Kayseride Diarra Atağı

Son güncelleme: 29.12.2009 10:36
  • Kayseri'de Diarra atağı

    Sarı-Kırmızılılar'ın son gözdesi Lamine Diarra... Teknik direktör Tolunay Kafkas raporunu verdi, yönetim harekete geçti. Sırbistan gol kralının transferi için düğmeye basıldı.


    noimage


    Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın yönetimden transfer edilmesini istediği futbolcuyu, FANATİK ortaya çıkardı. Transfer çalışmalarını gizli gizli yürüten Sarı-Kırmızılılar'ın, Sırbistan'ın Partizan takımında forma giyen Lamine Diarra için görüşmelere başladığı öğrenildi. Kayserispor, 26 yaşındaki golcü için Partizan'ın kapısını çalarken, teknik direktör Tolunay Kafkas'ın bu futbolcuda ısrarcı olduğu belirtildi. 2007 yılından bu yana Partizan'da forma giyen Diarra, bu takımda oynadığı 70 karşılaşmada rakip fileleri 40 kez havalandırdı. Geçtiğimiz sezon 19 golle Sırbistan'da gol kralı olan Senegalli oyuncunun Avrupa'nın birçok kulübünden de teklif aldığı kaydedildi.

    Sırada yerli var!
    Bu arada, orta saha için de yerli bir oyuncu isteyen teknik heyetin isimleri yönetime bildirdiği ifade edildi. Nokta transferler yapmayı planlayan Kayserispor, bu futbolcuların da basına yansımaması için çalışmalarını gizli yürütüyor.

    Murat Akbaş/FANATİK ÖZEL
#29.12.2009 10:36 0 0 0
  • kayserispor'un orta sahası hep genç gelirse yararlı olur hem de tecrübeli adam
#29.12.2009 10:36 0 0 0