Seni Susuyorum

Son güncelleme: 16.01.2010 06:08
  • Kısık bir ıslık sesi gibi duyuluyor çığlıklarım. Oysa boğazım yırtılırcasına haykırıyorum, oluk oluk kustuğum kan, yokluğun, yüz ifaden. Zifiri karanlıklarda kızıl yalnızlıklara sürükleniyorum. Düşle düşünce arası med cezirlerdeyim, kanıyorum kirletiyorum bütün sevda masallarını.

    Şizofren çatırtılar duyuruyor ruhuma gider/ayak seslerin. Bir mum alevi titrekliğinde tarzsız bir şiire dönüşüyorken sen, bütün heceleri kan kokuyor artık yalancı şairlerin. İçimde barınıyor yeryüzünün bütün aşk yoksulları. Kırgınlar, kırılgan duygular ve ben ölesi bir sensizlikteyim. Korkuyorum silinir diye aşkın ayık izleri yüreğimden.

    Ki ben en çok sana susuyorum
    susuyorum...

    Ne adımlarım ne de zaman uzaklaştıramıyor seni içinde barındıran hiçbir andan, anıdan. Majör bir dokunaklılık barındırıyor içinde aniden sensizliğime devrilen yağmur . Her bir damlası bir başka sokağına isabet ediyor yapayalnızlığımın. Kulağımda melodram bir gürültü gibi kokunu taşıyan rüzgar.

    Bir ben bırakıyor ardında esip geçtikçe, sana zincirli kan revan içinde bir esir. Çay karası bakışlarında demliyorum çoğu an/en yalın düşlerimi. Aşkım intiharımdır sloganları atarak boşluğa bırakıyorum yüreğimdeki uçurumlardan kendimi. Parça parça bölünüyor benliğim. Mülteci düşlere dalıp kayboluyorum. Senden bir başkasına uyanmak en büyük kabuslarım.

    Yerçekimine aykırı bir yaşamak hayal ediyorum. Bir albatros kuşunun kanatları altında aşıp geçmek düşlerine kıyısı olan bütün okyanusları. En taşınabilir acıları bırakarak ardımda kafiyeli bir ölüm hayal ediyorum, bir bana yakışan. Kalbime saplı hisli bir kalem, masamda yarım bırakılmış bir şiir ve ben zaten sana ölü bir ölü. İklimler devşiriliyor soğuk bedenimden.

    Ki ben ölürken bile en çok sana susuyorum sevgili

    Ki ben ölürken bile seni susuyorum

    Susuyorum


    alıntı
#14.12.2009 16:55 0 0 0
  • çok etkileyiciydi yüreginize saglık
#14.12.2009 18:14 0 0 0
  • yüreğine sağlık
#16.01.2010 02:52 0 0 0
  • Çook güzel teşekkürler
#16.01.2010 06:08 0 0 0