Trabzon Şehirine yapılan Haksızlıkmıdır?

Son güncelleme: 14.01.2010 16:47
  • Bir Futbol Şehri Olan Trabzona yapılan haksızlığı enine boyuna tartişalım
    Güzel bir sözle başlayalım isterseniz:
    Konuya Birde Anket Eknemiştir Lütfen oylarınızı esirgemeyiniz
    FİFA'nın Merkez Binasında, Camdan Bir Dünya Haritası vardır.
    Ve Bu Haritada, Şampiyon Olan Her Şehrin Üzerinde Bir Işık Yanar.
    Ve Koca Türkiye'de O Işık, Bir İstanbul'da, Bir De TRABZON'da Yanar !

    Basında yer alan YazıTrabzona Yapılan Haksızlık
    TFF'de şampiyona da sizin olsun

    Trabzon şehri ve onun yıllardır besleyip büyüttüğü, şampiyonluklarla süslediği karşılıksız futbol sevgisi bir Avrupa Şampiyonluğu adaylığından daha mahrum bırakıldı bugün.

    noimage

    Türkiye'nin EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık logosunun yanı sıra maçların oynanacağı kentler belirlendi.

    Futbolun beşiği Trabzon'a büyük haksızlık yapılarak, şampiyonanın yapılacağı şehirler arasında yedek listede Urfa ile birlikte yer aldı.

    TFF'nin Trabzon kamuoyunu derinden rahatsız eden bu davranışı büyük tepkilere neden oldu.

    NTV Spor yazarlarından Nevzat Aydın Trabzon ve Trabzonlu'nun duygularını o kadar güzel anlattı ki, anlayan gereğini yapar, anlamayan da kısa bir süre daha yan gelir yatar.

    İşte o yazı:

    Sözde Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamasından bir alıntı:

    "Buna göre, EURO 2016 için İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı, üstü ve yanları kapatılarak çevresel düzenlemesiyle birlikte şampiyonaya hazır hale getirilecek. İnşaatına devam edilen Türk Telekom Arena da İstanbul'un bir diğer stadı olacak. Kayseri Kadir Has Stadı'nın yanı sıra İzmir, Konya, Antalya, Bursa, Eskişehir ve Ankara'da yapılacak yeni statlar da şampiyonaya hazır hale getirilecek. Tüm bu şehirlerin altyapı yatırımları tamamlanacak, özellikle ulaşım ve konaklama konularında büyük yatırımlar gerçekleştirilecek."

    "2012 yılında Polonya-Ukrayna ortaklığıyla yapılacak Avrupa Şampiyonası için bugüne kadar sadece Polonya'da, stadyum, havaalanı, otel, demiryolu ve karayolu gibi altyapı hizmetlerine 20 milyar dolar tutarında yatırım yapıldı. Polonya'da 4, Ukrayna'da ise 4 stadyum tamamlandı.

    Türkiye'nin EURO 2016 ev sahipliğini kazandığı takdirde, stadyum harcamalarına 400 milyon Euro, turizm harcamalarına 1 milyar Euro, reklam ve tanıtım harcamalarına 250 milyon Euro yatırım yapılacak."

    Trabzon'un kriterleri Şanlıurfa ile eş tutuldu:

    NTVspor canlı yayınında Trabzonspor'un eski kaptanı, başkanı ve bugünün Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın kendisine sorulan 'Trabzon neden ev sahibi şehirlerden biri değil?' sorusuna verdiği yarım yamalak cevap, UEFA'nın birtakım kriterleri olduğunu. Bunlara göre otel, ulaşım vs. gibi sebeplerden Trabzon'un kriterlerinin yeterli olmadığını söyleyip lafı geveleyerek Mahmut Özgener'e topu attı eski bayındırlık bakanı Özak. Mahmut Özgener de Trabzon'un Şanlıurfa ile beraber yedek şehir olduğunu söyleyip Trabzon halkını onore (!) etti ve bu yedek şehirlik sürecinden de şehrin yararlanacağını açıklayarak Trabzon halkının yüreğine su serpti (!). Bu ülkenin spor ve futbol ile ilgili en yetkili iki kişisine sesleniyorum. Hiç mi yüzünüz kızarmıyor bu karardan? Nedir Konya'yı, Eskişehir'i hatta Kayseri'yi ev sahibi yapan özellik Trabzon'da olmayan? Futbol sevgisi mi, şampiyonluk mu, Avrupa'da Türkiye'yi defalarca temsil etmiş olması mı, yoksa yetiştirdiği tonlarca oyuncu ve antrenör ile bu ülkede futbol denince akla gelen ilk il olması mı? Bir de ek açıklama geldi sözde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'ndan başkanlığı sözde değil Mahmut Özgener'in, federasyonu sözde Türkiye'ye ait- 'Şehirlerin birbirine yakın olması çok önemli.' Ben hemen size daha güzel bir aday şehir listesi ileteyim sayın başkan: 'İstanbul 1, İstanbul 2, İstanbul 3, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Eskişehir, Manisa, İzmir.' İnsanları bu kadar saf mı zannediyorsunuz. Ülkenin sadece batısının ve ortasının temsil edildiği bir organizasyonun başına ' bir de Antalya var mecburen ' nasıl Türkiye kelimesini koyabiliyorsunuz? 2002'de İngiltere-Arjantin maçının da oynandığı Sapporo en yakın aday şehre kaç kilometredir bilir misiniz? Peki Kore'deki Seogwipo adasının? Braga'ya gidip kale arkasında tribün yerine dağ olan statta maç seyrettiniz mi? Leipzig veya Innsbruck'te kaç otel var biliyor musunuz? Lyiv ve Gdansk'a neyle gidilir? En basit tabiriyle Türkiye Futbolu adına tarihinin en önemli organizasyonunda Trabzon şehrine maç koymamak utançtır. Bu tip şampiyonalar zaten maç oynanacak şehrin altyapısının gelişmesi için bir fırsat. 20 milyar euro imiş Polonya Ukrayna 2012 altyapı bütçesi. Ne kadar kötü durumdaymış ki Trabzon milyarlarca dolar ve 7 sene yeterli olmayacak düzeltmek için? Kayseri'ye, Galatasaray'a, Rize'ye, Konya'ya yapılan statları yıllardır doğru düzgün hiçbir yatırımın yapılmadığı Trabzon'a yapsaydınız ya bahaneyle. Hem doldurmak için bedava yemek dağıtıp, servis kaldırıp, 1TL'ye bilet satmaya da ihtiyacınız yok. Orası öyle bir yer ki futbol ile yatıp kalkıyor zaten. Bilmiyor musunuz bu insanların hayatındaki futbol aşkını. Bunu bile ödüllendirmekten bu kadar uzakken nasıl kendinize Türkiye'nin Futbol Federasyonu diyebiliyorsunuz.

    Olmadı Faruk Özak Olmadı:

    Son sözüm de duayen kaptan, başkan, milletvekili, bakan Faruk Nafiz Özak'a. Olmadı Faruk Bey, hem de hiç olmadı. Bu insanlar sizden bu şehre iltimas geçmenizi istemedi, en azından hakkımız korunur diye düşünmüşlerdi. Hoş böylesine net bir konuda haklarının korunması için size de ihtiyaç yoktu ya. Yazıklar olsun Türkiye'deki spor ve futbol yönetimine. Eski Gençlik Spor Genel Müdürü, TOKİ Başkanı, Spor Bakanı, Eski Federasyon Başkanı hepiniz Trabzonlusunuz, bu şehrin Konya'ya Kayseri'ye göre binlerce defa daha fazla hak ettiği bir futbol organizasyonunda Urfa ile aynı kefeye koyulması içinizi acıtmadı mı? Helal olsun hepinize.
    Mehmet Demirkol Bile İsytan ettiMehmet Demirkol:
    Türkiye'ninistanbuldan sonra şampiyon olan tek şehri nasıl olmaz ben bunu anlamıyorum. Şimdi konaklama falan sorunundan bahsederler. Otel yapsınlar o zaman, çok mu zor. Ben Guimares'te Avrupa şampiyonası maçı izledim. Otel mi vardı Guimares'te? Türkiye'nin en büyük şehirlerinden birisi Diyarbakır'da yok. Ben anlamıyorum. Trabzon nasıl olmaz... Eğer böyle bir şeyi Fransızlar yapsaydı ülke ayağı kalkardı. Ayrımcılık yapıyorsunuz diye.
#24.12.2009 11:10 0 0 0
  • seyirci ve alt yapı olarak en müsait şehirlerden biri olması ve trabzonspor gibi büyük bir klübün buunduğu şehire bu yapılan kesinlikle haksızlıktır.

#24.12.2009 11:33 0 0 0
  • hic bir fikrim yoktu konuyla ama böylese tabiki haksizliktir



    Futbolun beşiği Trabzon'a büyük haksızlık yapılarak, şampiyonanın yapılacağı şehirler arasında yedek listede Urfa ile birlikte yer aldı.
#24.12.2009 11:47 0 0 0
  • Dün akşam spor haberlerinde izledim. Kayseri'den sonra hiç bir ilimizde maç oynanmayacakmış. Sadece Trabzon için değil diğer iller içinde büyük haksızlık. Belki stadyumlar bakımından diğer iller biraz geri plana kalabilir ama! Trabzon bu organizasyonda kesinlikle yer almalıydı.
    Şampiyona logosunu beğendim ama, alınan diğer kararlar tam anlamıyla bir rezalet ...
    Yazık..!
#24.12.2009 12:14 0 0 0
  • Biz Zonguldakta havalanı sıkıntısı çektiğimiz için çok iyi biliyorum ki, bir şehirde havalanı varsa kimse ulaşım sıkıntısından bahsetmesin.Üstelik yollar bile eskisi gibi değil...Konaklama ise işte burda futbol bir yana,
    hani Karadeniz arazisi yönünden kısır bir bölgemizdi yatırım yapıylamıyordu.İnsanını göçe zorlayan, ekenomisini canlandırmak için bundan iyi fırsatmı olurdu.
    Bunun gibi kaç organizasyon rahatlıkla Trabzonda yapılabilirdi.
    Bir de bu haksızlığı yapan hiç Trabzona gelmiş mi...Karadeniz sahilinden geçip ekmeğini suyunu yemiş mi...
    Evet haksızlık yapılmış hem Trabzona hem Karadenize..

    Olayın başka yönleride var bence,korkuyorlar Karadeniz insanından,zekasından,tuttuğunu koparma hırsından...

    Çuvaldızı kendimize batıralım; Karadeniz insanı da hakkını aramamaya meraklı..

    Trabzonun sahipleri kim...masa başında yapılan haksızlıklar daha ne kadar sürcek bilmiyorum.
#24.12.2009 12:31 0 0 0
  • Üçbeş senedir Bu projeyle Trabzon halkını kandırıyorlar
    Akyazıya yapmayı düşündükleri gemi görünümlü spor Kompleksi
    Hayalı Trabzonspor yeni Stadyumu;)

    noimage
#24.12.2009 13:45 0 0 0
  • eski belediye başkanı zamanında alınan bir karar akyazı projesi ama volkan canalioğlu gitti yeni belediye başkanı orhan fevzi gümrükçüoğlu geldi ama değişen bişey yok trabzon eskisi gibi bişey değişmedi hiçbir zaman ne trabzona nede trabzonspora değer verilmedi..her fırsatta trabzonsporlu trabzonlu olduğunu söyleyen faruk özakın bu konuda yapması gereken bişeyler olduğunu düşünüyorum yazık çok yazık.
#24.12.2009 13:54 0 0 0
  • Futbol aşkının bu kadar yüksek oldugu bir şehre fasa fiso nedenleri sorun olarak gösterip bu organizasyonun dışında tutmak Trabzona yapılmıs en buyuk ihanettir.Eğer bu organizasyon kültür sanat organizasyonu olsaydı belki anlayabilirdim Konyanın seçilip Trabzonun yedek kalmasını.Ama konu futbol olunca durcaksın kardeşim verceksin bu insanların futbol sevgisinin karşılıgını Futbolun insanların kanına işledigi bir şehri yok sayamassınız.Okan abi güzel soyledi her takımda Trabzonlu ve Trabzonsporlu futbolcular var.Yurt dısında da bizim takımımızdan giden oyuncular oynuyor.inşallah bu yanlış düzeltilir.
#24.12.2009 14:19 0 0 0
  • Trabzon'u yok saymak!

    Bu ülkede "Trabzon" denince insanların aklına acaba ne geliyor? Sayısız uygarlıklara ev sahipliği yapmış bir merkez mi? Fatih'in fethettiği, Yavuz'un şehzadelik yaptığı, Kanuni'nin doğduğu bir kent mi? İstanbul'un fethinde sadece 8 yıl sonra Osmanlı, dolayısı ile Anadolu topraklarına katılması mı? Veya İstanbul'dan sonra bu ülke topraklarında "imparatorluk kültürüne" sahip yegane şehir olması mı? Yahut Mustafa Kemal Atatürk'ün "Sakarya melhame-i kübrasına 71. fırka ile yetişen kahraman Trabzon evlatlarını asla unutmayacağım" özdeyişi ile mi? Hangisi ile? Küresel güçlerin Karadeniz'i, Rusya'yı, Kafkasları ve yine dolayısı ile İran başta olmak üzere, Çin, Hindistan, Afganistan; hasılı doğuyu kontrol etmek için üs kapmak, yerleşmek istediği bir şehir mi? Üniversitesi ile mi? Yoksa; Yoksa şimdilerde olmayan fındığı, çayı, tütünü, hamsisi ile mi? Temel'i, Fadime'si ile mi? Evet, yine soralım: Hangisi ile hatırlanıyor Trabzon? Hepsi veya başka etkenlerle mi, hiçbiri ile mi? Biz hatırlamak istemiyoruz ama acaba bir rahibin ve Hırant Dink'in vurulmaları ile mi?

    Evet, belki hepsinden bir parça vardır. Ama Trabzon'u anlatan ifadeler bunlar değildir. Bugün Trabzon'u anlatmak için sadece Trabzonspor yeterlidir. Siyaseti ile yetiştirdiği ünlüleri ve çıkardığı cumhurbaşkanı, başbakan, bakanlarına rağmen ülkenin milli gelirinden en az pay alan iller arasında olmasına rağmen, sesini çıkarmamış, isyan etmemiş, devletine hiçbir dönemde başkaldırmamıştır. Ve Trabzon gariptir futbolu ile insanların dimağına girmiştir.

    Defalarca yazdık, söyledik; Trabzonspor şampiyonluk denilen "nazlı gelini" İstanbul dışına tam 6 kez çıkarmıştır. Hem de ne zorluklarla 7 kez Türkiye Kupası, 7 kez Cumhurbaşkanlığı Kupası, 5 kez Başbakanlık Kupasını kaldırmış, müzesi son yıllardaki durgunluğa rağmen kupalarla dolu bir kulüptür. Türk futbolu adına Liverpool, İnter, Barcelona'ları bugünkünden çok daha güçlü olduğu dönemlerde dize getirmiş, İtalyan ve Yugoslav ekolünden gelen takımları ilk kez elemiş, Rus takımını ilk kez yenmiş bir kentin ekibidir Trabzonspor. Öyle ki Trabzon denince Avrupa'da "Trabzonspor" anlaşılmıştır.

    Bitmedi; 1965 yılında Trabzon İdmanocağı, o sezon Türkiye ligi şampiyonu olan Beşiktaş'ı üstelik İstanbul'da yenerek Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kadar çıkan ilk ve tek amatör takımdır. Ahmet Suat Özyazıcı gibi döneminde inanılmaz yokluklara rağmen tam 4 lig şampiyonluğu, Özkan Sümer'le 2 kez şampiyonluk yaşamıştır. Şenol Güneş gibi bir dünya teknik direktörü çıkarma başarısını göstermiş, bunların yanında sayısız teknik adam ve sayısız milli oyuncuyu Türk futboluna kazandırmıştır. Hâlâ Türkiye'de hemen her takımda bir "61" numaralı futbolcu vardır! Türk futbolu yerlerde sürünürken onun yüz akı olmuştur!

    Peki sonra ne olmuştur? Hiçbir iyiliğin cezasız kalmayacağı gibi "yok" sayılmıştır. Evet, kim ne derse desin, Trabzon ve Trabzon futbolu yok sayılmıştır. Alınıp alınmayacağı kesin olmayan 2016 yılındaki Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine ev sahipliği yapacak aday kentler arasına konulmamıştır Trabzon! "Cam fanuslar" içinde futbolumuzu yönetenler veya öyle sananlar türlü bahanelerle Trabzon'u yok saymışlardır. Gerekçeleri inanılmaz derecede "inanılmazdır." Neymiş, efendim 5 tane 5 yıldızlı oteli yokmuş! Çok uzakmış! Ulaşım sorunu varmış! Alt yapısı yeterli değilmiş! Kim söylüyormuş bunları? UEFA! Demek ki siz öyle anlattınız.

    Trabzon'da otel patlaması oldu son yıllarda Ama diyelim ki oteller yetersiz. 4 yıldızlı otelleri bu günkü imkanlarla 5 yıldızlı hale getirmek çok mu zor? Üstelik daha 6 yıllık bir süre varken, 5 yıldızlı birkaç otel projesi elde iken Ulaşım sorununa bakın! Trabzon'un vızır vızır işleyen modern bir "havalimanı" var. Artık sorun olmaktan çıkan bir duble yolu da Deniz yolu deseniz hakeza o da var. Peki olmayan nesi var? Stadyumu!

    Doğrudur. Trabzon'un modern ve Avrupa Futbol Şampiyonası oynanacak uygun bir stadyumu yok! Nuri Albayrak'ın başkanlığı döneminde gündeme getirdiği ve projesini hazırladığı "Akyazı"dan başka elinde seçeneği de. Artık anladık, bu proje Nuri Albayrak tarafından gündeme sokulduğu için bazıları karşı! En olmayacak projelere balıklama atlayanlar Akyazı'ya karşı. Niye? Çünkü deniz dolgusu yapılacakmış da o yüzden zormuş! Japonlar dünyanın en büyük havalimanını denizi doldurarak yaptı. 2014 Kış Olimpiyatları'nı düzenleyecek Rusya'da denizin ortasında iki yapay ada inşa edildi! Peki 2016 için aday olarak belirlenen hangi şehirde stadyum var? Çoğunda yeni yapılacak! O zaman Trabzon denince stat yapmak işi niye bu kadar savsaklanıyor?

    Anladık, Akyazı'ya karşı olanlar var. Diyelim ki denizin ortasına stadyum yapılmaz, diyelim ki bu proje yanlıştır. Sizin doğru projeniz nerede? Trabzon'a bir stat yapın da nereye yaparsanız yapın. Varsın ismi de sizin olsun. Şerefi de Hatta bana sorarsanız 2016'yı bile istemiyorum. Ben Trabzon'a modern bir stadyum istiyorum. 2016 kararı için sadece futbol federasyonunu işaret edenlere soruyorum: Devlet desteği olmadan futbol federasyonu böyle bir şampiyona, böyle bir organizasyon düzenleyebilir mi? Asla ve kat'a düzenleyemez. O halde işi sadece federasyona yıkmak, hedef saptırmaya benziyor.

    Küçümsemek için söylemiyorum ama Trabzon, Karadeniz Oyunları, Avrupa Gençlik Festivalleri ile avutulacak bir şehir değildir. Bugün Türkiye'de "Futbol" denince İstanbul'un yanına konulacak ikinci ve tek şehir Trabzon'dur. Aksini düşünmek bile "abesle iştigaldir." Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü 1923 yılında "Türkiye İdman İttifakları Cemiyeti" adı altında, sonraları Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü olarak 3 kent tarafından kurulmuştur. O kuruluşta İstanbul ve İzmir'in yanında sadece Trabzon vardı! Ayrıca alt yapı eksikliği, ekonomiden gerekli payı alamayan Trabzon'un değil, gelmiş geçmiş siyasilerin suçudur.

    Artık Trabzon'u ve Trabzonspor'u yok saymaktan vazgeçin. Bunca yokluğa rağmen böylesine büyük başarılara imza atan Trabzon'a kimin ve neyin cezasını veriyorsunuz? Unutmayın. Trabzon vefalı bir kenttir ama bunu asla unutmaz...
    İhsan Öksüz
#28.12.2009 00:22 0 0 0
  • Tarbzon şehrine hem sportif faaliyetlerde hem iktisadi durumdan hemde siyasi etkenlerden dolayı sürekli haksızlıklar yapılmaktadır
#03.01.2010 17:19 0 0 0
  • noimage
    Atalay :TFF hatasını düzeltmeli

    Atalay, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık sürecinde hazırlanan raporu değerlendirdi.



    Başbakanlık Baş Danışmanı ve Uluslararası Spor Organizasyonları Baş Koordinatörü Mehmet Atalay, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık sürecinde hazırlanan raporu değerlendirdi.

    Atalay, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ilk raporu değişmez değildir dedi.

    Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) tarafından Antalya'da düzenlenen '47. Yıl Sporun Zirvesi Eğitim Semineri'nde Trabzonlu spor yazarları ile sohbet eden Başbakanlık Baş Danışmanı ve Uluslararası Spor Organizasyonları Baş Koordinatörü Mehmet Atalay, Türkiye'nin 2016 finallerini almada en şanslı ülke olduğunu söyledi.

    Türkiye'nin Fransa ve İtalya'ya göre daha şanslı olduğunu dile getiren Atalay, Bana göre en şanslı ülkeyiz. Buna için hazırlıklarımızı şimdiden yapmamız lazım. Aday olurken TFF'nin açıkladığı listede Trabzon'un olmaması, finallerde Trabzon'un yer alamayacağı anlamına da gelmez. Çünkü bu liste, değişmez bir liste değildir dedi.

    Mehmet Atalay, UEFA kriterler doğrultusunda hazırlanan listeyi değiştirmek için bir süreç bulunduğunu da hatırlatarak şöyle konuştu:
    Söz konusu futbol olduğunda Trabzon, en başta hatırlanması gereken, olmazsa olmaz kentlerden biridir. Bunu hiç kimse göz ardı edemez, etmeyecektir de. Zaman içinde gerekli düzeltmenin yapılacağını sanıyoruz.

    AKYAZI PROJESİ

    Başbakan Erdoğan'ın basına yansıyan sözlerinin ardından Akyazı Projesi'nin yapım sürecinin de başladığını vurgulayan Atalay, Proje için Karayolları gereken çalışmalara başlamıştır. Akyazı'da modern bir stadın inşasının başlamasıyla birlikte Trabzon'un da Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri için listede yer alma şansı artacaktır şeklinde konuştu.



    Kaynak: noimage
#06.01.2010 12:28 0 0 0
  • noimage
    Trabzon'un TFF'ye tepkisi

    Trabzonsporlular TFF'ye yürüyor, siyah çelenk bırakacaklar...
    EURO 2016 için adaylığını açıklayan, bu konuda aylardır çalışmalar yapan TFF, organizasyon için belirlediği kentler arasına Trabzon'u dahil etmedi.
    Anadolu'nun en eski spor ve futbol kültürünün olduğu, İstanbul dışında tek şampiyon çıkaran kent, Avrupa'da Türkiye'ye puanlar kazandıran, Türk futboluna sayısız sporcu, sporcu yöneticisiyle hizmet eden TRABZON, bu reste, karşı restle cevap veriyor.
    İstanbul'daki binlerce Trabzonsporlu, tarihi bir yürüyüşle federasyonun bu kararına itiraz ediyor ve federasyonun İstinye'deki binasına siyah çelenk bırakıyor. Bu yürüyüşe, 2016 için düşünülmeyen, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Samsun, Kocaeli ve Anadolu'nun sessiz çığlıkları da destek veriyor.

    Trabzon Eğitim Kültür Sanat Derneği tarafından organize edilen ve Trabzon Üniversiteliler Derneği, Bordomavi.net ve Trabzon Fikir Kulübü başta olmak üzere 20'ye yakın derneğin desteklediği Türkiye Futbol Federasyonu'nu Protesto yürüyüşü 16 Ocak Cumartesi günü İstinye'de gerçekleştirilecek.

    'Sözde TFF Hattini Bil Hattini' sloganı ile İstinye balık pazarının önünden TFF'nun binasına yürüyecek olan protesto ekibi TFF'na siyah çelenk koyacak.
    Bu tarihi organizasyona siz değerli basın mensubu arkadaşımızı da aramızda görmekten onur duyacağız.

    PROGRAM
    İstinye Meydanından TFF'ye yürüyüş
    Tarih: 16 Ocak 2010 CUMARTESİ
    Toplanma Yeri ve Saat: İstinye Meydanı, Balıkçılar Önü, Saat 11:00
    TFF'ye Yürüyüş ve TFF Önünde Basın Açıklaması: Saat: 12:00
    Organizasyon: Eğitim-Kültür-Sanat Derneği, Trabzon Üniversiteliler Derneği, Bordomavi.net, Trabzon Fikir Kulübü

    Tüm Trabzonsporluları Cumartesi Sabahı yapacağımız bu yürüyüşe destek vermeye davet ediyorum.


    Kaynak: noimage
#14.01.2010 16:47 0 0 0