Cemil Usta Saygıyla anıldı

Son güncelleme: 21.03.2010 23:02
  • Cemil Usta saygıyla anıldı - efsane kaptan cemil usta saygıyla anıldı - Dozer cemil anıldı

    noimage

    Trabzon Cemil Usta'yı anıyor


    Trabzonspor efsane kaptan Cemil Usta'yı anıyor.

    Trabzonspor Kulübü aramızdan ayrılan efsane kaptan Cemil Usta'yı ve Mustafa Gedik'i ölüm yıldönümlerinde saygıyla anıyor.
    Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklama:

    "Yönetim ve Divan Kurulumuzun ortaklaşa aldığı karar gereği, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında bir anma töreni düzenlenecektir. Bu vesileyle bir kez daha her birini rahmetle anıyor, geride kalanlara uzun ömürler diliyoruz.
#15.03.2010 12:04 0 0 0
  • noimage

    Trabzon Cemil Usta'yı unutmadı

    Cemil Usta'nın mezarı başında anma töreni yapıldı.

    Trabzonspor'un efsane takım kaptanı Cemil Usta ile eski futbolcu ve antrenörlerinden Mustafa Gedik ölüm yıl dönümlerinde törenle anılıyor.
    Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneğe tarafından Cemil Usta'nın Boztepe Ahı Evren Mezarlığındaki kabristanı başında anma töreni düzenledi. Törene dernek başkanı Serdar Bali, yönetim kurulu üyeleri ve eski futbolcular katıldı. Burada Cemil Usta ve Mustafa Gedik için Kuranı Kerim okundu.
    Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Serdar Bali , Cemil Usta ve Mustafa Gedik'in ölüm yıl dönemleri nedeniyle bir açıklama yaptı.
    Serdar Bali açıklamasında Trabzonspor'un bugünlere geçmişte bordo-mavili forma altında büyük başarılara imza atan arkadaşları sayesinde geldiğini vurgulayarak şunları söyledi:
    "'Trabzonspor efsanesi ve gerçeği çok kolay ortaya çıkmamıştır. Efsaneyi yaratan arkadaşlarımız çok zor şartlarda takımın başarısı için büyük mücadeleler vermişlerdir. Verilen bu mücadeleler sayesinde Trabzonspor Türkiye'de dördüncü büyük unvanını almıştır. Trabzonspor'un bu mücadelesinde kaptanımız Cemil Usta'nın yeri ayrıdır. Bugün hala onun Liverpool gibi Dünya devi bir takıma attığı gol dillerden düşmemektedir. Geçmişten gelen bu heyecan ve duyguların devam ettirilmesi Trabzonspor'umuzun geleceği açısından son derece önemlidir.
    Kaptanımız Cemil Usta gibi rahmetle andığımız Mustafa Gedik'in de Trabzonspor önemli hizmetleri ve katkıları olmuştur. Ölüm tarihleri aynı güne rastlayan bu iki değerimizi anmanın burukluğunu yaşıyoruz. Ruhları şad olsun''

    Kaynak: noimage
#15.03.2010 12:07 0 0 0
  • noimage


    Büyük kaptanımız Dozer Cemil'in ve efsane futbolcumuz Mustafa Gedik'in ölüm yıldönümleri bugün. Her ayrılışın olduğu gibi bu ayrılışın da "erken" olduğunu düşünüyoruz. Kaç sene geçse de, aldığımuız büyük gücün kaynağı olan mazimizi yaratan, katkı yapan ve bize bugün gururla "büyük" sıfatını taşıtan bu değerlerimiz, mezarları başında anıldılar.


    Onlar; bugün "büyük" sıfatını taşımamıza vesile olanlar...

    Onlar; kupaları kulbundan tutup, Anadolu'ya, Trabzon'a taşıyanlar...

    Onlar; almadan verenler...

    Onlar; efsane kadronun temel taşları...

    Onlar; "adamlık", "Trabzonsporluluk" sıfatlarını literatüre sokanlar...

    Onlar; bugün aramızda olmayanlar...

    Büyük kaptanımız "Dozer Cemi"limiz, "Mustafa Gedik"imiz...

    Bu kusursuz maziyi yarattıkları için şükranla, minnetle anıyoruz.

    Sizleri çok arıyoruz...

    Bizlere bıraktığınız "Büyük Trabzonspor" emanetinizi, bizler varoldukça yaşatmaya, yüceltmeye and içiyoruz...

    main-board.com
    Trabzonsporlular Birliği

    Usta'dan Harika Bir Söz : BEn Trabzonspor'un kaptanıyım.Bir başka kaptanın ardından,başka bir takım formasıyla sahaya çıkmak bana yakışmaz.
#15.03.2010 12:14 0 0 0
  • Marab Abim verdiğin kıymetli bilgiler için sana çok teşekkür ederim
#15.03.2010 16:33 0 0 0
  • Cemil Usta ve Mustafa Gedik'i anıyoruz


    noimage

    Aramızdan ayrılan efsane kaptanımız Cemil Usta'yı ve eski oyuncumuz Mustafa Gedik'i ölüm yıldönümlerinde saygıyla anıyoruz.

    Yönetim ve Divan Kurulumuzun ortaklaşa aldığı karar gereği, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında bir anma töreni düzenlenecektir.

    Bu vesileyle bir kez daha her birini rahmetle anıyor, geride kalanlara uzun ömürler diliyoruz.
#15.03.2010 16:52 0 0 0
  • Usta'dan Harika Bir Söz : Ben Trabzonspor'un kaptanıyım.Bir başka kaptanın ardından,başka bir takım formasıyla sahaya çıkmak bana yakışmaz.

    İşte adam gibi adam olmanın şeklini bir cümle ile çizmiş cemil usta. Allah onlardan razı olsun mekanlarını cennet eylesin inşaallah.
#19.03.2010 10:24 0 0 0
  • Nichole Abim böyle futbolcular barındırmışız takımımızda.İnsan ister istemez duydulanıyor.Helal olsun.ALLAH Mekanını cennet etsin
#19.03.2010 14:51 0 0 0
  • mekani cennet olsun allah rahmet eylesin..
#21.03.2010 23:02 0 0 0