Fedai

Son güncelleme: 18.12.2022 12:30


  • Genel Hikaye:

    Milyonların kalbindeki bir kadın, Kalbinin bütün kapılarını kapatmış bir erkek... Göz kamaştırıcı bir dünya ve geçmişin gölgeleri İkisi karşılaşacak, kıyamet işte o zaman kopacak!

    Yapımcılığını D Productions' ın üstlendiği öyküsünü Meral Okay'ın yazdığı senaryosu Meral Okay, Murat Koca, Ekin Atalar ve Anıl Dinç imzası taşıdığı yönetmenliğini ise Güzide Balcı'nın yaptığı başrollerinde Tamer Karadağlı, Seda Sayan' ın paylaştığı Fedai ilk bölümü ile bu akşam Star TV'de!

    Fedai; geçmişi zorluklar ve acılarla dolu, bütün Türkiye'nin tanıyıp sevdiği, sahip olduğu her şeyi tırnaklarıyla kazıyarak elde etmiş bir ses sanatçısı olan Yıldız Akar (Seda Sayan) ile eski bir emniyet mensubu, teşkilata ve hayata küsmüş üst düzey özel bir güvenlik şirketinde çalışan Emir Bora' nın (Tamer Karadağlı) hayatlarının beklenmedik bir anda kesişmesini anlatan bir aşk öyküsüdür.

    1. Bölüm Özeti:

    Yıldız Akar (Seda Sayan) güzel ve güçlü bir kadındır. Mesleğinin zirvesinde, bütün Türkiye'nin tanıyıp sevdiği bir şöhrettir. Yıldız Akar, güne çok heyecanlı ve çok mutlu başlar. O gün kendi adını taşıyan Kız Meslek Lisesi'nin açılışı vardır. Yirmi yıl sonra çocukluğunun geçtiği, yoksulluğun kader olarak kabul edildiği, temiz, iyi kalpli insanların yaşadığı mahallesinde okul açacaktır. Ünlü sanatçı ailesini de yanına alarak açılışa gider. Ancak orada onu tatsız bir sürpriz beklemektedir.

    Yıldız Akar büyük bir bankanın reklam yüzüdür. Bankanın ortakları bu açılışı haber almış ve kendi tanıtımlarını da yapmak için bu fırsatı değerlendirmek üzere harekete geçmişlerdir. Bankanın Lübnanlı ortağı Aziz Hamza ve basın ordusu da Yıldız Akar'ın okul açılış törenindedir. Bu durum güzel sanatçıyı çileden çıkarır. Emir Bora (Tamer Karadağlı)son derece etkileyici, kararlı ve çok iyi yetişmiş bir eski emniyet mensubudur. O da Aziz Hamza'yı korumak üzere açılıştadır. Yıldız Akar'ın yolunda giden hayatı ve başarılı kariyeri şimdi geçmişten gelen bir tehditle karşı karşıyadır. Basın toplantısının da yapılacağı reklam çekimlerinde Yıldız Akar'ın saldırıya uğraması Aziz Hamza'nın bir takım önlemler almasına neden olur. Yıldız Akar ile Emir Bora artık istemeseler de karşı karşıyadır.
#15.11.2007 17:21 1 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Emeğinize Sağlık
#18.12.2022 12:30 0 0 0