Matraş’ın 2010 İlkbahar Yaz koleksiyonu

Son güncelleme: 02.03.2010 00:20
  • 2010 Matraş İlkbahar Yaz koleksiyonu - 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonu - Matraş'ın yeni sezon Çanta Ayakkabı Modelleri
    Matraş, merakla beklenen 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu henüz tanıtmasa da, konuyla ilgili hazırlıklar tüm hızıyla tamamlanıyor. Bu arada koleksiyonla ilgili ilk ipuçları da öğrenildi. Koleksiyonun ilk örneklerinde ve özellikle kadınlara yönelik olarak hazırlanan ayakkabı ve çantalarda farklı çizgiler, alışılmadık ve iddialı renkler kadar şık ayrıntılar olduğu da görülüyor. Çantalarda "kapitone" tabir edilen ve örgüyü andıran, ince deri işçiliği ile göz dolduran modellerin yanında sade ve gerek klasik gerek modern giysilerle uyum içinde olacak şık modeller de bulunuyor. Çantaların aksesuarları ise sarı metal ağırlıklı. İddialı modellere ise zarif ve taşlı kilitler eşlik ediyor. Pastel renk tonlarının kibarlığını yansıtan tasarımlara ağırlıklı olarak beyaz, krem, kül grisi gibi tonlar hakim. Limonta-deri kombinasyonları ise kullanım rahatlığı açısından ideal. Bunun yanında kullandığı ayakkabı ve çantalarla da iddiasını kanıtlamak isteyen hanımlar için, başta kırmızı olmak üzere parlak ve göz alıcı renkler unutulmamış.

    noimage

    Matraş'ın yeni sezon koleksiyonunda yine hanımlar için tasarlanan ayakkabılar da şık ve konforlu bir ilkbahar-yaz sezonunu müjdeliyor. Rahatlığı kullananlar tarafından onaylanmış dolgu topuklar, yeni sezonun da gözdeleri. Yüksek topuktan vazgeçmeyen hanımlara yönelik modeller de koleksiyonun önemli bir parçasını oluşturuyor. Şehir içinde sayfiye yerinin rahatlığını arayanlar için özgür çizgileri olan, hatta ayak bileğine dolanan türde tasarımlarıyla sandalet modelleri ise "casual" bir şıklığın ve ayakları bekleyen serin bir yazın işareti Matraş'ın hanımlara yönelik ilkbahar-yaz ayakkabı modellerinde hemen her renk ve her tür deri malzeme kullanılmış. Yine pastel tonlar hakim olsa da kırmızı, sarı, hatta fuşya rengi modellere rastlamak da mümkün. Ayakkabılarda tercih edilen deriler de Matraş farklılığının göstergesi. Süetten rugana, mat deriden doreye kadar hemen her tür malzemenin kullanıldığı tasarımlar Matraş kalitesininin ve şıklığının bileşimini yansıtıyor.

    noimage

    Matraş'ın 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonu erkekler için de hoş sürprizler barındırıyor. Süet ve deri kadar süet-deri karışımının da farklı bir havayı yansıttığı modellerde yaza uygun malzemelerin tercih edildiği gözleniyor. Yazlık ve ince kösele tabanlı ayakkabılarla sıcak havalarda rahatlığın hedeflendiği koleksiyonda, kösele tabanlı ayakkabılar da her mevsimde olduğu gibi "bir Matraş klasiği" sıfatıyla yerlerini koruyor. Matraş'ın İlkbahar-Yaz koleksiyonunda yer verdiği erkek ayakkabılarında renk olarak daha sofistike tonların tercih edildiği görülüyor. Mavi, beyaz ve kahvenin yanında lacivert ve siyah da tahtını koruyan renkler arasında

    noimage

    Matraş'ın 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu tüm ayrıntılarıyla açıklamasına günler kala, koleksiyona dair duyurulan ipuçları, ayakkabıda ve çantada, kadında ve erkekte; her açıdan renkli, kaliteli ve Matraş adına yakışır bir ilkbahar ve yaz geçireceğimiz anlamına geliyor.
#26.02.2010 19:38 0 0 0
  • ellerine sağlık
#02.03.2010 00:20 0 0 0