RONALDİNHO 2010 a kadar BarcelonaDA

Son güncelleme: 10.09.2005 03:29
  • Katalan ekibinin Brezilyalı yıldızı Ronaldinho takımıyla olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı, Chelseaye transfer olacağı iddialarına son noktayı koydu

    Brezilya Milli Takımının orta sahadaki süperstarı Ronaldinho, Barcelonayla nikah tazeledi ve sözleşmesini 2010a kadar uzattı. FIFA yılın futbolcusu ödülünü elinde bulunduran Sambacı yıldızın yıllık alacağı ücret hakkında bir açıklama yapılmadı. Ancak, Ronaldinhonun yeni kontratında 85 milyon Pound ödenmesi halinde serbest kalacağı yönünde bir maddenin yer aldığı öğrenildi. Bu arada Ronaldinho, yeni sözleşmeye imza atarak İngiltere Premier Liginin son şampiyonu Chelseaye transfer olacağı söylentilerine de son noktayı koymuş oldu. Chelsea, geçen sezon Brezilyalı golcü için 100 milyon Euroluk rüya gibi bir teklif yapmıştı.

    Avrupa'dan Haberler
    Mohammed Zidan Mainzda
    Bir dönem Beşiktaşın transfer listesine giren Mısırlı yıldız Mohammed Zidan, Almanyanın Mainz takımına kiralandı. Geçen sezon Werder Bremene transfer olan ancak bir türlü sakatlıklardan kurtulamayan Zidan, bu yıl henüz gol atamayan Mainzın bu sorununu çözeceğini söyledi. Kırmızı-Beyazlı ekibin teknik direktörü Juergen Klopp ise, Zidan gibi yıldız bir ismi aldığımız için çok mutluyum dedi.

    Real Madridden son dakika golü!
    Michael Owenı Newcastle Uniteda gönderen Real Madrid, transfer döneminin son gününde Sevillanın 19 yaşındaki savunma oyuncusu Sergio Ramosu renklerine bağladı. 27 milyon Euroluk bonservis bedeliyle Real Madrid tarihinin sekizinci en pahalı oyuncusu unvanını alan genç futbolcu, Küçük yaştan beri kurduğum hayalim gerçeğe dönüştü. Artık Real forması giyeceğim için çok mutluyum dedi. Ramos, yeni takımıyla 8 yıllık uzun bir sözleşmeye imza attı.
#10.09.2005 03:29 0 0 0