* 3 su bardağı un
* 1 su bardağı pudra şekeri
* 250 gr margarin
* 2 yumurta sarısı
* 1 paket vanilya
Yapılışı: Tüm malzemeleri karıştırıp yoğurun ve hamuru 1 saat buzdolabında bekletin.
Hamuru dolaptan çıkarıp 3mm kalınlığında açıp istediğiniz kalıplarla kesin. 180 derece fırında 10-15 dk pişirin.
Royal Icing (Yazı Şekeri)
* 2 yumurta beyazı
* 225 gr pudra şekeri
Yumurta akını mikserle çırpmaya başlayın ve pudra şekerini serperek yavaşça ekleyin. Krema kıvamına gelinceye kadar karıştırın. İsterseniz hemen kullanın ya da kapalı bir plastik kapta 1 hafta süreyle saklayabilirsiniz.
Yazı şekerini küçük kaplara bölerek kürdanın ucuyla renkendirin. Kurabiyeleri istediğini gibi süsleyin. Bir kaç saat içinde yazı şekeri kuruyacaktır.