Man from Deep River

Son güncelleme: 20.11.2009 11:28
  • Man from Deep River - Il Paese del sesso selvaggio - Nostaljik Filmler - Konusu

    Tür : Macera / Dram / Korku
    Yönetmen : Umberto Lenzi
    Senaryo : Francesco Barilli , Massimo D Avak
    Görüntü Yönetmeni : Riccardo Pallottini
    Müzik : Daniele Patucchi
    Yapım : 1972, İtalya , 93 dk.

    Oyuncular

    Ivan Rassimov (John Bradley) , Me Me Lai (Me Me Lay) , Pratitsak Singhara (Taima) , Sullalewan Suxantat (Karen)

    İngiliz fotoğrafçı John Bradley dünyanın en güzel yağmur ormanlarını çekmek üzere dünyanın öteki ucuna gider. Burada ilkel bir kabile tarafından tutsak edilir. Kabilenin türlü işkencelerinden sağ çıkan Bradley onlardan biri olmayı başarır ve artık köyün sıradan bir bireyine dönüşür.

    Hatta köyden bir kızla da evlenir ve ilk çocuklarının heyecanını yaşamaya başlarlar. Fakat kadının hastalığı ve çevredeki yamyamların baskısı ilişkilerinin geleceğini karartacaktır.

    Umberto Lenzi'nin çektiği erken tarihli yapım, yamyamların sinemada popüler olmasını sağladı ve daha sonra pek çok filme konu olmasına yol açtı. Yapım döneminde sansür problemiyle de karşılaştı.

    noimage
#20.11.2009 11:28 0 0 0