TÜRK Heyeti Katar 'ı Fethetti

Son güncelleme: 05.04.2010 12:32
  • noimage

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki Türk İş Adamları heyetinin Qatar daki görüşmeleri çok olumlu ve sıcak bir havada geçti.

    Körfezi yeni gözdesi Qatar Emiri ve Qatarlı işadamları ile karşılıklı olarak imzalanan iş ortaklıkları, Türk Ticaret Merkezi açılmasına ilişkin anlaşma, iki ülke arasındaki tüm vizelerin kaldırılmasına ilişkin anlaşmalar ikili ilişkileri çok daha ileri düzeye taşımayı amaçlıyor.



    Katar İş - Katarda İş - Başbakan Neden Katar 'a Gidiyor - Başkan Katarda - Katar Ve Türkiye İş Gücü - Başbakan İle Katar Devlet AdamLarı - Recep Tayyip Erdoğan Katar 'a Ne için Gidiyor
#05.04.2010 04:17 0 0 0
  • BAşBAKAN KATAR VELIAHT PRENSI ILE GÖRÜşTÜ


    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Katar Veliaht Prensi Şeyh Tamim Bin Hamad Al Thami ile görüştü.

    Başbakan Erdoğan ile Al-Thami arasındaki görüşme, Beşiktaş'taki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde basına kapalı olarak gerçekleşti.

    Alınan bilgiye göre, İçişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Abdullah bin Nasser El-Thani ile Uluslararası İşbirliğinden Sorumlu Devlet Bakanı ile Ticaret Bakanı Vekili Halid Bin Muhammed El-Attiyah da görüşmede hazır bulundu.

    Başbakan Erdoğan, görüşmenin ardından konuk Veliaht Prens Al-Thami onuruna akşam yemeği verdi. Veliaht Prens Al-Thami'nin, TRT Arapça Kanalı'nın bu akşam yapılacak açılış merasimine de katılacağı öğrenildi
#05.04.2010 12:31 0 0 0
  • KATAR'ıN VELIAHT PRENSI, İSTANBUL'A GELDI

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olan Veliaht Prens Al Thani'yi Atatürk Havalimanı'nda Devlet bakanı Zafer Çağlayan, Vali Muammer Güler ile diğer yetkililer karşıladı.

    Katar Havayolları'na ait Airbus 340-500 tipi dev uçaktan inen Prens Al Thani, Devlet Konukevi'nden geçerek, Başbakan Erdoğan ile görüşmek üzere Dolmabahçe'ye gitti.
#05.04.2010 12:32 0 0 0