Sıfırcı Mesut Bakkal

Son güncelleme: 25.04.2010 21:47
  • noimage

    Sivasspor Süper Lig'de teknik direktör Mesut Bakkal ile oynadığı 4 maçı da (hükmen karşılaşma hariç) berabere bitirdi. Sezonun 27.haftasında 2-1 yenik durumda oldukları Gaziantepspor maçında 90.dakikada Cihan Yılmaz'ın serbest atıştan attığı golle 1 puan alan Sivasspor, 28.haftada Galatasaray karşısında 1-0 gerideyken Mehmet Yıldız'ın 89.dakikada attığı golle berabere kalmıştı. Sivasspor 29.haftada 2-1 geride olduğu Kayserispor karşısında 83.dakikada Mehmet Yıldız'ın penaltıdan attığı golle 2-2 berabere kalıp 1 puanı kurtardı. Sivasspor bu hafta da 2-1 yenik durumdayken Yannick Kamanan'ın 86.dakikada attığı golle maçı 2-2 berabere bitirdi. Sivasspor 4 maçta da son 10 dakika içinde attığı gollerle beraberliği yakaladı.

    Mesut Bakkal, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, öncelikle Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin maç öncesi siyah-beyazlı taraftarlarca tribünlere çağrılmasının çok hoşuna gittiğini belirterek, "Güzel bir olaydı ve maçın iyi geçeceğinin bir göstergesiydi" dedi.

    Çok stresli günler geçirdiklerini ifade eden Bakkal, "Geldiğim haftadan itibaren 4 puan aldık. Burada istediğimiz 1 puandı. Bundan sonraki 3 maçı da kazanmak istiyoruz. Verilmeyen penaltımız vardı. Penaltı ve kırmızı kart gösterilmeliydi" diye konuştu.

    Bakkal, iyi bir oyuncu grubuna sahip olduklarını kaydederek, "Bu 1 puan hesaplarımızın tutmasını sağladı. Kasımpaşa maçını kazanırsak, rakibimiz Diyarbakırspor da kaybederse kümede kalmayı garantileyeceğiz" ifadelerini kullandı.

    Sivassporlu futbolcu Erman Kılıç ise Beşiktaş karşısında takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Beşiktaş'tan puan almak bizim için keyifli oldu. Haftaya Kasımpaşa maçı var, kazanıp ligi bitirmek istiyoruz" dedi.
#25.04.2010 21:47 0 0 0