Newcastle'dan Larsson'a kanca

Son güncelleme: 03.01.2006 15:30
  • Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak Barcelona'da mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini söyleyen İsveçli golcü futbolcu Henrik Larsson için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın devreye girdiği iddia edildi.

    İngiltere'de yayın yapan Daily Express Gazetesi'nde bugün yer alan bir haberde Emre Belözoğlu'nun da forma giydiği Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın, takımın golcü oyuncusu Michael Owen'ın sakatlanmasından dolayı, 34 yaşındaki İsveçli milli futbolcu Henrik Larsson'u kiralamak istediği ifade edildi. Gazete haberinde, Newcastle Menajeri Greame Sounnes'ın "Henrik Larsson Celtic'te oynadığı zaman bile gözüm ondaydı. Benim hayran olduğum bir futbolcu" ifadelerini kullandığı yer alırken, kulübün maddi durumunun bozuk olduğu için bu transferin gerçekleşmediği de savunuldu.

    İngiliz Daily Express Gazetesi'nde yer alan bir başka iddia ise Henrik Larsson ile bir Türk takımının da ilgilendiği oldu. Gazete, herhangi bir takım ismi vermezken iddia ettiği Türk takımının da İsveçli milli futbolcuyu kiralamak için devrete olduğunu belirtti.

    34 yaşındaki Barcelona ve İsveç Milli Takımı'nın tecrübeli golcü futbolcusu Henrik Larsson geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, Barcelona'da forma şansı bulamadığını ve bu yüzden de mutsuz olduğunun ifade ederek takımdan ayrılmak istediğini söylemişti.
#02.01.2006 15:19 0 0 0
  • Haber için teşekkürler ustat..
#03.01.2006 11:04 0 0 0
  • tsk
#03.01.2006 15:30 0 0 0