HÜLYA AVŞAR BOŞANDI

Son güncelleme: 17.09.2005 16:50
  • Tek celsede boşandılar

    Hülya Avşar, eşi Kaya Çilingiroğlundan tek celsede boşandı. Tarafların katılmadığı duruşmada Hülya Avşarın menajerleri Güney Bayar ve Uğur Sandal tanık olarak dinlendi. Tanıklar, çiftin çıkan haberler nedeniyle psikolojik yönden kötü etkilendiklerini söyledi. Mahkeme, 8 yaşındaki Zehranın velayetini anne Hülya Avşara verdi.

    AVUKATI Deniz Ketenci aracılığıyla dün akşam saat 16.00da Kadıköy 3üncü Aile Mahkemesine başvuran Hülya Avşar, 8 yıllık eşi Kaya Çilingiroğlundan boşanmak için dava açtı. Davacı Avşar, dilekçesinde, eşi Çilingiroğlu ile aralarında şiddetli geçimsizlik bulunduğunu belirtip boşanmalarına karar verilmesini, kızları Zehranın velayetinin de kendisine bırakılmasını istedi. Avşarın avukatı Ketenci, dosyayı tevziye (mahkemeler arası dağıtım) göndermeden 3üncü Aile Mahkemesinde işleme koydurdu. Duruşmaya Avşar ve Çilingiroğlu katılmadı. Avşarı avukat Deniz Ketenci, Çilingiroğlunu avukat Aydın Tuncay temsil etti.

    PROTOKOL YOK

    Hülya Avşarın menajerleri Güney Bayar ve Uğur Sandal, mahkemede tanık olarak dinlendiler. Tanıklar ifadelerinde, son zamanlarda medyada çıkan haberlerin çiftin evliliğini kötü etkilediğini, bu nedenle boşanmalarının iki taraf için de iyi olduğunu savundular. Hakim Gülay Berkay, çiftin evlilik birliğinin şiddetli geçimsizlik yüzünden temelinden sarsıldığı gerekçesiyle tek celsede boşanmalarına karar verdi.

    Duruşmada taraflar birbirlerinden herhangi bir maddi-manevi tazminat isteminde bulunmadılar. Çiftin, aralarında bir boşanma protokolü de imzalamadıkları bildirildi, bu konuda mahkemeye bir bilgi yansımadı. Çiftin tek çocuğu Zehranın velayeti, annesi Hülya Avşara bırakıldı, baba Çilingiroğlunun, istediği zaman çocuğunu görebileceği tutanaklara geçirildi.

    ZEHRA HER ŞEYİ BİLİYOR

    Duruşma çıkışında adliye önünde bekleyen basın ordusuna açıklama yapan Hülya Avşarın menajerlerinden Uğur Sandal şunları söyledi:

    Zehranın boşanmadan haberi var. Zehra, Hülya Hanımda kalacak. Babası istediği zaman onu görecek. Burada iki ünlünün evliliklerinin yürümediğini gördük. Hülya Hanım olay nedeniyle çok üzgün. İki modern insan olarak boşandılar.

    7 yıldızlı otelde Feraye ile buluştu

    HÜLYA Avşardan dün tek celsede boşanan Kaya Çilingiroğlu, evliliğinin bitmesine neden olduğu ileri sürülen Feraye Tanyolaçla, yedi yıldızlı otel diye lanse edilen Türkiyenin en lüks oteli Belek Rixos Premiumda buluştu. Buradaki villa tipi evlerden birine yerleşen çift, villanın balkonunda arkadaşlarını ağırladı...
#10.09.2005 01:34 0 0 0
  • Bunu yeri burası bence
#17.09.2005 16:50 0 0 0