KTÜ Farabi Hastahanesi Tıp Fakültesi Randevü

Son güncelleme: 15.04.2010 13:35
  • trabzon farabi hastanesi doktorları - ktü farabi hastanesi doktorları - farabi trabzon - trabzon tıp fakültesi doktorları - ktü tıp fakültesi doktorları - trabzon farabi - ktü beyin cerrahi doktorları - farabi hastanesi trabzon cerrahları doktorları - karadeniz tıp fakültesi doktorlarıUlaşım :

    Hastanemize ulaşım Trabzon Belediyesi yanı ve Moloz mevkiinden kalkan Tıp Fakültesi dolmuşları ile gidiş geliş olarak sağlanmaktadır. Ayrıca Atatürk Alanından hastanemize belediye otobüs seferleri ile de ulaşım vardır.

    İletişim :

    Adres : KTÜ Farabi Hastanesi
    Telefon : (0-462) 377 50 00
    Fax : (0-462) 325 05 18
    e-posta : [EMAIL="farabibashekimlik@meds.ktu.edu.tr"]farabibashekimlik@meds.ktu.edu.tr[/EMAIL]

    Telefon Rehberi :

    Hastanemizde bulunan birimlerin dahili numaralarına hastane rehberimizden ulaşabilirsiniz. Dış hat aramalar için birim numaralarının başına 377, il dışı aramalar için 0462 377 numaraları eklenerek arama yapılabilir.

    Ziyaretçi Saatleri :

    Hasta ziyareti hafta içi her gün 13.00-14.00 arasında yapılabilmektedir.

    Hasta Başvuru İşlemleri :

    ÇALIŞAN MEMURLAR :

    a) Herhangi bir devlet hastanesinden sevk evrakı ile sevk edilmeleri halinde gelebilirler.
    b) İller arasında sağlık ocağı ve kurum tabiplerinden gelirler ise kontrol ibaresini sevke yazmaları gerekmektedir.

    ÇALIŞAN MEMUR BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUĞU KİŞİLER :

    a) Karneleri ile müracaat edebilirler; Ancak karnelerinde memurun emekli sicil numarası ve hastaya ait T.C kimlik numarası bulunmalıdır.

    SSK BAĞ_KUR EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİLERİ :

    a) Çalışan SSK mensupları günlük vizit kağıdı karne ve kimliklerini ibraz etmeleri gerekmektedir. Bağ-kur ve emekli sandığı karneleri ve T.C kimlik noları ile müracaat edebilirler.

    YEŞİLKART :

    a) İl dışı veya il içinden gelmeleri halinde herhangi bir devlet hastanesinden alacakları sevk evrakı ile müracaat edebilirler. Yeşilkart mensubu hastalar sağlık ocağından Üniversite hastanelerine sevk olamazlar. Normal yolla hastanemize sevk olup kontrole istenmeleri halinde yeniden sevk almaları gerekmektedir.

    ÜCRETLİ AYAKTAN HASTA :

    Ayakta özel muayene olmak için, ilgili öğretim üyesinin bağlı bulunduğu bölümün poliklinik sekreterliğinden randevu alması gerekmektedir.

    ÜCRETLİ YATAN HASTA :

    Hastanemizde yatarak tedavi görmek isteyenler, herhangi bir sağlık güvencesi olmayan, Sosyal Güvenlik Kurumu'na bağlı olup da yatış esnasında sistemden provizyon alınmayan, sevk ve karne ile başvurmaları gerekip (Yeşil kartlı hastalar, devlet memurları) bu evrakları yanında bulundurmayanlar 'Ücretli Hasta' statüsünde işlem görürler. Bu hastalar yatış işlemi sırasında mesai saatleri içerisinde Yazı İşleri'ne gece ve hafta sonu ise nöbetçi müdürlüğe yönlendirilir. Bu birimler hastanın senetle veya avansla yatırılmasına dair ibareyi yatış kağıdında belirtirler. Bu doğrultuda avansla yatırılacak hastalar vezneye yönlendirilir.
    Herhangi bir sağlık güvencesine sahip olmayan hasta taburcu olurken fatura tutarından ödemiş olduğu avans miktarı düşülür. Kalan miktar tahsil edilir.
    Resmi evraklardaki eksiklik veya provizyon alınamaması sebebiyle ücretli yatış yapılmış hastaların resmiyete dönüştürülebilmesi için gerekli işlemlerin tamamlamasından sonra ödemiş olduğu avans kendisine iade edilir.

    Refakatçi İşlemleri :

    Refakatçi kartları servis hemşireleri tarafından doldurularak hasta kabulde onaylatıldıktan sonra güvenlik tarafından kart kılıfı verilerek geçerlik kazanmaktadır..
    Hasta refakatçileri, A Blok giriş kapısından 07:00 - 24:00 saatleri arasında , B Blok ziyaretçi giriş kapısından hafta içi 07:00 - 18:00, hafta sonu 07:00 - 09:30 ve 15:30 - 18:00 saatleri arasında giriş çıkış yapabilmektedir.

    Doktorlarımız :


    Tıp Fakültemizde Temel, Dahili ve Cerrahi Tıp Bilimleri olarak üç bölüm buulunmaktadır.Bölümlerdeki öğretim üye ve doktorlarımızı anabilim dallarındaki ünvanlarına göre Altaki menülere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    +Temel Tıp Bilimleri
    Anatomi
    Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi
    Biyokimya
    Fizyoloji
    Histoloji-Embriyoloji
    Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji
    Tıbbi Biyoloji
    +Dahili Tıp Bilimleri
    Adli Tıp
    Aile Hekimliği
    Dermatoloji
    Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrob
    Farmakoloji
    Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon
    Göğüs Hastalıkları
    Halk Sağlığı
    Kardiyoloji
    Nöroloji
    Nükleer Tıp
    Radyasyon Onkolojisi
    Radyodiagnostik
    Ruh Sağlığı ve Hastalıkları
    Tıbbi Genetik
    Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları
    Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
    İç Hastalıkları
    +Cerrahi Tıp Bilimleri
    Acil Tıp
    Anesteziyoloji ve Reanimasyon
    Beyin ve Sinir Cerrahisi
    Genel Cerrahi
    Göz Hastalıkları
    Göğüs Cerrahi
    Kadın Hastalıkları ve Doğum
    Kalp-Damar Cerrahisi
    Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları
    Ortopedi ve Travmatoloji
    Patoloji
    Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi
    Çocuk Cerrahisi
    Üroloji
#15.04.2010 13:35 0 0 0