İSİMDEN ADRES BULMA

Son güncelleme: 17.11.2005 11:44
  • 118 REHBER MODÜLÜ (1864 ve sonraki sürümlerde)
    Yazdığınız telefon numarasının kime ait olduğunu veya isim, soyisim, semt yazarak; aranan kişinin telefon numarası ve adresini online öğrenebilirsiniz.. (Not: Telefonlarının rehbere geçmesini istemeyen aboneler bulunamamaktadır)

    CEP NOSUNDAN ADRES BULMA İSİMDEN ADRES BULMA ISIMDEN TELEFON NUMARASI BULMA

    noimage


    CBH Hızlı Ofis Araçları
    Online Ofis Yardımcısı
    Bu yazılım genel olarak; ofis gereksinimleri için tasarlanmış, işlerinizi hızlandırma amacı ile yapılandırılmış bir bilgisayar programıdır. Program içinde; çek ve vade hesabı yapabileceğiniz takvimli bir hesaplayıcı, KDV/Komisyon hesabı net ve brüt tutarları görebileceğiniz hızlı hesaplama aracı, anlık döviz kurları, son dakika haberleri, Gelişmiş fonksiyonlu bilimsel hesap makinesi, illerimize ait anlık meteoroloji verileri, önümüzdeki 5 güne ait meteoroloji verileri, ingilizce/türkçe tercüme sözlüğü ve 11 dilde 36 tip METİN ÇEVİRİSİ yapabilen güçlü bir yorumlayıcı bulunmaktadır.
    DSL Kotalı kullanıcıların mağdur olmaması için; program yalnızca girişte veri güncellemesi yapmaktadır. Daha sonra gereksinim duyulan veriler; kullanıcının isteği doğrultusunda ilgili serverlardan talep edilmektedir. Örnek : Metin çevirisi veyahut Sözlük bölümü gibi
    Yazılım 16 yıllık bir deneyim ve 2 aylık bir çalışma ürünüdür. Sürekli olarak geliştirilmekte ve güncellenmektedir. Eğer bu yazılımdan memnun kaldıysanız lisanslamanızı rica ederiz. Yazılım; lisanslanmadan da tüm işlevleri ile çalışabilmektedir. Programcı hakkına saygı duyulmak kaydı ile çoğaltılabilir ve dağıtılabilir. İkinci şahıs veya firmalar tarafından kesinlikle satılamaz. Yazılımcıya ve ücretsiz yazılım geliştirme sürecine katkıda bulunmak isterseniz; yazılım içindeki HAKKINDA butonuna basarak bilgi alabilirsiniz.
    NEDEN ÜCRETSİZ ?
    Program programcının kendi işlerini hızlandırması için (yani kendisi kullanımı için) hazırlanmıştır. Dolayısı ile ticari kâr amaçlı olarak düşünülmemiştir. Kendi ihtiyacı olan bir yazılımın, birçok kişi tarafından ihtiyaç duyulabileceğini düşünerek dağıtmaktadır.
    YAZILIM GÜVENLİ Mİ ?
    Avast Antivürüs, KasperSky Antivirüs, NOD Antivürüs ve McAfee Antivürüs programlarına ait son virüs database'leri ile taranarak herhangi illegal bir obje saptanmamıştır.
    BENİM BİLGİSAYARIMDA ÇALIŞIR MI ?
    Sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir. Aşağıdaki özelliklere sahip sürekli internet bağlantısı bulunan bilgisayarlarda rahatlıkla çalışabilir (Bilgisayarınızı son 7 yıl içinde satın aldıysanız, bu özelliklere sahip bir bilgisayarınız var demektir)

    * Microsoft Windows 9x/ME/XP/NT
    * 32 Mb. RAM
    * 10 Mb. HDD alanı
    * Internet Bağlantısı
    ÇEK VADE HESABI
    İşadamlarının, muhasebe ve müşavirlerin çek tarihleri ile ilgili olarak karşılaştığı bir sorun, çek tarihlerinin vade hesabı yapılırken takvim zorunluluğudur. Bu program; bu zorunluluğu ortadan kaldırarak gün hesabına göre, çeklerin denk geldiği günleri anında hesaplar, takvim üzerinde gösterir, hafta sonlarına denk gelen günleri kolayca tespit edebilir, çek vadelerinizi buna göre ayarlayabilir ve düzenleyebilirsiniz.
    KDV KOMİSYON
    Özellikle telefon başında fiyat verenlerin en büyük sıkıntılarından biri sürekli olarak döviz kuru alarak, hesap makinesi ile kdv komisyon ve brüt/net fiyat verme zorluğudur. Bu bölüm sayesinde; bu işlemleriniz YTL, USD ve EURO bazında hızlı bir biçimde gerçekleştirebilecek ve telefon başında iki üç saniye içinde kâr ve KDV'yi ayrı ayrı görerek hızlı bir biçimde fiyat verebileceksiniz. Vereceğiniz fiyatlar on-line döviz kurları üzerinden hesaplandığı için ayrıca döviz bilgilerine ulaşmak zorunda kalmayacaksınız. Herşey tam otomatik olarak gerçekleştirilmektedir. Farklı ürünler için farklı KDV ve Komisyon hesabı yapmanız gerekiyor ise ürünlere ait KDV ve Komisyon oranlarını basitçe değiştirerek ilgili fiyatları yine aynı pratiklikle görebilirsiniz.
    (1863 ve sonraki sürümlerde) USD ve EURO cinsinde işlem yapabilirsiniz.. Kendi USD ve EURO kurunuzu tanımlayarak, kendi kurunuz üzerinden fiyat verebilir ve hesap yaptırabilirsiniz..
    ANLIK DÖVİZ KURLARI
    T.C. Merkez Bankası döviz kurları anlık olarak gösterilir. Bu sayede döviz bürolarına telefon etmek zorunda kalmazsınız. Yazılım içindeki KDV Komisyon bölümü bu bölüm ile entegre olarak çalışmaktadır.
    HESAP MAKİNESİ
    Program içinde entegre çok fonksiyonlu bilimsel hesap makinesi bulunmaktadır. Windows sisteminde bulunan standart hesap makinesinden farklı olarak birçok bilimsel fonksiyon barındırmaktadır. Hesap makinesinin gelişimi devam etmekte ve finansal işlevsellik katılmaktadır.
    SON DAKİKA HABERLERİ
    Bu bölüm, son dakika haberleri anlık olarak sizlere sunar. Böylece hem yazılımınızı kullanıp, hem de günün sıcak gelişmelerinden anında haberdar olabilirsiniz. Haber başlıklarına tıklandığında, haberin detayı ve fotoğrafını da görüntüleyebilirsiniz.
    (1863 ve sonraki sürümlerde) Artık; üç farklı gazetenin haberleri görüntülenebilmektedir. Daha önceki sürümlerde yalnızca 1 siteden alınıyordu..
    METEOROLOJİ BÖLÜMÜ
    Bu bölümde büyük illerimize ait günlük, en yüksek ve en düşük sıcaklıkları alabilir, yurdumuzda havanın bugün nasıl olacağını harita üzerinde görebilirsiniz. Ayrıca 5 günlük hava raporunu; harita üzerinde takip edebilirsiniz. Bu bölümdeki bilgiler; T.C. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden anlık olarak elde edilmelidir.
    SÖZLÜK
    Sözlük kısmı iki bölümden oluşur. Türkçe/İngilizce çeviri bölümü ve Metin yorumlama bölümü. Türkçe/İngilizce bölümünde; İngilizce veya Türkçe olarak girdiğiniz kelimenin anlamını alırsınız. Tipi sözlüktür. Bu sözlük cemhaner.com altyapısını kullanır. Metin Çevirisi ise (TM) SYSTRAN teknolojisi kullanır ve 11 dilde profesyonel metin çevirisi yapar. Bu bölümün Türkçe desteği bulunamamaktadır. İngilizce'den diğer dillere ve diğer dillerden ingilizceye metin çevirisi hizmete sunulmaktadır.

    Kullanımda dikkat edilecek hususlar :
    1. Bu program internet bağlantısına gereksinim duyar !
    2. Yazılım; bilgisayarınızdaki hiçbir özel bilgiye ulaşmamaktadır ! Bu bir garantidir...
    3. Bu yazılım; ÜCRETSİZDİR SATILAMAZ ! Program geliştirme sürecine katkıda bulunmak için yazılım içindeki HAKKINDA butonuna basınız...
    4. Yazılım içindeki quiz ve advertisement bölümlerinin kullanım hakkı geliştiriciye aittir. Geliştirici bu bölümleri ticari olarak kiralayabilir.
    Yasal Uyarı :
    Yazılım birçok bilgisayarda denenmiş ve herhangi bir sorun görülmemiştir. 64 Bit işlemciye sahip yeni nesil bilgisayarlarda sorun görülebilmektedir. Bu yüzden 64 Bit işlemci kullanan kullanıcılar bazı sorunlar yaşayabilirler. Bunun dışında; yazılım bilgisayarınıza zarar verecek veyahut, özel/kişisel bilgilerinizi taşıyacak hiçbir bilgiye kesinlikle ulaşmamaktadır. Programın tek amacı; ofis işlemlerinin hızlandırılması için interaktif bir seçenek sunmaktır. Ücretsiz olmasının sebebi; ücretsiz yazılım felsefesinin benimsenmiş olmasıdır !
    Buna rağmen yazılımcı; bilgisayarınızın güvenliği konusunda sizlere herhangi bir güvence veremez. Yazılım yüklenmesi ile oluşabilecek olası herhangi bir aksaklıktan mesul değildir. Bilgisayarınızın kilitlenmemesi, programının işlevini sorunsuz olarak yerine getirebilmesi için azami özen gösterilmiş ve bu yazılım kodlanmıştır. Bu bir yasal uyarıdır ve bundan şüphe duyuyor iseniz, lütfen bu yazılımı kullanmayınız. Bu uyarı; yazılımın kurulumu sırasında pencere içinde size gösterilecek ve onayınıza sunulacaktır. Programın bilgisayarınızda yüklü olması, bu şartları kabul ettiğinizin kanıtıdır.



    DOWNLOAD Buradan
#17.11.2005 11:44 0 0 0