Souness futbolcu avında

Son güncelleme: 16.11.2005 09:38
  • Souness takipte
    Newcastle United Teknik Direktörü Graeme Souness gözünü milli futbolcularımıza dikti. Sezon başında çok istediği Anelka’yı Fenerbahçe’den koparamayan ancak Emre’yi transfer eden ve süper bücürün kısa süre içinde İngiltere Premier Ligi’nde gösterdiği yüksek performans üzerine iştahı kabaran İskoç çalıştırıcı bu sefer Türk golcülerin peşine düştü. Souness’in, Türkiye’ye gelerek Türkiye-İsviçre maçını Şükrü Saracoğlu Stadı’nda izleyeceği ve Real Sociedad başkanının aralık sonunda satılacağını açıkladığı Nihat Kahveci ile Trabzonspor’lu Fatih Tekke’yi mercek altına alacağı öğrenildi.

    Emre'nin Tavsiyesi

    Ada’daki elçimiz Emre’nin tavsiyesi üzerine Türk pazarına yönelen tecrübeli teknik adamın Nihat Kahveci ve Fatih Tekke’nin dışında ayrıca Fenerbahçeli Tuncay Şanlı’yı da takip edeceği belirtildi. Souness’in bu maçta tribünde yer alması beklenirken, İskoç hocanın dedikoduları önlemek için kendi yerine yardımcılarını da maça yollayabileceği ileri sürüldü. Galatasaray’ın eski çalıştırıcısı Souness’in özellikle Fenerbahçe’nin de listesinde yer alan Nihat’ı çok istediği ve fırsatı kaçırmamak için İstanbul’un yolunu tutup bu transferler için nabız yoklayacağı ifade edildi. Newcastle Teknik Direktörü, Bern’de oynanan İsviçre-Türkiye karşılaşmasını da tribünden izlemiş, millilerimizi göz hapsine almıştı.
#16.11.2005 09:31 0 0 0
  • Souness gerçekten taktir ettiğim bir hoca ve şu ana kadar Tugay ve Emre'yi İngiltere liğine sundu inşallah kafasına göre bir kaç oyuncuyuda İngiltere liğine sunar.
    Böyle hocalar her zaman saygı duymak lazım..
    Haber için teşekkürler ustad..
#16.11.2005 09:38 0 0 0