MİLAN'IN 11'İ BELLİ OLDU!..

Son güncelleme: 13.09.2005 15:20
  • Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu ilk maçında Fenerbahçe'yi konuk edecek Milan'da, İtalyan basınına göre bu mücadelede Teknik direktör Ancelotti'nin kadrosu belli oldu.. İşte Detaylar..

    - Avrupa Şampiyonlar Ligi (E) Grubu'nda yarın Fenerbançe'yi ağırlayacak olan AC Milan, kendi sahasında Fenerbahçe'yi yenerek iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.
    Karşılaşmada AC Milan'ın FC İnter'den transfer ettiği İtalyan forvet Vieri'nin de, kırmızı-siyahlı formayla resmi bir maçta ilk kez sahaya çıkması bekleniyor.
    İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) iki haftanın geride kalmasının ardından, 4 puanla dördüncü sırada bulunan AC Milan, Şampiyonlar Ligi (E) Grubu'ndaki ilk maçına, geçtiğimiz Cumartesi günü Siena karşısında elde ettiği 3-1'lik galibiyetle çıkacak.
    Zengin bir kadroya sahip olan ve teknik direktör Carlo Ancelotti'nin lig maçlarında şu ana kadar izlediği taktik, kırmızı-siyahlıların bu sezon ilk 11'i belirleme konusunda dönüşümlü oynama ilkesinin esas alındığını gösteriyor.
    Bu ilke doğrultusunda, AC Siena karşısında forma giymiş Nesta ve Serginho'nun Fenerbahçe maçında dinlenmeleri bekleniyor. AC Siena maçında ilk 11'de sahaya çıkmış olan Seedorf'un yerini Gattuso'ya, Rui Costa'nın ise yerini Kaka'ya bırakacağına kesin gözüyle bakılıyor. İleri ikilide ise Ukraynalı yıldız Shevchenko'ya, Vieri'nin eşlik etmesi bekleniyor.
    Kart cezası nedeniyle Serie A'daki ilk iki maçta forma giyemeyen Christian Vieri, Fenerbahçe maçında yeni takımı AC Milan formasıyla sahalara merhaba deme imkanı bulacak.
    Teknik direktör Carlo Ancelotti, Fenerbahçe karşısında sahaya kimleri süreceğini henüz belirlemedi. Ancak İtalyan spor gazetelerindeki tahminlere göre, AC Milan'ın muhtemel 11'i şu oyunculardan oluşacak: Dida, Cafu, Stam, Maldini, Kaladze, Gattuso Pirlo, Amrosini, Kaka, Shevchenko ve Vieri.

    FENERBAHÇE OTELE YERLEŞTİ

    İtalya'nın Milano kentindeki Malpensa Hava Limanı'na ulaşan Fenerbahçe, konaklayacağı Grand Visconti Palace oteline yerleşti.
    Teknik direktör Christoph Daum'un, söz konusu otelde basın toplantısı düzenlemesi öngörülüyor. Yarın gece Milano'nun San Siro semtindeki Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanacak karşılaşma sırasında, yaklaşık 4 bin taraftarın sarı kanaryalıları desteklemek için tribünlerdeki yerlerini alacakları belirtiliyor.
    Sarı-lacivertli taraftarlar, Türkiye'den özel uçakla dün itibarıyla Milano'ya gelen yaklaşık 350 kişinin yanı sıra, İtalya'nın muhtelif kentlerinden ve çevre ülkelerden gelen Türklerden oluşacak.
    Karşılaşmanın yapılacağı Milano kentinde hava bugün itibarıyla kapalı. Zaman zaman sağnak yağışa da tanık olan Milano'daki hava sıcaklığı 24 derece. Meteoroloji uzmanlarının yarına ilişkin hava durumu tahminlerinde ise, yağmur beklendiği bildiriliyor.


#12.09.2005 17:38 0 0 0
ED1 ED1 foto
  • Insallah FB bu maçta bizi en iyi sekilde temsil eder.
    Stam sakatlanmis ve Vieri oynuyor..
    Bu bizim icin bir avantaj.
#13.09.2005 15:20 0 0 0