Bakkal iyi oyun ve 3 puan istiyor

Son güncelleme: 08.09.2009 17:15
  • Bakkal, iyi oyun ve 3 puan istiyor..


    12 Eylül Cumartesi günü Sivasspor ile karşılaşacak Manisaspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, "Bundan sonraki hedefimiz, iyi oyunumuzu sürdürüp, galibiyetlere devam etmek" dedi..


    noimage




    Bakkal, takımın yeni transferle daha da güçlendiğini, zaten kaliteli olan kadrolarının daha da rekabetçi bir yapıya dönüştüğünü söyledi.

    Takımın sezon başından bu yana yakaladığı bir form çizgisi bulunduğunu ifade eden Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü:
    ''Aramıza yeni gelen oyuncuların da katkıda bulunacağına inanıyorum. Manisaspor takımı zengin bir kadroya sahip. Lige yaptığımız iyi başlangıcı, daha iyi yerlere çekmek için çalışıyoruz. Takımın genel performansından memnunum. Bundan sonraki hedefimiz, iyi oyunumuzu sürdürüp, galibiyetlere devam etmek. Milli Takım maçları nedeniyle lige verilen arayı da iyi değerlendiriyoruz. Takım yaptığı bir gün izninden sonra tekrar çalışmalara başladı.''

    Milli Takım'ın Estonya ve Bosna Hersek maçlarına da değinen Bakkal, ''(A) Milli Takım, bundan önce nasıl zorluklarla baş edip, en iyi sonucu aldıysa, bundan sonra da en iyi sonucu almaya devam edecektir'' diye konuştu.

    Sivasspor maçı hazırlıklarına bu akşam yapacağı antrenmanın ardından yarın da devam edecek olan Manisasporlu futbolcular, pazar günü verilecek bir günlük iznin ardından çalışmalarını sürdürecek.

    Daha önce Bosna Hersekli Vlastimir Jovanovic ile yollarını ayıran Manisaspor'da, kaleci Ufuk'un Galatasaray'a gitmesinin ardından transfer edilen Mehmet Güven, Yaser Yıldız ve Orkun Uşak da takımla birlikte çalışmalarına başladı.
#05.09.2009 14:13 0 0 0
  • gs takımından alinan 3 isimde manisa da iş yapar diye düşünüyorum orkun olsun yaser ve mehmet güven iyi futbolcular bence buyuk takım oyunculari değiller ama boyle kucuk takımlarda oynayabilirler diye düşünüyorum
#06.09.2009 12:51 0 0 0
  • manisa bu maçtan puan yada puanlar alıcağnı tahmin ediyorum sivas içinde dönüm maçı olucak güzel ve çekişmeli bir maç bizleri bekliyor
#07.09.2009 15:02 0 0 0
  • manisa da bu sene isaac çok iyi olacak diye düşünüyorum
#08.09.2009 17:15 0 0 0