Annelik Sanatı - Adem Güneş

Son güncelleme: 19.12.2009 11:06
  • Annelik Sanatı - Adem Güneş Kitap Tanıtımı

    Anneliği kimden öğrenebiliriz?

    Pedagog Adem Güneş, 'Annelik Sanatı' başlıklı kitabı nesil yayınları arsında çıktı. 208 sayfadan oluşan kitapta Anneliğin incelikleri konusu profesyonel bir bakış açısıyla okuyuculara sunuluyor..


    Modernleşmenin insan hayatına getirdiği en ağır yüklerden biri de fıtrattan kaynaklanan vasıfların terk edilmesi.

    Günümüzde anne olmak da zor, günümüz annelerinin elinde çocuk olmak da...

    Aslında annelerin çocuklarından bekledikleri şeyler çok değil... Saygılı, dürüst, iyi eğitimli, büyüğünü sayan, küçüğünü koruyan çocuklar hayal eder anneler...

    Ya çocuklar? Çocuklar da farklı bir şey istemezler aslında İyi bir eğitim almak, sevilmek ve değer görmektir istedikleri

    Peki, nerede yanlış yapılıyor ki bu kadar iyi niyetli insanlardan, saygısız, eğitimsiz, dengesiz, saldırgan ve anne babayı canından bezdirici çocuklar yetişiyor? Bu süreçte aile içinde neler yanlış gidiyor ve bu yanlışlar içinde annenin payı ne kadar?

    Acaba anneliğin ince bir sanatı var da günümüz anneleri onu mu ihmal ediyor?

    İşte bu kitapta anneliğin aslında çok kolay olduğu; hep ihmal edilen ince ve önemli ayrıntılar bulunduğu gözler önüne seriliyor. Sorunlara çözüm önerileri getiriliyor.

    Üstelik bu kitap, sadece annelere değil, annelere 'eş'lik eden babalara da çok şeyler söylüyor.

    Artık erkekler ve kadınlar gen kodlarındaki özellikleri dahi ortaya çıkarmaktan ve kullanmaktan aciz. Annelik ve babalık buna denk gelen bir misal. Pedagog Adem Güneş, 'Annelik Sanatı' başlıklı kitabında ilk gruba girenlere hitap ediyor. Ancak eserden eşlerin de faydalanabileceğini ekliyor. Temel tespitiyse 'Günümüzde anne olmak da zor, günümüz annelerinin elinde çocuk olmak da' cümlesinde saklı. Biri saygılı, dürüst, iyi eğitimli evlatlar bekliyor, diğeri de iyi eğitim almak ve değer veren ebeveyn... Peki, anlaşmasızlık nerede ortaya çıkıyor?


    noimage


    ANNELİK SANATI

    Adem Güneş

    · Nesil Yayınları
    · Basım Tarihi : 10 - 2009
    · ISBN : 789752 697348
    · Sayfa Sayısı : 208
#19.12.2009 11:06 0 0 0