Sevdiğime

Son güncelleme: 24.01.2006 21:01
  • Beni deli bir sevdaya sürükledin.Uzun zamandır hasret kaldığım duygular denizinde yüzüyorum şimdi.Geçmişin karanlığından, adı batasıca acılardan, hiçlik duygusundan ve yalnızlığın hüznünden kurtardın.Dünyayı yeniden yaşanır kıldın, hayatıma yeni heyecanlar, yeni umutlar ekledin.Hayal etmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu öğrettin.
    Teşekkürler sevgilim...
    Dünyada herkesin bir eşi, bir ruh eşi var biliyorum.Kimisi hiç bulamadan göçüp gider hayattan.Kimisi şanslıdır, bulur ve mutlu yaşar.Ben de o şanslılardanım işte.Çünkü buldum seni.Çıkmasaydın karşıma, hayat boyu sürecek bir arayışın içinde olacaktım.Her karşıma çıkana İşte bu o diye sarılıp yanılacaktım.Mutsuzluk mutsuzluğu kovalayacak, umutsuzluk hayatımın her yanını saracak ve ben senin yokluğuna alışacaktım.
    Ama varsın, iyi ki varsın.Teşekkürler sevgilim.
    Hayatımda ilk kez birine güvenmenin ne demek olduğunu anlıyorum.İlk kez hiçbir kaygı duymadan yaşıyorum aşkı.İhanetlerin, yalanların yer almadığı bir sevda bizimkisi.Oysa karşımdakilere her an bir şey yapacakmış gibi bakardım daha önce....Hoyratça harcarlardı duygularımı.Güzele dair ne varsa yok ederlerdi.Çaresiz, güvenmeden yaşamayı öğrendim.Yüreğimi korumak için öğrenmek zorundaydım.Her sevda derin bir yara açar, yürekte, bir başka darbeye dayanacak gücü kalmazdı ,.Sevdan, insan sevgisini yeniden aşıladı içime.
    Teşekkürler sevgilim.
    Aşkımızı güzelleştirmek için çabalıyorsun, bu bana onur veriyor.Bir aşk için çaba göstermeli.Bunun en iyi kanıtısın sen.Beyninle, yüreğinle seviyorsun beni benim gibi.Benliğini adadın aşkımıza. Bendeki gibi.Bil ki ben de öyleyim.Biliyor musun sensiz geçen anları da seviyorum.
    Çünkü sana kavuşma anına daha da yaklaşıyor.Her geçen dakika, benim heyecanımı daha da arttırıyor.Sadece bu heyecan için bile binlerce kez teşekkür etmeliyim sana.
    Teşekkürler sevgilim.
    Zamanı birlikte ve en iyi şekilde tüketmeliyiz..Bu kez zaman bizim lehimize işliyor.Her anımız unutulmayacak tatlar bırakmalı..Birlikteyken huzurun, sonsuz mutluluğun ne demek olduğunu anlamalıyız,
    Öyleyse şükredelim mi tanrıya sevgilim?Ve asıl bizi buluşturacağı için ona teşekkür edelim mi?Sarılalım mı birbirimize hiç ayrılmamak üzere ?Ve dua edelim mi ruh eşlerini bulsunlar diye?Hadi öyleyse...
#20.01.2006 13:00 0 0 0
  • eline sağlık güzel yazın için teşekkürler
#20.01.2006 20:11 0 0 0
  • tesekkurler gercekten cok içten yazılmış şeyler...
#21.01.2006 01:19 0 0 0
  • teşekkürler ellerine sağlık cadıkız kardeşim
#21.01.2006 19:43 0 0 0
  • ellerine sağlık...
#23.01.2006 16:32 0 0 0
  • emeğine sağlık arkadasım
#24.01.2006 21:01 0 0 0