Giriş
Giriş
Üye Ol
Main-Board
Gündem
Giriş
Giriş
Üye Ol
Ana Sayfa
Azərbaycan
Mətbəxtlə bağlı praktik məsləhətlər
Mətbəxtlə bağlı praktik məsləhətlər
772
Son güncelleme: 23.10.2009 12:41
YaSMiN
Sarımsaq,balıq və.s kimi kəskin qoxuların mətbəxtdən uzaqlqşdırmaq üçün limon qabığını ağzı açıq qabda 5 dəqiqə qaynadın.
Əllərdən soğan,sarımsaq qoxusunun çıxarılması üçün 30 saniyə qaşıq və ya çəngəli suyn altında yaxalayın.
Balığın asan təmizlənməsi üçün 2-3 dəqiqə buzlu suda saxlayın.
Quru lobyalı yeməklərinizin tez bişməsi üçünsuyuna tez-tez yarın satəkan soyuq su əlavə edin.
Soğan soymağa başlamadan öncə əllərinizi sirkəyə batırsanız,əliniz soğan qoxusunu çəkməz.
Göbələkli yeməklər hazırlayarkən yuyulmuş göbələkləri bir neçə dəqiqə limonlu suda saxlayın,suyunu süzdükdən sonra yaxalamadan yeməyinizə əlavə edin.
Limon qabıqlarını atmayın,onları qurudub ovun.Təmizləməkdə çətinlik çəktiyiniz qablarınızı bu ovuntu ilə ovun.Nəticəni gözlərinizlə görün.
Təzə balıq seçmək üçün iki şeyə diqqət edin;gözləriparıldayırsa və qəlsəmələri çəhrayı və ya qırmızı rəngdədirsə,deməli balıq təzədir.
Soyuducunun daha yaxşı soyutması üçün içinə balaca torbada duz qoyun.Duzun soyuducudakı nəmi çəkdiyini görəcəksiniz.
#23.10.2009 12:41
0
0
0
Mətbəxtlə bağlı praktik məsləhətlər Konusuna Benzer Konular
Bilgisayarinizin Performansi Konfigurationa bagli
04.03.2004
Yanal: "Tek adama bağlı değilim"
22.10.2004
En Uzun Kim Kilo Isteğe Bağlı
12.10.2005
Hayatı nasıl yaşadığınız, nasıl algıladığınıza bağlı
20.10.2005
Zihin sağlığı beslenmeye bağlı
17.01.2006
Plastik Gıda Ambalajı
23.10.2009 12:41
Main-Board 2004 - 2023
Bugün
Aramalar
Üyeler
Toplist
Hakkımızda
Kurallar
İletişim
Adapazarı Duşakabin