Turkcell Süper Lig 26. Hafta Kasımpaşa 2 - Beşiktaş 2

Son güncelleme: 20.03.2010 09:34
  • TSL 26Hafta Kasımpaşa - Beşiktaş

    noimagenoimage



    Kasımpaşa - Beşiktaş

    Tarih : 19.03.2010 / Cuma

    Saat : 20:00

    Stad :Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu

    Hakem : Özgür Yankaya

#14.07.2009 00:16 0 0 0
  • Kasımpaşa'nın 19 Mart 2010 Cuma günü Beşiktaş ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı.

    Biletix'de satışa çıkan biletlerin fiyatı şöyle:

    Kasımpaşa Tarafı: 50,00 TL

    Misafir Takım: 50,00 TL

    Not: - Biletler 16 Mart Salı günü saat 10:00'da satışta...
    - Etkinlikte kişi başı bilet limiti 5 adettir.
#16.03.2010 09:03 0 0 0
  • Futbol Takımımız, Cuma günü Kasımpaşa ile oynayacağı 26. hafta maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.
    Denizlispor galibiyetinin ardından dünü izinli geçiren Siyah-Beyazlılarımız, Turkcell Süper Ligi'nin 26. haftasında Cuma günü Kasımpaşa ile oynayacağı maç için bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde topbaşı yaptı. Basına kapalı gerçekleştirilen idman yaklaşık 1,5 saat sürdü.
    Antrenmana Denizlispor karşılaşmasında aldıkları darbe sonucu sakatlık geçiren Ekrem Dağ ile İbrahim Toraman katılmadı. Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, Ekrem Dağ'ın sol alt baldırına darbe aldığını, İbrahim Toraman'ın ise sol ayak topuğuna darbe geldiğini belirtti. İdmana katılamayan bu oyuncularımızın tedavileri yapıldı.
    Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşularla başladı. Tek pas çalışması ve küçük oyunların ardından Siyah-Beyazlılarımız, çift kale taktik maçla idmanı tamamladı.
    Çift kale maç öncesi ise Sivok ve Ferrari, ağrıları fazla olduğu için idmanı yarıda bıraktı. Taktik çift kale maçta sağ baldırına darbe alan Nobre de sakatlık geçirerek, idmana devam edemedi. Bu oyuncularımızın tedavilerine hemen başlandı.
    Takımımız, hazırlıklarını akşam basına kapalı yapacağı idmanla tamamlayarak, kampa girecek.

    noimage



    Kasımpaşa Maçının Hakemi Özgür Yankaya


    Futbol Takımımız'ın Cuma günü saat 20.00'de Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçı Özgür Yankaya yönetecek.
    Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Yankaya'nın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Orkun Aktaş yapacak. 4. hakem ise Mustafa Öğretmenoğlu.


    noimage


    noimage
#18.03.2010 09:15 0 0 0
  • haydi beşiktaşım görelim seni bu maçı alda şampiyonlukta nekadar iddaalı olduğumuzu görsünler :)
#18.03.2010 09:19 0 0 0
  • Kasımpaşa ile 16. Randevu

    Futbol Takımımız ile Kasımpaşa, bu akşam saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Taraflar bu maçla birlikte, lig tarihinde 16. randevuya çıkacak.

    Turkcell Süper Ligi 26. haftasının açılış mücadelesinde Siyah-Beyazlılarımız, Kasımpaşa'ya konuk olacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki mücadele bu akşam (19 Mart) saat 20.00'de oynanacak.
    Hakem Özgür Yankaya
    Kasımpaşa-Beşiktaş mücadelesini Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Orkun Aktaş yapacak. 4. hakem ise Mustafa Öğretmenoğlu.
    15 Maçtan 12'sini Kazandık, Ligde Hiç Yenilmedik
    İki takım arasında ligde geride kalan 15 maçta Siyah Beyazlılarımız'ın büyük üstünlüğü göze çarpıyor. Geride kalan 15 lig maçından 12'sini Takımımız kazanırken, 3 maç berabere sonuçlandı, rakibimiz Kasımpaşa lig mücadelelerinde henüz galibiyet elde edemedi. Ekibimiz'in lig maçlarındaki toplam 31 golüne, Kasımpaşa sadece 6 golle yanıt verebildi.
    Kupa Maçında Kasımpaşa Kazandı
    Diğer yandan, iki takım bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda aynı grupta yer aldı ve Kasımpaşa, BJK İnönü Stadı'ndaki maçı 3-1 kazandı.
    1962-1963 Sezonunda 4 Maç
    Siyah Beyazlılarımız ile Kasımpaşa, 2 aşamalı olarak oynanan 1962-1963 sezonunda hem beyaz grupta, hem de final grubunda birlikte yer alınca, bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yapmış oldular.
#19.03.2010 09:06 0 0 0
  • Zor bir maç olacaktır.Kasımpaşaspor defansda hatalı oynayan bir takım .Beşiktaş'da tek forvet oynuyor.Beşiktaş zorda olsa kazanır diye düşünüyorum.
#19.03.2010 16:18 0 0 0
  • Zorlanmadan Geceriz...Yeterki Bobo Holosko Tello İstesin ((:
#19.03.2010 16:39 0 0 0
  • Defansınıza çok iş düşecektir.Orta sahası çok iyi Kasımpaşa'nın özellikle Yekta çok formda
#19.03.2010 18:05 0 0 0
  • Yani Beşiktaşım ne diyeyim sana bugün olcak işmiydi :(
    Tekledik maalesef
#19.03.2010 21:54 0 0 0
  • Futbol Takımımız, ligin 26. haftasının açılış maçında Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Gollerimizi 74. dakikada Tello ile 77. dakikada Bobo attı.

    Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetti. Tribünlerde yer alan çok sayıda taraftarlarımız tezahüratlarıyla oyuncularımıza destek oldu.

    Takımımız, 107. kuruluş yılımızı kutladığımız bugün sahaya "107 Yıldır Hakkımızla, Şerefimizle... Nice Yıllara Beşiktaş" yazılı pankartla çıktı.

    Karşılaşmaya her iki takımda ataklarla başladı. Kasımpaşa ataklarında kalecimiz Rüştü Reçber, başarılı kurtarışlarıyla göz doldurdu. Kaleci ile iki kez karşı karşıya kalan Holosko, topu ağlarla buluşturmayı başaramadı. İlk devre 0-0 eşitlikle tamamlandı.

    İkinci devrede Kasımpaşa ilk dakikalarda etkili olurken, kalecimiz Rüştü Reçber, başarılı kurtarışlarıyla dikkat çekti. 60. dakikada sakatlık geçiren Sivok'un yerine İbrahim Kaş oyuna dahil oldu. 62. dakikada Gökhan Güleç'in golüyle Kasımpaşa 1-0 öne geçti. 73. dakikada Ernst'in yerine Tabata ve Holosko'nun yerine de Nihat Kahveci oyuna dahil oldu. 74. dakikada Tabata'nın pasında Tello'nun golüyle maçta 1-1'lik eşitliği sağladık. 77. dakikada ise sahneye bu sefer Bobo çıktı. Tello'nun ceza sahasına attığı pasta Bobo, topa uçarak kafayla vurdu ve maçta 2-1'lik üstünlüğümüzü sağladı. 85. dakikada ise Kasımpaşa, Şahin'in golüyle 2-2'lik eşitliği sağladı.

    Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-2 berabere tamamlandı. Siyah-Beyazlılarımız, puanını 52'ye yükseltti.

    MAÇIN AYRINTILARI
    Stat: Recep Tayyip Erdoğan
    Hakem: Özgür Yankaya, Aleks Taşçıoğlu, Orkun Aktaş, Mustafa Öğretmenoğlu (4.)

    Kasımpaşa: Murat Şahin, Andre Moritz (Dk.46 Sancak), Ergün Teber, Gökhan Güleç (Dk.83 Şahin), Karay Avcı, Merthan Açıl, Murat Erdoğan, Emre Toraman (Dk.83 Barış), Yekta Kurtuluş, Cenk İşler, Keller

    Yedekler: Tolga Özgen, Özgür Öçal, Sancak Kaplan, Erdi Öner, Şahin Aygüneş, Tuncay Öndel, Barış Başdaş

    Teknik Direktör: Yılmaz Vural

    Beşiktaş: Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, Ferrari, Sivok (Dk. 60 İbrahim Kaş), İbrahim Üzülmez, Necip Uysal, Ernst (Dk.73 Tabata), Holosko (Dk.73 Nihat), Tello, Yusuf Şimşek, Bobo.

    Yedekler: Hakan Arıkan, İsmail Köybaşı, İbrahim Kaş, Fink, Rıdvan Şimşek, Nihat Kahveci, Tabata

    Teknik Direktör: Mustafa Denizli

    Goller: Tello (Dk.74), Bobo (Dk.77)
    Gökhan Güleç (Dk.62), Şahin (Dk.85) Kasımpaşa

    1.DEVRE
    5. dakikada Yusuf'un savunmanın arkasına attığı topla buluşan Holosko, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak açıyı kapatan Kasımpaşa kalecisi Murat Şahin, Holosko'nun vuruşunda topu ayaklarıyla çıkartmayı başardı.

    7. dakikada kalecimiz Rüştü Reçber, kale önünde Cenk'in pozisyonunu bozup, topa sahip olarak mutlak bir golü önledi.

    12. dakikada Ekrem Dağ'ın ceza sahasının hemen dışından sert şutunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

    19. dakikada sol kanattan gelişen atağımızda Bobo topu savunmanın arkasına bıraktı. Topla buluşan Holosko, bir kez daha kaleci Murat Şahin ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi geçmek için çalım atan Holosko, topu fazla açınca meşin yuvarlak auta çıktı.

    23. dakikada rakiplerini çalımlayan Tello, ceza sahasının hemen dışıdan sert vurdu, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

    36. dakikada Tello'nun serbest vuruştan sert şutunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

    İlk devre 0-0 tamamlandı.

    2.DEVRE
    50. dakikada Kasımpaşalı Yekta, kalecimiz Rüştü ile karşı karşıya kaldı. Yekta'nın vuruşunda tecrübeli kalecimiz Rüştü Reçber, topu çelerek mutlak bir golü önledi.

    51. dakikada Fabian Ernst, ceza sahasının hemen dışında topun gelişen mükemmel vurdu, ancak meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

    59. dakikada Kasımpaşa'nın kullandığı serbest atışta Koray Avcı kafayla vurdu, kalecimiz Rüştü Reçber, çizgiyi geçmeden topu çeldi.

    60. dakikada Sivok'un yerine İbrahim Kaş oyuna dahil oldu.

    62. dakikada gelişen Kasımpaşa atağında Gökhan Güleç'in golüyle ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.

    68. dakikada Cenk'in vuruşunda Rüştü Reçber, topa müdahale ederek ağlarla buluşmasına izin vermedi.

    73. dakikada Ernst'in yerine Tabata ve Holosko'nun yerine de Nihat Kahveci oyuna dahil oldu.

    74. dakikada Tabata'nın pasında topla ceza sahasında buluşan Tello'nun vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu (1-1).

    77. dakikada ise sahneye bu sefer Bobo çıktı. Tello'nun ceza sahasına attığı pasta Bobo, topa uçarak kafayla vurdu ve maçta 2-1'lik üstünlüğümüzü sağladı.

    85. dakikada Kasımpaşa Şahin'in golüyle 2-2'lik eşitliği sağladı.

    90+1. dakikada Tello, kaleci ile karşı karşıya kaldı, ancak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadı.

    Mücadele 2-2 tamamlandı.
#19.03.2010 21:55 0 0 0
  • Mustafa Denizli'nin Açıklaması
    19.03.2010 22:13

    Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, Kasımpaşa maçının ardından şu değerlendirmeyi yaptı:
    "Gollerde Beşiktaş'ın ne kadar iyi organize atakları varsa, tam tersi o kadar da yediği gollerde bireysel ve takım defansının hatası vardı. Bu çizgiye gelmiş bir takımın, futbolcuların oyunun son bölümünde bu kadar rahat ekarte olmaması lazım. Dönem dönem bize yakışmayan futbol ortaya koyduk. Özellikle defansif manada. Ligin sonu yaklaşırken bu puanlar son derece önemli, ama yapacak bir şey yok.

    Sivok'un devre arasında bir problemi vardı; mide spazmı... Aldığı ilaçlarla açılabilir diye devam etmesini istedik, ama devam edemedi.

    Özellikle ilk yarıda çok iyi oynamamıza rağmen Holosko'nun karşı karşıya yakaladığı pozisyonlar, bir de Tello'nun sonda yakaladığı pozisyon maçın kaderini etkileyen pozisyonlardı. Zaman zaman iyi şeyler yaptık ama defansif manada takım olarak kötü bir sınav verdik. Bu haftalarda önemli yaralar bunlar. Yarını, öbür günü bekleyeceğiz. Ancak biz bir şeyi başarmak istiyorsak kendi işimizi yapmalıyız."
#20.03.2010 09:34 0 0 0