Faili Meçhul Yalnızlığım

Son güncelleme: 16.12.2009 21:43
  • Olayın aslı ne biliyor musunuz?

    Yaşamımızda Gerçekten güzel, iyi yüreği olanlar ya da insana ve hayata bakış açıları hoşumuza giden insanlar olabilir.
    Bu tarz insanlara bakışımız da genelde olumludur ve hayatımızdaki yerleri önemlidir.

    Ancak sadece güzel yürekli olmak,güzel sözcüklerle dile getirmek kendini etkilemek-etkilenmek.bunlar bir ilişki için yeterli değil.tanıdıkça bazı huylar,alışkanlıklar,düşünceler hoşa gitmeyebilir.

    Gerçekte bir insanı tanımak için birebir yaşanması gerekiyor
    Denizi,dağları,baharın gelmesiyle açan çiçeklerin kokusunu,şehrin güzelliğini birlikte bir film izlemeyi,balkonda oturup ılık havanın esintisini birlikte hissetmeyi her halleri birlikte yaşamak birlikte hissetmek ve gelebilecek yaşamın her olumsuzluğuna birlikte göüs gere bileceğini ne olursa olsun sevdasıyla hep yanında olacağını bilmek hissetmek.

    Ve ''insan asıl sakladıklarında gizlidir'' derler İnsanları tanımak çok zor. bazen bir olay karşısında gösterilen en ufak tepki,yorum bile ''ben bu insanı tanımıyormuşum ki''dedirtebiliyor.

    Ve o zaman gitmek isteriz.
    Gitmek istemek belki de en çok da kendimize gitmek isteriz.İnsanın kendisini bulmasının yolu aslında tümüyle kaybetmekten geçermiş.Ne güzel olurdu,ben de tüm benliğimi,geçmişi,kafamın içindeki duyguları,beynimin içindeki düşünceleri kaybetsem ve yeniden bilinmezlerden doğsambelki de kendi küllerinden doğan an ka kuşu gibi.Yeni bir ben olsam.Sever miydim acaba o beni?

    Yinede yaşanmışlıkların unutulan kalıntıların dada olsak Yaşamak güzel baharın sevincini yaşamak.uzaklarda da olsa bir kadının beni, bendeki maviyi,mavideki beni düşünüyor olması güzel.Uzaktan uzağa,esen rüzgarlarda,bir martının kanadında getirdiği azda olsa sevgisini duymak güzel

    Faili meçhul Yalnızlığımda

    Alıntı
#16.12.2009 21:43 0 0 0