol gördü.

    Süper Lig Son 5 Maç
    Gençlerbirliği 5-3 Malatyaspor
    A.Sebatspor 0-5 Gençlerbirliği
    Gençlerbirliği 0-0 Kayserispor
    İstanbulspor 1-3 Gençlerbirliği
    Gençlerbirliği 0-0 Samsunspor

    Gençlerbirliği Deplasmanda Ne Yaptı?
    Oynadığı Maç Sayısı: 15
    Galip Geldiği Maç Sayısı: 5
    Beraberlik: 3
    Mağlup Olduğu Maç Sayısı: 7
    Attığı Gol: 24
    Yediği Gol: 21

    Süper Lig 32. Hafta Programı

    14 Mayıs Cumartesi
    16.30 Malatyaspor-Denizlispor
    16.30 Samsunspor-B.B.Ankaraspor
    16.30 Akçaabat Sebatspor-Gaziantepspor

    15 Mayıs Pazar
    19.00 Galatasaray-Gençlerbirliği
    19.00 Çaykur Rizespor-Trabzonspor
    19.00 Kayserispor-Sakaryaspor
    19.00 İstanbulspor-Beşiktaş
    19.00 Konyaspor-Diyarbakırspor
    19.00 Ankaragücü-Fenerbahçe

    Sağlık Raporu

    Galatasaray Kulüp Doktoru Murat Çevik, sakatlıkları süren futbolcular hakkında bilgi verdi. Türkiye Kupası final karşılaşmasında sakatlanan oyunculardan Cihan Haspolatlı bugünkü antrenmanda yer alırken, Orhan Ak ve Hasan Şaşın tedavisi ise yoğun bir şekilde sürüyor.

    Kulüp doktoru Murat Çevik, sağ dizinde ödem tespit edilen Hasan Şaşın tedavisinin sürdüğünü belirterek, "Gençlerbirliği maçına yetişmesi zor gibi görünüyor. Ama biz maç saatine kadar onu hazır hale getirmeye çalışacağız" dedi.
    Murat Çevik, üst adalesinde ağrıları nedeniyle dünkü çalışmaya katılamayan Orhan Akın MRını çektiklerini belirterek, "Orhanın üst adalesinde de ödem tespit ettik. Onun da Gençlerbirliği maçında oynayamama ihtimali var, ancak durumu Hasan Şaş kadar ciddi değil" şeklinde konuştu.
#15.05.2005 13:59 0 0 0
  • GALATASARAYIMIZA BASARILAR DiLiYORUZ

    noimage
#15.05.2005 14:03 0 0 0
  • Süper Lig: Haftanın Hakemleri Açıklandı
    noimage
    Birinci Süper Futbol Liginde 32. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 32. hafta maçlarında düdük çalacak hakemler şunlar:

    14 Mayıs Cumartesi
    Malatyaspor-Denizlispor: Yılnur Önen, Serdar Akçer, Metin Kıtmır
    Samsunspor-B.B.Ankaraspor: Erol Ersoy, Hayati Doğan, Serkan Akal
    A. Sebatspor-Gaziantepspor: Metin Aydoğan, Bülent Gökçü, Cemal Bingöl

    15 Mayıs Pazar
    Ç. Rizespor-Trabzonspor: Metin Tokat, Nihat Mızrak, Ufut Şepik
    Kayserispor-Sakaryaspor: İsmet Arzuman, M.Emre Eyisoy, Bahattin Duran
    Galatasaray-Gençlerbirliği: Yunus Yıldırım, Cemal Gemici, Selçuk Kaya
    İstanbulspor-Beşiktaş: Oktay Demiray, Muhittin Gürses, Cem Satman
    Konyaspor-Diyarbakırspor: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Kemal Yılmaz
    Ankaragücü-Fenerbahçe: Bülent Demirlek, Baki Tuncay Akkın, Birol Budan
#15.05.2005 14:09 0 0 0
  • Yürekler Sami Yen'de
    Kupaya uzanan Galatasaray, evinde Gençler i ağırlarken yüreği Mecidiyeköy de, kulakları Başkent te olacak

    Süper Ligin son üç haftasına, Türkiye Kupası finalinde "5"lediği Fenerbahçe nin dört puan gerisinde ikinci olarak giren Galatasaray, şampiyonluk ısrarlarını sürdürebilmek için galibiyet parolasıyla Ali Sami Yene çıkıyor. Rakibi Gençlerbirliği karşısında kendi taraftarımız önünde üç puan arayacak olan Sarı-Kırmızılı ekibimiz, aynı saatlerde Başkentte Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanacak maça da kilitlenmiş durumda. Bu mücadele de en az Sami Yendeki sınav kadar önem taşıyor.

    Başkentlilere kayıp yok

    Başkent ekibi karşısında galip gelmesi halinde iddiasını son iki haftaya taşıyacak olan Cim Bomun, puan kaybı durumunda ise şampiyonluk ihtimali mucizelere kalacak. Başkentten gelecek müjdeli bir haber ise Aslanı zirveye ortak edecek. Galatasaray, bu sezon üç Başkent ekibi; Ankaraspor, Ankaragücü ve Gençlerbirliği ile oynadığı beş maçın hepsinden üç puanla sahadan ayrıldı. Sarı - Kırmızılılar, altıncı mücadelede de galip gelmenin hesaplarını yapıyor.

    Galatasaray: Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Orhan Ak, Ribery, Conceiçao, Ergün, Ayhan, Necati, Hakan Şükür

    Gençlerbirliği: Ömer, Erkan, El Saka, Ümit, İsmail Güldüren, Hakan, Ayman, Erhan, Uğur, Youla, Mustafa Özkan

    Stat: Ali Sami Yen
    Saat: 19.00
    Yayın: Lig TV (Kanal 80)
    Hakem: Yunus Yıldırım

    Hagi: 2 Doğan: 1

    Gheorghe Hagi ile Ziya Doğan bugüne dek üç kez karşı karşıya gelirken, Rumen hoca iki maçta meslekdaşına üstünlük sağladı. Geçen sezon Bursasporu çalıştırdığı dönemde 8. haftada Ziya Doğanlı Malatyaspora 2-1 kaybeden Hagi, Galatasaray Teknik Direktörü olarak geçen sezon 33. haftada ve bu sezon 10. haftada Doğanın çalıştırdığı Trabzonspora 4-2 ve 1-0lık skorlarla üstünlük sağlamıştı.

    Yıldırımla ilk kez

    Süper Lig kariyeri geçen sezon başlayan Yunus Yıldırım, ilk kez bir Galatasaray maçında görev yapacak. Bugüne dek 18 mücadelede düdük çalan genç hakem; 43 sarı, 2 kırmızı kart gösterirken, hiç penaltı kararı vermedi. Gençlerbirliği ise Yıldırımın yönettiği maçlarda geçen sezon Ankarada Malatyasporla 2-2 berabere kalırken, bu sezon Denizlispora 3-1 yenildi.
#15.05.2005 16:29 0 0 0
  • Hasan Şaş'da yok

    Fenerbahçeyle oynanan kupa finalinde sakatlanan Hasan Şaş, bugün oynanacak Gençlerbirliği maçında takımındaki yerini alamayacak

    Sağ dizinde ödem bulunan ve hafta içerisindeki idmanlara çıkamayan yıldız futbolcunun, önümüzdeki hafta oynanacak Fener derbisi gözönüne alınarak riske edilmeyeceği bildirildi. Sakatlığı büyük oranda geçen Orhan Akın ise Hagi nin görev vermesi halinde 11 de sahaya çıkabileceği kaydedildi. Rumen hoca, İsviçre de tedavi gören Hakan Yakın dışındaki tüm futbolcuları maç kadrosuna aldı.


    Hedefimiz 'gelecek'

    Ayhan, Türkiye Kupası maçını geride bıraktıklarını ve tamamen lige konsantre olduklarını söyledi. "Futbolda dün ile yaşanmıyor. Geleceğe bakmak gerekiyor" diyen yıldız, "Kendimize güveniyoruz. Fenerbahçe eğer Ankaragücü'ne takılırsa, bizim maç tamamen final havasında geçer ve kazanan şampiyonluğunu ilan eder" açıklamasını yaptı.

    "Tadı kaçmasın!"

    Fenerbahçe karşısında alınan 5-1'lik galibiyetin futbolcularını olumsuz yönde etkilemesinden korkan teknik direktör Hagi, toplantı üzerine toplantı yapıyor. Oyuncularını uyaran Hagi, "Çok güzel bir galibiyet aldık ama artık geride kaldı" dedi.

    Kritik Dönemeç

    Oyuncularından artık kupa maçını bir kenara bırakmalarını isteyen Rumen teknik adam, "Çarşamba gecesi çok güzel bir galibiyet aldık. Ama artık önümüzde çok önemli bir sınav daha var. Şimdi o maça bakmalıyız" diye konuştu.

    Rehavet İstemem

    Futbolcularından sadece Gençlerbirliği maçını düşünmelerini isteyen Hagi, "Rehavet istemiyorum. Çünkü karşımızda çok iyi top oynayan bir takım bulacağız. Sahada en az onlar kadar mücadele edip, savaşmalıyız. Yolun sonuna yaklaşıyoruz, yapacağımız hatanın telafisi yok. Mutlaka kazanmalıyız" ifadesini kullandı. Sarı-kırmızılı oyuncular da başarılı çalıştırıcıya galibiyet sözü verdi.

    Ribery'ye gizli görev

    G.Birliği maçında Hagi'nin en büyük kozlarından birisi Ribery olacak. Fransız oyuncuyu çok yönlü kullanmayı planlayan Rumen hoca, genç oyuncudan orta sahayı da kullanmasını ve uzaktan şut atmasını istedi. F.Bahçe maçının yıldızı, idmanlarda da yüksek formuyla dikkat çekiyor.
#15.05.2005 16:58 0 0 0
  • Gençlerin şansı yok

    Galatasaray ile Gençlerbirliği, lig tarihinde bugün 68. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında şimdiye kadar yapılan 67 maçta, sarıkırmızılılar 35, kırmızı-siyahlılar ise 16 galibiyet elde etti.

    Galatasaray, kendi evinde oynadığı maçlarda Başkent temsilcisi karşısında 21-4 galibiyet üstünlüğü sağlarken, 8 maç da berabere sonuçlandı. İstanbul'daki maçlarda sarı-kırmızılılar 66 gol atarken, Gençlerbirliği ise buna 30 golle karşılık verebildi. Galatasaray, Gençlerbirliği'ne İstanbul'da en son 1998-99 sezonunda yenildi. Geçen sezon İstanbul'da yapılan maçı sarı-kırmızılı takım 2-1 kazandı.


    Youla'ya yol yok!

    Hagi bugünkü zorlu maçta en çok Gineli forvetten çekiniyor. Rumen çalıştırıcının, özellikle savunma oyuncularını Youla konusunda dikkatli olmaları için uyardığı ve "Kesinlikle boş alan bırakmayın. Aksi takdirde başımız çok ağrır. Yakın markaj altında tutun" dediği öğrenildi.
#15.05.2005 17:11 0 0 0
  • Galatasaray Gençlerbirliği'ne evinde vuruldu: 1 - 2

    Galatasarayı 2-1 yenen Gençlerbirliği, sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluk hayallerine büyük darbe vurdu. Lider Fenerbahçe'nin takipçisi Galatasaray, sahasında Gençlerbirliği'ne 2-1'le boyun eğerek büyük fırsat kaçırdı. Fenerbahçe'nin Ankara'da yaşadığı mağlubiyeti değerlendiremeyen Galatasaray'ı yıkan golleri Youla ve Erkan kaydetti.
#15.05.2005 21:48 0 0 0
  • HAKAN ŞÜKÜR DEN BÜYÜK TEPKİ

    Karşılaşmanın 71. dakikasında oyundaki yerini genç oyuncu Cafercan a bırakan Hakan Şükür, bu değişikliğe büyük tepki gösterdi.
    Mücadelenin 4. hakemi Aytekin Durmazın kaldırdığı değişiklik tabelasında kendi numarasını gören Hakan Şükür, bir anda deliye dönerken, yaptığı el kol hareketleriyle de saha kenarındaki Teknik Direktör Gheorghe Hagi ye tepkisini gösterdi.
    Değişikliğin yapılması için orta saha çizgisine de gelmeyen Hakan Şükür, yedek kulübesi yerine kale arkasındaki reklam tabelalarının bulunduğu bölümden maçın kalan kısmını izledi.
#15.05.2005 21:49 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkürler.
#16.05.2005 07:06 0 0 0