Paris - Disneyland Yılbaşı

Son güncelleme: 21.12.2009 21:24
  • Çocuklarınızı sevindirin ! Yeni yıl müjdesi Bamturdan,Haydi Çocuklar Disney'e.. Başlangıç Tarihi : 30.12.2009 Bitiş Tarihi : 03.01.2010 Ulaşım Türü : Uçak Pansiyon Tipleri : ODA KAHVALTI
    noimage

    1. GÜN İSTANBUL-PARİS
    Atatürk havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde sabah saat 05:40 'da bulusma. Bilet ve bagaj islemlerinin ardından saat 07:40 'da TK1829 ile Paris'e hareket varışın ardından Paris'e varışta, bizleri bekleyen otobüsleimiz ile rehber eşliğinde Paris şehrinin vazgeçilmez turistik mekanlarından derlediğimiz kültürel içerikli Panoromik turumuzda gün boyunca şehrin güzelliklerini keşfedeceğiz.Dümdüz bir ova üzerine kurulmuş görkemli Paris şehrinde güney yönünde ufka her baktığınızda bütün ihtişamıyla karşınıza çıkan,geceleri ışık şovlarıyla sizleri selamlayan şehrin sembolü, sanatçılara ilham kaynağı dünyaca ünlü Eiffel kulesi gezimizde asansörlerle zirveye ulastığımızda Paris' i bu kez Eiffel kulesiz panoramik görüntüleri ile karşımızda bulacağız..Tur bitiminde otele transfer.Geceleme Paris'te otelimizde..

    2.Gün Paris
    Sabah kahvaltı sonrası ekstra olarak duzenlenecek turda Sehri yukarıdan seyretmenin zevkine vardıktan sonra, yapımı 170 sene sürmüş, 19.yüzyıldan beri Victor Hugo'nun romanıyla ünlenmiş, dünyanın en popüler katedrali Notre Dame 'ı gezerken gotik mimarinin özelliklerini tanımaya, karanlık ortacağ tarihini keşfetmeye ne dersiniz ?Gezimizin son durağı olan 19. yüzyılın sonlarından beri Paris bohem hayatının merkezi olmuş, Ressamlar Tepesi olarak bilinen Montmartre mahallesinde, Paris şehrinin içindeki son üzüm bağlarını, tüm şehre tepeden hakim manzaralı bahçeleriyle ünlü Adaklar Kilisesini ve daracık tipik Paris sokaklarını rehberiniz eşliğinde gezerken, amatör ressamlara çizdireceğiniz portrenize sahip olabilirsiniz TAM 90 €/ÇOCUK 45 €(ekstra)
    Turumuzun sonunda otele dönüp, alışveriş ve akşam yemeği için serbest zaman verilecek ve hemen arkasindan dileyen misafirlerimizle akşam Yeni yıl için alternatif programlar önerilebir..2010 ' a Paris'te girmenin ayrıcalığını yaşadıktan sonra konaklama otelimizde.

    3.Gün PARİS-DİSNEYLAND
    İşte çocukların Rüyası gerçek oluyor! Sabah herkesten erken kalkacakları bu günde erkenden disneylanda transfer ve tam gün parklarda serbest zaman..

    4.Gün DİSNEYLAND
    Sabah kahvaltı sonrası Tam gün parklarda serbest zaman ..Yılbaşı için süslenmiş olan Disney Studio ve Parkların tadına doyamayacaksınız.

    5.Gün DİSNEYLAND
    Sabah kahvaltı sonrası parklarda serbest zaman . saat 14:20 de Türk Havayolları ile İstanbul'a hareket ve turumuzun sonu ..

    Not: Ekstra Turlarımızın düzenlendigi tarihlerde , programın daha verimli şekilde değerlendirilmesi için tarih değişiklikleri yapılabilir.
#21.12.2009 21:24 0 0 0