Yattara Gerçekleri!

Son güncelleme: 10.09.2009 19:18
  • noimage


    Sözleşme yenilerken kendisine çocukları için Fransızca öğretmen sözü verilen Yattara bunun yerine getirilmemesi üzerine eşini ve çocuklarını Belçika'ya gönderdi.

    Hollanda kampı sırasında S.Liege ile oynanan maçın ilk dakikalarında sakatlanan Gineli yıldız satılmak istenmesine tepki gösterdi. Bir türlü iyileşemeyen Yattara bu hafta da zor.

    Ailesi Belçika'ya Gitti

    Trabzonspor'da Yattara olayının perde arkasında ilginç gelişmeler ortaya çıktı. Bordo-mavili kulüple sözleşme yenilerken eğitim çağına gelen çocukları için Fransızca öğretmen talep eden ve söz verilen Yattara'nın bu talebi yerine getirilemedi. Gineli oyuncu bunun üzerine eşi Aminata, çocukları, Memadou ve Ginior'u Belçika'ya yolladı. Halen Belçika'da bulunan Yattara'nın eşi ve çocukları eğitimleri için artık Trabzon'a dönmeyecekler.

    GİNE'den Akrabasını Çağırdı

    Ailesinin yokluğu nedeniyle huzursuz günler geçiren Yattara, Gine'den bir akrabasını Belçika'ya getirerek çocuklarının yanına yerleştirecek ve eşinin Trabzon'a gelmesini sağlayacak. Kendi iç dünyasında bu sorunlarla mücadele eden Yattara'nın S.Liege maçında sakatlanmasından sonra sahalara dönüşünün uzaması tepki almaya başladı. Halen dönüşlerde adalesinden sorunları olan ve ağrı hissettiği belirtilen Yattara'nın Belediye maçında oynaması zor görünüyor.
#10.09.2009 12:27 0 0 0
  • yattara nın iyileşip oynamasini iple çekiyorum
#10.09.2009 19:18 0 0 0