Futbol A ve A2 takım karmamız ile Gürcistan mücadelesine hazırlanan Ümit Milli Takımı, yarın (5 Eylül) BJK İnönü Stadı'nda hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.
Saat 17.00'de başlayacak olan mücadeleyi taraftarlarımız ücretsiz izleyebilecek.
Futbol A Takımımız, A2 takım destekli kadrosuyla Ümit Milli Takımı ile BJK İnönü Stadı'nda hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadele 4-3 Ümit Milli Takım'ın üstünlüğü ile tamamlandı.
Yeni transferimiz Tabata'nın ilk kez siyah-beyazlı formamızla sahaya çıktığı maça Ümit Milli Takım iyi başladı. 15. dakikada Gökhan'ın pasında soldan ceza sahasına giren Yiğit, topu kalecimiz Hakan'ın yanından filelere göndererek Ümit Milli Takımı 1-0 öne geçirdi. Daha sonra oyunda dengeyi kuran Futbol Takımımız, 24. dakikada Ekrem ile verkaça giren Tabata'nın vuruşu ile 1-1'lik beraberliği sağladı. 38. dakikada Uğur, 41. dakikada Ernst kaleciyle karşı karşıya kalmalarına rağmen golü bulamayınca devre 1-1 sona erdi.
İkinci yarıya da iyi başlayan Ümit Milliler, üst üste goller buldu. 53. dakikada Ümit Millilerin kazandığı korner atışında topa yükselen Abdullah, takımını 2-1 öne geçirdi. 58. dakikada defansımızın arasından sıyrılan Zeki, plase bir vuruşla durumu 3-1 yaptı. 83. dakikada oyuncumuz Ömer aşırtma bir vuruşla farkı bire indirdi: 2-3. 85. dakikada Tunay defansın arasından sıyrılarak Ümit Milli Takımı 4-2 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmada son gol ise, 90. dakikada oyuncumuz Onur Bayramoğlu'ndan geldi ve mücadele Ümit Milli Takımı'nın 4-3 üstünlüğü ile sona erdi.