Alaçatı Otel Narçiçeği

Son güncelleme: 14.03.2010 01:05
  • Alaçatı hotelleri - Alaçatı otelleri - Alaçatı taş hoteller - Alaçatı taş evler - Çeşme otelleri - Alaçatı tatil evleri - Alaçatı butik evler


    Narçiçeği, Alaçatı'nın merkezinde, tarihi taş dokunun yapısına uygun olarak tasarlanmış mimarisi ve özgün estetik anlayışıyla, duygulara yön verecek eşsiz bir mekan yarattı. Doğanın cömertliğinden yola çıkarak butik otel kavramına yepyeni bir anlayış getiren Narçiçeği; zevkli, ince değerlerle bezeli, romantik 6 farklı odasıyla, hayattan aldığınız keyifleri çoğaltıyor, ev konforu ve sıcaklığı yaşatıyor.

    Bahçesinde, adına ilham kaynağı olan nar ağacının altında sunduğu nefis köy kahvaltısıyla, çeşitli yöresel ev reçelleri ve peynirleriyle,yeni tatlarla,güne sıra dışı bir başlangıç yapmanızı sağlıyor.

    Otelin yanında, yapımı tamamlanmakta olan Narçiçeği Cafe de, özel tasarım sanat objeleri sergilenirken, kitabınızı veya gazetenizi okuyabilir, damak zevkine yeni ufuklar açan lezzetleri yudumlayıp tadabilirsiniz.

    Çağdaş yaşamın gereksinimlerini eksiksiz karşılayan, unutulmaz anıların, sessizliğin, huzurun ve güzelliklerin iç içe yaşandığı Narçiçeği, Alaçatı'daki eviniz olarak sizlerle buluşmayı bekliyor. Sanatçı sahiplerinin ruhunu yansıtan ortamı, güler yüzlü ve özenli hizmet kalitesiyle uzun soluklu dostlukları başlatıyor.


    noimage

    noimage

    noimage




    http://www.narcicegiotel.com/?DD

    https://www.main-board.com/tatil-rehberi/361940-alacati-otelleri.html


#14.03.2010 01:05 0 0 0