YIKIN BARAJI !..

Son güncelleme: 13.11.2005 16:00
  • 2006 Almanya yolunda son engel, çift duvarlı bir baraj !.. Ama bu engel baraj değil, okyanus da olsa biz Almanya'da olacağız.. Çünkü biz biliyoruz ki bunu başaracak gücümüz fazlasıyla var ve 2006'yı her şeyden çok istiyoruz.. Haydi çocuklar, yıkın şu barajı !..

    Saat:
    21:45

    Stat:
    Stade de Suisse Wankdorf

    Hakem:
    Lubos Michel

    Muhtemel 11'ler:

    İsviçre:

    Zuberbühler

    Degen - Müller - Magnin - Senderos

    Barnetta - Vogel - Cabanas - Gygax

    Frei - Vonlanthen

    Türkiye:

    Volkan

    Fatih (Serkan) - İbrahim Toraman - Alpay - Ümit

    Okan (Nihat) - Hüseyin - Selçuk - Tümer

    Halil (Tuncay) - Hakan Şükür



    Eleme grubu maçlarını yenilgisiz tamamlayan İsviçre karşısında milliler, ilk maçta avantajlı bir skor elde edip, İstanbul'da seyirci desteğiyle rakiplerini eleyerek, Dünya Kupası Finalleri'ne gitmeyi hedefliyor.

    Milli takımın aday kadrosunda bulunan 2 oyuncu yarınki maçta forma giyemeyecek. Sarı kart cezalısı olan Hamit ve Emre karşılaşmayı tribünden izleyecek. Tedavisi süren ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Yıldıray'ın da ilk maçta oynayamayacağı açıklanmıştı.
    Sakatlıkları düzelen Tolga ile Hasan Şaş'ın yarınki maçta oynayabilecek durumda oldukları kaydedildi.

    Stade de Suisse Wankdorf'ta, 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Slovakya Futbol Federasyonu'ndan hakem Lubos Michel yönetecek.

    -KART SINIRINDA 12 FUTBOLCU VAR-
    Millilerde, yarınki maç öncesi Rüştü, Ümit, Tolga, Okan, Hüseyin, Selçuk, Nihat, Tuncay, Hasan, Servet, Fatih Tekke ve İbrahim Toraman'ın 1'er sarı kartı bulunuyor. Bu oyuncular yarınki maçta sarı kart görürse, cezalı duruma düşecek ve rövanş maçında oynayamayacak.

    Sarı kart ceza sınırındaki oyuncuların sayısı, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i tedirgin ederken, deneyimli teknik adam, oyuncularından yarınki maçta gereksiz kart görmemelerini istedi.

    -MİLLİ TAKIMIN KART RAPORU-
    A Milli Takım oyuncuları, eleme grubu maçlarında 24 sarı, 2 kırmızı kart gördü.

    Hakan Şükür, Okan, Serkan, Emre ve Hamit, 1'er kez sarı kart cezalısı, Yıldıray ve Hasan da 2. sarı karttan kırmızı kart cezalısı durumuna düştü.

    Şu anda milli takım aday kadrosunda yer almayan Gökdeniz ve Koray'ın da 1'er sarı kartları bulunuyor.

    -TERİM'İN KOZU TÜMER-
    İsviçre maçında Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in en büyük kozu Tümer Metin olacak. Terim'in milli takımın başına gelmesinin ardından sürekli Milli Takım'a çağrılan ve ilk 11'de forma giyen Tümer Metin, eleme grubundaki Danimarka, Ukrayna ve Arnavutluk maçlarında attığı gollerle Türkiye'nin baraj maçına kalmasında en büyük rolü oynamıştı.

    Fatih Terim'in Milli Takım'daki ikinci döneminin ilk resmi maçında Danimarka karşısında sürpriz bir şekilde ilk 11'de oynattığı Tümer, karşılaşmanın 80. dakikada attığı güzel golle takımını 2-1 öne geçirmişti. Türkiye, son dakikalarda Larsen'in golüne engel olamayınca karşılaşma 2-2 bitmişti.

    Deplasmanda Ukrayna ile yapılan maçta da Türkiye, Tümer'in 54. dakikada şahsi becerisiyle attığı golle 1-0 galip gelmiş ve play-off umudunu Arnavutluk maçına taşımıştı.

    Arnavutluk ile deplasmanda yapılan maçta ilk yarıda çok iyi oynayamayan Tümer, yine ikinci yarıda ortaya çıktı ve attığı golle Türkiye'nin 1-0 galip gelip, play-off baraj maçı oynamaya hak kazanmasında çok büyük rol oynamıştı.

    Son üç resmi milli maçta gol atan Tümer'in İsviçre maçında da önemli bir rol oynaması bekleniyor.
#12.11.2005 12:38 0 0 0
  • BU MACI ALACAGIZ BASKA YOLU YOK
    HAYDi TÜRKiYEEEEEEEEEEEEE


    Tesekkürler Arkadasim eline Saglik.
#12.11.2005 13:10 0 0 0
  • bunu kaybettik ama türkiyedeki maç çok farklı olacak parçalayacağız
#13.11.2005 16:00 0 0 0