M. Bakkal`dan taraftara çağrı

Son güncelleme: 27.04.2010 12:36
  • noimage


    Kasımpaşa hazırlıklarına başlayan Sivasspor'da Teknik Direktör Mesut Bakkal açıklamalarda bulundu. Sivasspor'un en önemli maçlarından birine çıkacağına değinen Bakkal, taraftarlardan beklediği desteği dile getirdi..

    Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kasımpaşa maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, ''Bu maçı el birliğiyle kazanacağız ve inşallah bu işi bu hafta bitireceğiz'' dedi.

    Beşiktaş karşılaşmasının ardından bir gün izin yaptıktan sonra Kasımpaşa ile oynanacak maçın hazırlıklarına başlayan Sivasspor'da teknik direktör Mesut Bakkal, idman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ligde 4 haftadır iyi gittiklerini ifade eden Bakkal, ''Kasımpaşa maçının önemini herkes bizden daha iyi biliyor desem yeridir. Bu maçı, oyuncusuyla, yönetimiyle, taraftarıyla hep beraber kazanalım diyorum'' dedi.

    Tüm taraftarları Kasımpaşa maçına davet eden Bakkal, Pazar günü taraftardan önceki maçlara oranla daha fazla coşkulu olmalarını istediğini belirterek, şunları söyledi:

    ''Belki Sivassspor'un, geldiğimiz noktada en önemli maçlarından bir tanesine çıkacağız. Bu hem şehrin, hem kulübün, hem oyuncunun, hem de teknik direktörün belki hayatını etkileyecek bir maç. İnşallah öbür taraftan da Diyarbakırspor-Beşiktaş maçından da sevinçli bir haber gelir, biz de galibiyetimizle bitiririz, bir bayram yerine çeviririz burayı. Çünkü sezon başından beri takım çokşey çekti. Yani hem taraftar, hem takım hak etmediği, talihsiz günler geçirdi. Şimdi buna son verme zamanı. Tüm taraftarlarımızı bu maça çok coşkulu bir şekilde bekliyoruz. Hep beraber kazanalım.'' Sözün bittiği yerde olduklarını anlatan Bakkal, ''Hiç kimsenin bir şey konuşmayıp, sadece bu 90 dakikaya kilitlenip, taraftar inancını sahaya, sinerjisini oyuncuya yansıtıp, bu maçı el birliğiyle kazanacağız ve inşallah bu işi bu hafta bitireceğiz'' diye konuştu.
#27.04.2010 12:36 0 0 0