Lemi Şener Yönetimini Topa Tuttu

Son güncelleme: 22.08.2009 13:49


  • noimage
    Lemi Şener Yönetimini Topa Tuttu


    Trabzonspor taraftarının gönlüne "Başbakan" olarak taht kurun Lemi Çelik, Sadri Şener yönetimini topa tuttu.

    Trabzonspor taraftarının gönlüne "Başbakan" olarak taht kurun Lemi Çelik, Sadri Şener yönetimini topa tuttu. Çelik, önceki aksam bir yerel TV'nin spor programına telefonla katıldı.

    Çelik, Trabzonspor'un transferdeki uygulamalarını şöyle değerlendirdi "Yönetim hep kendi etrafındaki dar kalıp ile birlikte transfer işlerini yürütüyor ve şeffaf olmuyor. Bu da yönetim birilerini bakıyor mu sorusunu ister istemez akıllara getiriyor. Bakın geçen dönemlerde Trabzonspor'un talip olduğu bir futbolcu için kulübü 7 milyon euro istedi. Ben de işin içinde olduğumdan transfere karşı çıktım ve transfer askıya alındı. Daha sonra aynı kulüp 3 milyon euro verin alın diye kapımızı çaldı. Yine almadık. Daha sonra 2. milyon euroya Yunanistan'a gitti. Ancak benim bu transfere karşı çıkmamdan insanlar rahatsız oldu. Gerisini siz düşünün" dedi.

    Transferlerin Hırvatistan ve Belçika'dan yapılmasına da bir anlam veremediğini söyleyen Lemi, "Dünya da başka ülkede futbolcumu yok! Ayrıca yönetim ihtiyaca göre hiçbir transfer yapmadı. Hep aceleci davrandı. Bugünkü tabloda bunun eseridir" dedi.

    Yönetimin en büyük yanlışlardan birini de Lig Tv yorumcusu Serdar Bali'ye yaptığını söyleyen Lemi, "Böyle bir anlayış varmı. Trabzonspor tarihinin en önemli oyuncularından birinin varlığı bile yönetimi rahatsız ediyor. Bu anlayış Trabzonspor'a bir şey kazandırmaz" diye konuştu.

    (Kaynak: Medyatrabzon)
#22.08.2009 01:35 0 0 0
  • ozeri bize getirseydin o zmn konusma hakkın olurdu
#22.08.2009 13:49 0 0 0