Küllenmiş Zamanların Ardından - Bülent Karaköse

Son güncelleme: 25.11.2009 19:58
  • Küllenmiş Zamanların Ardından - Bülent Karaköse kitap tanıtımı - Küllenmiş Zamanların Ardından - Bülent Karaköse kitap özeti

    İmleç Kitap / Anı - Öykü Dizisi

    Kitap hakkında

    "Anılarımın girdabı beni içine çektikçe çaresizce çırpınacağımı, çoğu zaman kanayacağımı, kimi zamansa içimin acıyacağını hiç hesaba katmamıştım.

    Bazen, belleğimde hapsolan kırık dökük anı parçacıklarını bir araya getirip yazdıkça, onları özgürlüğüne kavuşturduğum hissine kapılıp avutuyorum kendimi; bazense, bazı şeyleri anlatmaktan çok anlamanın derdine düşüyor, özlem duygularıyla sarsılıyorum.

    Henüz nedenini bilmiyorum ama bir süre daha yazarak anlamaya, yazarak kanamaya, yazarak özlem duygularıyla sarsılmaya devam etmek istiyorum."

    Karikatürist Bülent Karaköse, otuzuncu sanat yılında pek gülünesi olmayan anı/öyküleriyle okurlarının karşısına çıkıyor ve duygulandırıp düşündürüyor bu kez. Karaköse yalnızca kendini anlatmıyor küllenmiş zamanlarında, sanatçı duyarlılığıyla kaleme aldığı anılarındaki insan portrelerinin üzerinden, yaşadığı coğrafyanın yakın geçmişine de ışık tutuyor

    Kitabın künyesi

    144 sayfa, 2. hamur, ISBN: 9786054262014; Boyut: 13 x 20 cm; Baskı Tarihi: Kasım 2009
    Özgün Dili: Türkçe

    Kitap kapağı

    noimage
#25.11.2009 19:58 0 0 0