Saç Çizgisinin Ekimi Neden Önemlidir

Son güncelleme: 07.07.2009 16:52
  • Saç Çizgisinin Ekimi Neden Önemlidir - Saç Ekimiyle İlgili Bilgiler

    Saç çizgisi saç ekiminin en zor ve sonucu belirleyen en önemli bölgesidir. Çünkü saç çizgisi kişinin aynaya baktığında ilk gördüğü bölgedir ve doğal olmayan görüntüler işlemin başarısızlığını kanıtlar.
    Bu açıdan doktor saç çizgisi oluştururken mutlaka estetik prensiplere uymalıdır. Saçın doğal yapısı ile uyumlu saç ekimi gerçekleştirilmelidir.

    FUE PLUS tekniği saç çizgisini kusursuz ve doğal hale getirir.
    Çünkü FUE Plus tekniği ile 1 mm altında yuvarlak iğne ekimi zaten yapılır ayrıca ek olarak tekli saç köklerini 0.6 mm iğneler ile ekerek cm2 başına 100 saç kökü ekebilmeyi mümkün kılar.
    FUE Plus tekniği saç çizgisi oluşturmakta en doğal sonucu verir.

    noimage

    FUE Plus tekniği ile sadece saç çizgisinin yeniden oluşturulmasına bir örnek bu resimde görülmektedir.
    cm2 başına yaklaşık 100 saç kökü ekilmesi sonucu 0.6 mm iğne kullanılarak oldukça başarılı sonuç alınmasına bir örnektir.

    noimage

    Aynı örneğin daha yakından ekim saçlarını koyulaştırarak FUE Plus tekniğinde yakalanmış doğallık ve başarının görüntüsünü görmektesiniz.


    noimage

    noimage


    İlk resimde yine FUE Plus tekniği ile cm2 başına 100 saç kökü ekilmesinden 8 ay sonra sonucu ikinci resimde görmektesiniz.
    Ekilen saçların açıları ve verilen zik zak şeklindeki girintiler ayrıca saç çizgisine sadece tekli saç köklerinin ekilmesi bu doğal sonuca ulaşmadaki temel etmenlerdir.
#07.07.2009 16:52 0 0 0